Isadora7 Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 [quote name='Nenufar']Trzymam kciuki że mała znajdzie szybciutko chociaż tymczas - naprawdę jest wspaniała.[/QUOTE] [quote name='Nutusia']Kiedy jest szansa na diagnozę co będzie z łapinkami?...[/QUOTE] [quote name='Nutusia']Kto będzie diagnozował? Ile trzeba uzbierać?...[/QUOTE] Na wątku jest [B]wolontariuszka Nenufar[/B] z Fundacji w której przebywa Foczka. MYslę że przybliży nam/Wam temat [quote name='joi']Melduję się u jamniczki. Służę pomocą. Pisz co jej do szczęścia potrzeba. Ja jestem popieprzona na punkcie jamników i bassetów[/QUOTE] [quote name='joi']Na razie zrobiłam przelew na podane konto dla Foczki[/QUOTE] Bardzo dziekuę. No i witam w gronie popieprzonych [quote name='Sarunia-Niunia']Koniecznie trzeba pomóc Foczuni... myślę, że wspólnymi siłami damy radę....[/QUOTE] Otóż to, jakoś musimy dzieciakowi pomóc. Quote
Isadora7 Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 Najprawdopodobniej Foczka ma DOM . Czekam na potwierdzenie. Quote
Ola164 Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Cudownie by było! Tak mi siedzi na sercu jak na nią patrze... :-( Quote
Nutusia Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Jezusie - jaka cudna wiadomość, bo ja tu kombinuję jak ją wcisnąć do siebie na DT, ale ostatnio mam nadkomplet :( A to jakby nie było prawie moja... sąsiadka. I Nenufar "przeze mnie" na dogo się pojawiła ;) Quote
Sarunia-Niunia Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 [quote name='Isadora7']Najprawdopodobniej Foczka ma DOM . Czekam na potwierdzenie.[/QUOTE] NAPRAWDĘ??? Boziu Kochana - trzymam bardzo mocno kciuki i z niecierpliwością czekam na wieści.... Oby.... Quote
Isadora7 Posted May 5, 2012 Author Posted May 5, 2012 Foczka zostanie mieszkanką Piernikowa czyli Torunia. Quote
Isadora7 Posted May 5, 2012 Author Posted May 5, 2012 Super to będzie jak się juz to stanie. Przed Foczką zaplanowane diagnozowanie - juz bywalo ze ktoś sie wycofywał na tym etapie. Quote
Isadora7 Posted May 6, 2012 Author Posted May 6, 2012 [quote name='Mika31']ale jest promyk nadziei[/QUOTE] Jasne, byle tylko nie popaść w hurrraoptymizm, mozna jakoś tam się zapewne uśmiechnąc z nadzieją Quote
Ellig Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 [quote name='Isadora7']Najprawdopodobniej Foczka ma DOM . Czekam na potwierdzenie.[/QUOTE] Przyszlam z FCB a tu takie dobre wiesci.................Mam nadzieje, ze z lapkami tez jeszcze da sie cos "zrobic", bidula z tej foczki ale jaka radosna. Quote
Isadora7 Posted May 6, 2012 Author Posted May 6, 2012 [quote name='Ellig']Przyszlam z FCB a tu takie dobre wiesci.................Mam nadzieje, ze z lapkami tez jeszcze da sie cos "zrobic", bidula z tej foczki ale jaka radosna.[/QUOTE] Wiesci raczej z łyżką nadziei, dobre do końca będa jak już będzie w domu. Czekamy teraz na wyniki badań i diagnozeę, w sumie od tego najbardziej zależy jakośc jej życia i Dom. A jamnisia jest urokliwa, słodziak absolutny, ale zdecydowanie to Pani Jamniczka i ma charakter. Jak jej się cos nie podoba to daje znać i to wyraźnie. Quote
Isadora7 Posted May 6, 2012 Author Posted May 6, 2012 [IMG]http://i3.fmix.pl/fmi456/a197ab8f000fa5d64fa05552[/IMG] [IMG]http://i2.fmix.pl/fmi2624/68065f19002b3d004fa0554d[/IMG] [IMG]http://i2.fmix.pl/fmi1154/316cb4ab000ec0bb4fa0554a[/IMG] Quote
anica Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Jestem u Foczki ,zaraz po powrocie ..no tak na szybko ...pewnie ,że ma dziewczyna szczęście :) Pomożemy !!! póki co.. kciuki mocno zaciśnięte.. śliczna jest :) Quote
jofracy Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Czyli Suńka złapała kogoś za serducho. Trzymam kciuki :) Quote
Isadora7 Posted May 6, 2012 Author Posted May 6, 2012 [quote name='jofracy']Czyli Suńka złapała kogoś za serducho. Trzymam kciuki :)[/QUOTE] Tak i wiesz to jest wspaniałe. Pomyslę nad felietonem na stronę. Niech ludziska wiedzą, ze "najładniejsze jest niewidoczne dla oczu". A tu informajca jaka otrzymałam mailowo od wolontariuszki Fundacji Wzajemnie Pomocni [QUOTE]Foczka ma dom w Toruniu ale [B]najpierw leczenie w Fundacji[/B]. Bardzo się cieszę że znalazła się osoba która zdecydowała się podarować dom Foczce:) Niesamowita historia. Dziękuję w imieniu Foczki za wszystkie ogłoszenia, wydarzenie itp. Będę informowała Panią jak tylko trzymam informację po konsultacji co i jak u Foczki. [/QUOTE] Quote
Sarunia-Niunia Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 To bardzo dobre wiadomości, miejmy nadzieję na happy-end:) Quote
Isadora7 Posted May 7, 2012 Author Posted May 7, 2012 [quote name='Mika31']ja trzymam kciuki mała to prawdziwy wojownik[/QUOTE] [quote name='Ellig']Nadal trzymam kciuki:)[/QUOTE] Kciuki to i ja trzymam do czasu gdy będzie już w domu. Quote
Recommended Posts