Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Mam chihuahua ... :megagrin: (swoją drogą, zakochałam się w Twoim ogłoszeniu)....
Planujesz rozszerzenie stada, czy potrzebujesz leków dla psiaka? ;)

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

I Joemonster:

Keller, ukochany pies mężczyzny jest ślepy i niepełnosprawny - z trudem potrafi się poruszać. Jakakolwiek forma spaceru w jego wypadku była niemożliwa, dlatego jego właściciel znalazł inne rozwiązanie.

Każdego dnia sadza go w samodzielnie zrobionej przyczepie i jedzie z nim na przejażdżkę.

Aby zabierać Kellera w nieco dalsze miejsca, specjalnie zmodyfikował jego kajak.

W wolnym czasie mężczyzna lubi sobie pospawać, więc nie miał większego problemu z przygotowaniem dla niego specjalnie przystosowanej rikszy z zadaszeniem.

Keller bardzo polubił ten środek transportu.

Kiedy ludzie dowiedzieli się kim jest mężczyzna wożący psa w wagoniku, od razu pokochali tę nietypową parę. Ktoś nawet sprawił im rysunek!

Ten mężczyzna z całą pewnością zasługuje na medal. Zwłaszcza że większość ludzi wysłałaby Kellera na uśpienie.

Posted

[quote name='Marquittaqwe97']Cudowny mężczyzna. Dobrze że biedaczek trafił na taką dobrą osobę.

mam nadzieję, ze daje mu czasem trochę pobiegać mimo wszystko ;-).

[quote name='3 x']

kwestia porównania zyskow i strat, proste ;-).