Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Taki "znak drogowy" przypadkowo zobaczyłam jesienią zeszłego roku w Trójmieście (bodajże w Sopocie) :

Dobra..., może ja jestem głupia... :oops: ...ale czy ktoś mi może wytłumaczyć, jak mam TO - u licha - rozumieć...?! :eek2:

PS.
Nie powiem, jaki mi się nasuwa w pierwszej chwili komentarz, żeby nie sugerować odpowiedzi... :p

Posted

ja też kiedyś wklejałam zdjęcia - dokładnie z gdańskiej starówki (czy tam starego miasta, ale to za długo się mówi....). moim zdaniem zamazane lub zgubione jest "i" (tam, gdzie ruch łączony, jak na starówce właśnie, deptak z możliwym ruchem samochodowym.

Posted

[quote name='sleepingbyday']ja też kiedyś wklejałam zdjęcia - dokładnie z gdańskiej starówki (czy tam starego miasta, ale to za długo się mówi....). moim zdaniem zamazane lub zgubione jest "i" (tam, gdzie ruch łączony, jak na starówce właśnie, deptak z możliwym ruchem samochodowym.[/QUOTE]
I...? Iiii tam... widziałaś kiedyś deptak z TAKIM ogrodzeniem...?! :p

Posted

Jakze wielkie bylo moje zdziwienie kiedy na kwejku zbaczylam dzis cos takiego

moderatorty zwykle olewali tego typu obrazki, nie dostawaly sie na glowna. Moze cos w tym naszym nieempatycznym spoleczenstwie w koncu sie zmieni? ;)