Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Saththa napisał(a):
Ha ha :)

Więc jak juz pisałam mamy poniedziałek :bigcool:

No jak mamy poniedziałek to juz po ptokach ;), niedziela już była.Było się wczoraj upominać :)

• Replies 177
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Do wieczora jakoś wytrzymają, a świat się nie zawali.Ja w tej chwili nie mam czasu latać za nią z aparatem, bo idę zaraz do pracy , a ona wcale nie jest chętna do współpracy.

Posted

No i pojechali w siną dal :(.Weguśka ma miejsce przy oknie :).Dobrze, że pani wczoraj przyjechała to się Weguśka troszkę przyzwyczaiła.Jeszcze jadą także czekamy na relacje.Mąż miał płakać, a w końcu on nie beczał tylko ja.Dla mnie jest najgorszy ten moment jak widzę je ostatni raz :(.

Apropo Malawaszka byłam na wątku sterylkowym widziałam, że sobie pośmiechujki robicie z mojego zdjęcia i to beze mnie:evil_lol:

O tego banerka nie mogę dalej wkleić :placz:

Posted

WATACHA napisał(a):

Apropo Malawaszka byłam na wątku sterylkowym widziałam, że sobie pośmiechujki robicie z mojego zdjęcia i to beze mnie:evil_lol:

:lol:

Trzymaj się! Nienawidzę tej chwili też... :calus: dzięki Wam ta mała dostała szansę na wspaniałe życie - bez tego nadal tkwiła by w tym cholernym schronisku

Wegusia powodzenia!!!!!

Posted

malawaszka napisał(a):
:lol:

Trzymaj się! Nienawidzę tej chwili też... :calus: dzięki Wam ta mała dostała szansę na wspaniałe życie - bez tego nadal tkwiła by w tym cholernym schronisku

Wegusia powodzenia!!!!!

Teraz już dobrze, tylko tak jedna chwila mnie zawsze rozwala :(.Ale będzie miała dobrze, ja wiem, ale jednak to głupie uczucie zostaje.W związku z tym dałabyś coś na pocieszenie :diabloti:

Posted

zerduszko napisał(a):
Cudne wieści, a Ty nie bucz... przecież malutka będzie na pewno szczęśliwa, a Ty masz swoich chłopaków na pocieszkę ;)

Ps. A próbowałaś zacytować i skopiować wtedy?

Oooooooooo odezwała się ta co daje tymczasowiczom kopa na rozpęd ;)

Ty Zreduszko to niegłupia babeczka ;), udało mi się, ale na próbę umieściłam w drugim poście.Może chyba tam zostać :)

Posted

[quote name='WATACHA']Teraz już dobrze, tylko tak jedna chwila mnie zawsze rozwala :(.Ale będzie miała dobrze, ja wiem, ale jednak to głupie uczucie zostaje.W związku z tym dałabyś coś na pocieszenie :diabloti:

a proszę Cię bardzo = ponieważ Twoje dwa typy już w domach :D znowu :D to może Hogata z tego schroniska co Birma - tylko transport - Oborniki-Wawa :flaming: szukaj

edit zapomniałam wkleić linka :splat:
http://sznaucery.eadopcje.org/psiak/161

Posted

WATACHA napisał(a):
Oooooooooo odezwała się ta co daje tymczasowiczom kopa na rozpęd ;)

Jak nie jak tak :lol:
WATACHA napisał(a):
Ty Zreduszko to niegłupia babeczka ;), udało mi się, ale na próbę umieściłam w drugim poście.Może chyba tam zostać :)

Ja to się minęłam z powołaniem, nawet wilczej umiem wytłumaczyć co jak ma zrobić, żeby photobucket jej fungował :evil_lol:

Posted

Dziewczyny się już przesiadły w drugi pociąg teraz juz chyba z górki :).Weguśka ma wiele atrakcji, mamy,dzieci, baloniki, głaskanie :).Z pociągiem była dobra opcja, nie ślini się wcale :).Zeżarła Beacie batonika, ale light, bo dba o linie.Widocznie po takim wysiłku potrzebowała kalorii :)

Posted

[quote name='zerduszko']Ja to się minęłam z powołaniem, nawet wilczej umiem wytłumaczyć co jak ma zrobić, żeby photobucket jej fungował :evil_lol:

:eviltong:

Watacha :calus: w pełni Cię rozumiem,będzie miała dobrze