Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na fb jedna osoba Monika pytała o kontakt, a druga do mnie na pw pisała że może dać dt ale ja jej nie znam, ona znad morza.

• Replies 598
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Więc tak, my nie jeździmy-nie mamy auta (dlatego pisałam, że ja mogę ewentualnie podjechać po wszystkie szczeniaki, że nie jestem wstanie ich przywozić sztuka po sztuce) ewentualny wyjazd dopiero za miesiąc -Boże Ciało

Sąsiadów wogóle nie znam...
Raz w tygodniu, czasami częściej -dwa, jeździ tam Wuj na chwilę-jego pomoc niestety ogranicza się do jakiegoś skromnego jedzenia- mleka i tyle...
dzisiaj zadzwonie do niego i spróbuje się dowiedzieć czegoś od niego,ale ja podejrzewam że nalał im mleko i nawet nie zajrzał...( on jeździ wieczorami po pracy,także nawet strach tam zaglądać)

nie wim co to "sedalin"???

Posted

spoko spoko, z czasem przyjdzie wszystko.

podałam swój nr telefonu, więc jakby co, ktoś z fb będzie do mnie dzwonił. dt nad morzem super, ale niech sie na 100% zadeklaruje, to będziemy kombinowac jakies transporty.

aha, nika, OPISZ matkę, plis. jaka wielkość, sierść, może wygląda młodo/staro...

Posted

Matka cała ruda, myślę że do uda (nigdy nie byłam blisko jej,zawsze z daleka na nią patrzyłam) uszy takie jak te u niektórych maluchów-stojące, wychudzona cięzko mi określić czy stara czy młoda...

Posted

Jak dla mnie matka nic nie ma z haskiego. Może ojciec... hmmm jak tak się zastanowie to głowę ma do mojej pupy (ale ja do tych niższych należę-158cm),na odległość to ciężko tak określić :(
te haszczakowate małe to takie jasne...a ona ryda...nie ma szczeniaka takiej maści...

Posted

nawet te trzy to już cos. czyli co, mamy dwa w wawie i jeden nad morzem? czy to morze jest na 100%?

nikt do mnie nie dzownił.
na fb zakładam, ze sie zdarza dużo emocjonalnych decyzji przemyśliwanych przy obiedzie w gronie rodzinnym. zrozumiałe.

Posted

Wujek
jak ma jechać, jest przygotowany na nakarmienie ich także myślę, że lepiej kaskę przeznaczyć na jakiś inny cel, jest wiele potrzebujących
gorzej z sunią, bo jej nie ma jak dokarmić...
ona za żadko przychodzi i małe wszystko zjadają...

Posted

totalnie dzika :(

nie wiem czy można, cyca matki dolą,
krowie mleko piją, gotowałam im ryżanke na mleku i różne takie,
a jak grill był to oczywiście też dostały,zapach wabił
nie wiem ile mają, nie wiem czy można...

Posted

monika pisała mi, ze wyglądaja na ok 6tygodniowe, to jeszce ze dwa tyg powinno się odczekac. ale w normalnych warunkach, czyli jak sa bezpieczne. a w tym przyoadku?

aw am na jaki wiek wyglądają? ja się nei znam zupełnie na szczeniakach!

Posted

Ja uważam, że nie ma co gdybać. Owszem, szczyle powinny być do 8tygodnia życia przy matce, ale w normalnych warunkach tak jak wspomniałaś. Teraz one dziczeją i ich los nie jest aż tak bardzo pewny, więc trzeba znaleźć im DT.