Ekiana Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 nika_85 napisał(a):EKIANA NIE MOGĘ NA PW BO PEŁNOWIĘC: Hej , moja niunia przygotowała już znudzone pluszaki dla psiaków, przydadzą się? Co by nie rozniosły Markowi mieszkania tym bardziej, że teraz pewnie zacznie pakowanie... Masz kontakt z Markiem??? Ja pracuje w centrum, na Marszałkowskiej, jak Galeria Centrum-Domy Towarowe, między C&A, a RESERVED nad TK MAXX chętnie bym mu przekazala :) jeżeli on mieszka w pobliżu mogła bym wyjść gdzieś tu między 8,00, a 16.00, jeżeli gdzieś dalej to mogę podejść jutro po pracy Tak, mam kontakt z Markiem. On blisko mieszka. Myślę, ze by podszedł, ale muszę go zapytać. A jaki dzień byłby dla Ciebie dobry? np. jutro? Quote
nika_85 Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 dzisiaj, jutro ok sobota, niedziela odpada trochę rozjaśniam i może być :) i te pierwsze drukuje głównie można powiedzieć że "punkt ksero" mam w pracy ;) Quote
Ekiana Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 No, ja tez u męża w pracy, stąd nie byłam pewna i z odpowiedzią wolałam zaczekać aż mi przyniesie wydrukowane. No i przyniósł i jest w porządku. Wiadomo drukarka pracownicza nie jest najlepszej jakości, ale pod względem ciemności wydrukowało się bardzo w porządku. nawet te mniejsze zdjęcia, pod dużym są całkiem wyraźna, a o nie się bałam najbardziej. A gdzie Ty wywieszasz te plakaty? Udaje Ci się 80 dziennie rozprowadzić? Quote
nika_85 Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 tak :) dałabym radę więcej, ale nie mogę tak szaleć z tym drukowaniem ;) pomaga mi też szwagierka :) obwieszony głównie Grochów + droga z Centrum na Grochów, okolice Saskiej Kępy, ogłoszenia są w piekarni w Falenicy, kilka jest na Białołęce, kilka na Mokotowie, Gocławiu, dosłownie 3 w Otwocku :) a wieszamy dosłownie wszędzie, gdzie się da :) ( niestety też znikają, ale część wisi już naprawdę długo) 10 poszło w kolorze - do miejsc gdzie bedą wisieć np. trzech WETów, zaprzyjaźniona babeczka z zoologicznego-pomaga przy adopcjach a Ty z jakich okolic jesteś? gdzie będzie można spotkać "nasze maluchy"? Quote
Ekiana Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Powiem szczerze, ze ja jeszcze nie rozwieszałam. Normalnie drukuje i oddaję Markowi :) Pisał, że szczeniaki mają plakaty w Hard Rock Cafe, klinice na Ursusie i kilku innych miejscach i knajpach też z chińskim jedzeniem :) Ewa uważaj na akcent dzwoniących, nie chcemy aby szczeniaki wylądowały na talerzu :) A ja mieszkam przy Kępie Potockiej, trochę to Żoliborz, a trochę to już Bielany. Jak przyklejasz plakaty, na taśmę klejącą? Do drzew, czy do czego? Quote
nika_85 Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 W niektórych miejscach są na Grochowie takie specjalne tablice- ale mało tego, więc wszędzie tam gdzie widzę, że też są wieszane :) i nie zrywane (u mnie dozorca odrazu zerwał) słupy, latarnie, rynny drzewa, przy przejściach przez jezdnię, takie jakieś skrzynki -z niewiem czym w środku-trupia czacha na tym :) tylko z tego co wiem trzeba uważać na straż miejską :)- bo to chyba nie wolno :) na taśmę klejącą, przezroczystą- dużo schodzi... Quote
Ekiana Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Ciekawe ile mandat bo powinnam być przygotowana - z moim pechem, który już wśród znajomych i rodziny urósł do rangi przysłowia :) Quote
Ekiana Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Albo ewentualnie można udawać turystkę Euro 2012, w mediach podają, że ich policja i straż miejska z założenia traktuje łagodnie :) Zastanawiam się jaki kraj było by najlepiej wybrać :) może Rosja ;) zagrożę telefonem od Putina jeśli tylko mnie tkną :) Quote
Ekiana Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 No, po farbowaniu mnie tak nachodzi :) tzn. te i inne genialne pomysły ;) Quote
