Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 606
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Nenufar']Trzymam kciuki że mała znajdzie szybciutko chociaż tymczas - naprawdę jest wspaniała.[/QUOTE]

[quote name='Nutusia']Kiedy jest szansa na diagnozę co będzie z łapinkami?...[/QUOTE]

[quote name='Nutusia']Kto będzie diagnozował? Ile trzeba uzbierać?...[/QUOTE]

Na wątku jest [B]wolontariuszka Nenufar[/B] z Fundacji w której przebywa Foczka. MYslę że przybliży nam/Wam temat

[quote name='joi']Melduję się u jamniczki. Służę pomocą. Pisz co jej do szczęścia potrzeba. Ja jestem popieprzona na punkcie jamników i bassetów[/QUOTE]

[quote name='joi']Na razie zrobiłam przelew na podane konto dla Foczki[/QUOTE]

Bardzo dziekuę. No i witam w gronie popieprzonych

[quote name='Sarunia-Niunia']Koniecznie trzeba pomóc Foczuni... myślę, że wspólnymi siłami damy radę....[/QUOTE]

Otóż to, jakoś musimy dzieciakowi pomóc.

Posted

Jezusie - jaka cudna wiadomość, bo ja tu kombinuję jak ją wcisnąć do siebie na DT, ale ostatnio mam nadkomplet :( A to jakby nie było prawie moja... sąsiadka. I Nenufar "przeze mnie" na dogo się pojawiła ;)

Posted

[quote name='Isadora7']Najprawdopodobniej Foczka ma DOM . Czekam na potwierdzenie.[/QUOTE]

NAPRAWDĘ??? Boziu Kochana - trzymam bardzo mocno kciuki i z niecierpliwością czekam na wieści.... Oby....

Posted

[quote name='Isadora7']Najprawdopodobniej Foczka ma DOM . Czekam na potwierdzenie.[/QUOTE]
Przyszlam z FCB a tu takie dobre wiesci.................Mam nadzieje, ze z lapkami tez jeszcze da sie cos "zrobic", bidula z tej foczki ale jaka radosna.

Posted

[quote name='Ellig']Przyszlam z FCB a tu takie dobre wiesci.................Mam nadzieje, ze z lapkami tez jeszcze da sie cos "zrobic", bidula z tej foczki ale jaka radosna.[/QUOTE]

Wiesci raczej z łyżką nadziei, dobre do końca będa jak już będzie w domu. Czekamy teraz na wyniki badań i diagnozeę, w sumie od tego najbardziej zależy jakośc jej życia i Dom. A jamnisia jest urokliwa, słodziak absolutny, ale zdecydowanie to Pani Jamniczka i ma charakter. Jak jej się cos nie podoba to daje znać i to wyraźnie.

Posted

[IMG]http://i3.fmix.pl/fmi456/a197ab8f000fa5d64fa05552[/IMG]

[IMG]http://i2.fmix.pl/fmi2624/68065f19002b3d004fa0554d[/IMG]

[IMG]http://i2.fmix.pl/fmi1154/316cb4ab000ec0bb4fa0554a[/IMG]

Posted

Jestem u Foczki ,zaraz po powrocie ..no tak na szybko ...pewnie ,że ma dziewczyna szczęście :) Pomożemy !!!
póki co.. kciuki mocno zaciśnięte..
śliczna jest :)

Posted

[quote name='jofracy']Czyli Suńka złapała kogoś za serducho. Trzymam kciuki :)[/QUOTE]

Tak i wiesz to jest wspaniałe. Pomyslę nad felietonem na stronę. Niech ludziska wiedzą, ze "najładniejsze jest niewidoczne dla oczu".

A tu informajca jaka otrzymałam mailowo od wolontariuszki Fundacji Wzajemnie Pomocni

[QUOTE]Foczka ma dom w Toruniu ale [B]najpierw leczenie w Fundacji[/B]. Bardzo się cieszę że znalazła się osoba która zdecydowała się podarować dom Foczce:)
Niesamowita historia.
Dziękuję w imieniu Foczki za wszystkie ogłoszenia, wydarzenie itp.

Będę informowała Panią jak tylko trzymam informację po konsultacji co i jak u Foczki.
[/QUOTE]

Posted

[quote name='Mika31']ja trzymam kciuki mała to prawdziwy wojownik[/QUOTE]

[quote name='Ellig']Nadal trzymam kciuki:)[/QUOTE]

Kciuki to i ja trzymam do czasu gdy będzie już w domu.