Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 402
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej! Przybiegłam na zaproszenia do Śleputka. Miałam zarezerwowane DT pod Poznaniem za 250 zł dl naszego Fredzia. Fredzio znalazł dom stały. Mogę podrzucić namiary na DT ...

Posted

szafra napisał(a):
Hej! Przybiegłam na zaproszenia do Śleputka. Miałam zarezerwowane DT pod Poznaniem za 250 zł dl naszego Fredzia. Fredzio znalazł dom stały. Mogę podrzucić namiary na DT ...

Ja myślę , że jak szukać to DT bezpłatnego , płatny mamy , sprawdzony , pod ręką i gdyby oczka były do leczenia to będę się mogła osobiście zająć tym .

Posted

Anja2201 napisał(a):
Ja myślę , że jak szukać to DT bezpłatnego , płatny mamy , sprawdzony , pod ręką i gdyby oczka były do leczenia to będę się mogła osobiście zająć tym .

Fajnie by było,gdyby Sleputek był zdrowy. Tak ,Ania bedzie miała blisko i pod kontrolą. Dziękujemy szafra ,ze tak szybko przybiegłas. 250 ,TO NIE TAK DUŻO .

Posted

Własnie rozmawiałam z właścicielką Hotelu , czyta nasz wątek i mam nadzieję , że się ujawni :)

Dostaliśmy rabacik :) Koszt miesięcznego utrzymanie Śleputka w hotelu to 270 zł , bardzo dziękujemy :)

Brakuje nam jeszcze 155 zł stałych deklaracji !!!!Mamy czas do jutra !

Posted

155zł to już nie tak dużo! Sama nic nie dorzucę niestety. Ale trzymam zaciśnięte kciuki! Mogę zorganizować jakiś bazarek.

Posted

Javena napisał(a):
Fajnie by było,gdyby Sleputek był zdrowy. Tak ,Ania bedzie miała blisko i pod kontrolą. Dziękujemy szafra ,ze tak szybko przybiegłas. 250 ,TO NIE TAK DUŻO .

Właśnie nie dużo! Tym bardziej, że to miał być domowy DT. Może dla innego psiaka potrzebującego się przyda. Co prawda Pani się w kwietniu przeprowadziła dopiero. jedna osoba już tam była na zwiadach, bo to nie znany jeszcze dom, ale nie było źle!

Posted

warunki w hoteliku są naprawdę fajne. Hotelik też poleca bardzo zwierzolubna Pani weterynarz z Tomaszowa. ja Pani Monice wierzę na słowo. Zresztą Ania była tam osobiście.

Posted

mogę dyszkę dorzucić ale na jakiś czas tak długo jak będę miała:-( jest cudny, gdybym nie miała tymczasa to zaraz bym go wzięła:-)

Posted

ihabe napisał(a):
mogę dyszkę dorzucić ale na jakiś czas tak długo jak będę miała:-( jest cudny, gdybym nie miała tymczasa to zaraz bym go wzięła:-)

Dzięki ogromne :)

Deklaracje stałe :
RudziaPaula -20zł
Anja2201-10 zł
Kado - 15zł
Maruda666 -10zł
Finlora - 10zł
Małgorzata B.F (z FB ) - 50zł
ihabe - 10zł
Razem :125zł / brakuje 145 zł

Posted

szafra napisał(a):
Właśnie nie dużo! Tym bardziej, że to miał być domowy DT. Może dla innego psiaka potrzebującego się przyda. Co prawda Pani się w kwietniu przeprowadziła dopiero. jedna osoba już tam była na zwiadach, bo to nie znany jeszcze dom, ale nie było źle!

Szafra oferta super i pewnie byśmy korzystali , ale tu mamy tylko 20 zł drożej , a na miejscu , odchodzą koszty transportu , poza tym jeśli trzeba by było oczka leczyć to tu na miejscu ja się tym zajmę , a na odległość ciężko , ale bardzo dziękuję za chęć pomocy

Posted

Lolalola napisał(a):
i co bedzie??i co bedzie??

Brakuje nam jeszcze 145zł deklaracji stałych , mam nadzieję ,że do jutra uzbieramy i zawiozę go do hotelu .

Posted

[quote name='Soko']A z jednorazowych się nie uzbiera? Przez miesiąc jego pobytu w hotelu na pewno dałoby się znaleźć to 145zł.[/QUOTE]

Ja też tak myślę!!! [B]Aniu[/B] uzbierajmy z jednorazowych na hotelik,a przez miesiąc dozbieramy stałych.
Przelałam przed chwilą odrobinkę jednorazowej:)

Posted

[quote name='kado']Ja też tak myślę!!! [B]Aniu[/B] uzbierajmy z jednorazowych na hotelik,a przez miesiąc dozbieramy stałych.
Przelałam przed chwilą odrobinkę jednorazowej:)[/QUOTE]

A jak nie uzbieramy ? To co po miesiącu do schronu ? Tego się najbardziej boję . Poza tym trzeba jeszcze na weta zbierać , nie wiadomo co z oczami , trzeba pomyśleć o szczepieniach , kastracji itp.

Posted (edited)

[B][COLOR=#ff0000]Deklaracje stałe :[/COLOR]
[B]RudziaPaula -20zł
Anja2201-20 zł
[B]Kado - 15zł
Maruda666 -10zł
Finlora - 10zł
Małgorzata B.F (z FB ) - 50zł
ihabe - 10zł
[COLOR=#008000]Razem :135zł / brakuje 135 zł[/COLOR]

[B][COLOR=#ff0000]Deklaracje jednorazowe [/COLOR]
Lolalola -10/15 zł
[COLOR=#000000]cancer43 - 20zł
[/COLOR]Sharka -20zł
[COLOR=#000000]Satrina - 20zł
[/COLOR]Ulka18-30zł
Maruda666 -40zł
[COLOR=#008000]Razem : 140-145zł
[/COLOR][/B][/B][/B][/B]

Edited by Anja2201
Posted

[quote name='Anja2201']A jak nie uzbieramy ? To co po miesiącu do schronu ? Tego się najbardziej boję . Poza tym trzeba jeszcze na weta zbierać , nie wiadomo co z oczami , trzeba pomyśleć o szczepieniach , kastracji itp.[/QUOTE]

[B]Aniu[/B], w 1 dzień uzbierało się 135,00 zł:) Damy radę:)
On sobie w schronie nie poradzi...