nika_85 Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 :roll: no to też chyba musze się przefarbować Quote
nika_85 Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 dla dobra sprawy oczywiście, bo co dwie głowy to nie jedna ;) Quote
Ekiana Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 No, ja też uważam, że dla dobra psiaków wiele o ile nie wszystko :) Nika_85, rozmawiałam z Markiem. Może jutro podejść do Ciebie koło 9 rano, co Ty na to? Weźmie ze sobą psiaki, to będziesz mogła wręczać prezenty osobiście dzieciom :) Tylko napisz mi czy potwierdzasz, a ja mu też wyślę smsa. Quote
sleepingbyday Posted June 21, 2012 Author Posted June 21, 2012 kurcze, oby to przyniosło efekt. Musi!! Quote
ludwa Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Już przynosi;) Tylko trzeba sprawdzić dom w Falenicy. Ja nie wiem kiedy mi się uda. Jak nie w sobotę, to będę miała problem. No i 3 szczeniak też jednak szuka domu. Jest w typie Frodo. Quote
Ekiana Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 A co się stało? czemu 3 jednak też szuka? Miał dom i nie ma? Nika_85, daj znać co mam napisać Markowi, czy on może podejść koło godz. 9 do Ciebie? Quote
sleepingbyday Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 każdy ze szczeniaków powinien mieć wizytę poadopcyjną, kilka razy to postulowałam, ale za każdym razem był ignor. będzie słuszna kara, jak dostaniemy wszystkie 8 do adopcji bo coś tam. oczywiście przesadzam, tak się nie stanie, ale nasza postawa względem wizyt w tej sprawie powinna być postrzegana właśnie przez pryzmat takiej skrajnej sytuacji. jak ocenilibyśmy takie beztroskie oddawanie psów bez rozmowy z opiekunem przez innych wolontariuszy? i absolutnie nie chodzi o to, ze ktoś się źle zajmuje psem, ale pomoc w przypływie serca, bardzo ważna i ratująca psiakom tyłki, powinna być wspomożona naszym doświadczeniem - aby dom mógł podjąć rozsądną decyzję, wiedział, co go czeka, abyśmy my poznali ludzi i wiedzieli, byli świadomi, gdzie ew. będzie potrzebny monitoring. trzeci psiak - koneicznie foty od opiekuna. Quote
nika_85 Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 kurka wodna!!! mogę -tyle że dopiero przeczytałam :( a to już zapóźno- ja z netu tylko w pracy korzystam :/ Jak możesz zapytaj się smsem o której następny spacer Quote
nika_85 Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 trzeci :-o, ale chyba nie z tej samej matki :/ bo FRODO był niepowtarzalny...a ten ma być w jego typie... chyba że się upodobnił... więc sa trzy... trzymam kciuki za Falenice... Quote
Ekiana Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 ok. 15:30 może być? pasuje ci, chyba bo wcześniej pisałaś, ze do 16. On napisał ze ok. 15:30 mógłby zdążyć, to mu napisze żeby był. Quote
nika_85 Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 mi pasuje... 15.30 gdzieś tu na dole? - poznam po FRODO I NOE ;) Quote
Ekiana Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 (edited) nika_85 napisał(a):mi pasuje... 15.30 gdzieś tu na dole? - poznam po FRODO I NOE ;) (...) To numer Marka, upoważnił mnie aby Ci go podać tutaj. Plany mu się pozmieniały i mógłby u Ciebie się zjawić w ciągu godziny. Skontaktuj się z nim i napisz mi tutaj czy udało się to. bo chciałabym wiedzieć czy odczytałaś tą teraz wiadomość czy mu dac znać, ze nie. Edited June 22, 2012 by Ekiana Quote
nika_85 Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 (edited) zrób edycje i usuń jego numer już :) ja już mam dzwonie.... za 10 minut sie widzimy :) :) :) Edited June 22, 2012 by nika_85 Quote
ludwa Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 3 miał być może zostać ale to nasz tymczas dla psiaków. Dla nas lepiej, żeby mały poszedł do adopcji:) Quote
Recommended Posts