WATACHA Posted May 1, 2012 Author Posted May 1, 2012 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
WATACHA Posted May 1, 2012 Author Posted May 1, 2012 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
WATACHA Posted May 1, 2012 Author Posted May 1, 2012 Margi napisał(a):Cudny uśmiechnięty pycholek :loveu:. E tam zaraz uśmiechnięty, sapie sobie ;) Quote
Margi Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 http://img715.imageshack.us/img715/1154/dscf7300kz.jpg Tu jest błysk radości w oku Quote
malawaszka Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 bardzo ładna jest! :loveu: jak ją odpicujesz do końca to będzie cacy! Quote
Saththa Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 http://img205.imageshack.us/img205/3434/dscf7294.jpg ale cudna :iloveyou: Quote
WATACHA Posted May 1, 2012 Author Posted May 1, 2012 No i jeszcze musi jej pewna część brody odrosnąć ;) A co ja Wam będę zdjęć żałować.Wiadomo fotograf ze mnie byle jaki, ale może coś się nada ;) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Tu widać , że się odsuwa, boi się go.Ale już mniej niż wcześniej. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
WATACHA Posted May 1, 2012 Author Posted May 1, 2012 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Leoś:-Wega daj buziaczka ;) Wega:-spadaj Leoś jesteś zwykłym chamusiem ;) Uploaded with ImageShack.us Quote
sybil Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 Ale jest już coraz bliżej :multi:, jeszcze trochę, a będą buziaczki ;) Quote
WATACHA Posted May 1, 2012 Author Posted May 1, 2012 sybisia napisał(a):Ale jest już coraz bliżej :multi:, jeszcze trochę, a będą buziaczki ;) Będą , będą ja już się o to postaram.Dziś już było lepiej niż wczoraj , ona ciągle się tak samo boi, ale on coraz lepiej rozumie, że nie można.Dziś nie musiałam robić korekty smyczą, wystarczyło "Leeeeeeeeeooooo!Nie wolno!".Jak sie przyzwyczją, będzie mogła siedzieć podczas naszej obecności razem z nami :):):) Quote
ulana Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 WATACHA napisał(a):Bo ona jest w tej chwili taka kremowa bardziej i ładnie jej w tym (oryginalna ;)) No w domku widzę, że kremowa. Oj, śliczna, śliczna:) Rozumiem, że ten drugi piesek, Leoś, to Twój własny i prywatmy? Quote
Aga-ta Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 melduje sie na watku; ale dziewczyna swietnie wyglada:) ze zdjecia na zdjecie coraz piekniejsza:) Quote
WATACHA Posted May 6, 2012 Author Posted May 6, 2012 Aga-ta napisał(a):melduje sie na watku; ale dziewczyna swietnie wyglada:) ze zdjecia na zdjecie coraz piekniejsza:) Przede wszystkim bardzo dziękujemy za wyciągnięcie ze schroniska i dostarczenie suni do Warszawy :Rose: Dopiero zobaczysz jaka będzie śliczna po strzyżeniu :).Charakter też ma cudowny, tylko jest niepewna siebie , ale i tak już jest śmielsza. No i po jeździe samochodem jest powódź w aucie :( tak się biedna ślini Do powyższego zdjęcia załączam fotki ;) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Tyle dał z siebie mały piesek w ciągu 30 minut jazdy :roll: (i jeszcze strasznych okruchów nanosił :diabloti:) Uploaded with ImageShack.us Quote
Margi Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Bidulka,zaśliniła się na całego.:shake: Ona ma chyba chorobę lokomocyjną. Quote
WATACHA Posted May 9, 2012 Author Posted May 9, 2012 Nikt nie zagląda do Weguśki :(.Mała sie trochę rozkręca, ale w domu, na łóżku najbardziej to jej ulubione miejsce ;)>Szczególnie u Panka, który nie potrafi jej odmówić pieszczot, a ona przyjmuje różne pozycje i propozycje :). Odkryłam, że Wega nie lubi kąpieli, ale u sznupów to raczej normalne.Tylko, że ona świetnie pryska z wanny , uciekła mi 3 razy i musiałam ją ganiać po mieszkaniu.Później się wycwaniłam i jakos sie udało :) Quote
malawaszka Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 wczoraj miałam tel o Wegę, ze Szczecinka, ale powiedziałam o chorobie lokomocyjnej, powiedziałam, że jeszcze trzeba poczekać na sterylizację, itd więc pewnie nic z tego nie będzie - w ogóle to musisz mi powiedzieć czy chcesz ją wydać ew. gdzieś dalej czy tylko Warszawa? Quote
WATACHA Posted May 9, 2012 Author Posted May 9, 2012 [quote name='malawaszka']wczoraj miałam tel o Wegę, ze Szczecinka, ale powiedziałam o chorobie lokomocyjnej, powiedziałam, że jeszcze trzeba poczekać na sterylizację, itd więc pewnie nic z tego nie będzie - w ogóle to musisz mi powiedzieć czy chcesz ją wydać ew. gdzieś dalej czy tylko Warszawa?[/QUOTE] Spokojnie może być dalej, aby w Polsce ;).Zresztą nie mój pies więc ja nie decyduje.Ona się nadal podgryza :(.W różnych miejscach. Quote
malawaszka Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 [quote name='WATACHA']Spokojnie może być dalej, aby w Polsce ;).Zresztą nie mój pies więc ja nie decyduje.Ona się nadal podgryza :(.W różnych miejscach.[/QUOTE] a co dostaje do jedzenia? może alergia? albo po prostu jeszcze jej się skóra nie unormowała po filcach Quote
WATACHA Posted May 9, 2012 Author Posted May 9, 2012 Na początku jadła ryż , warzywa i kurczka.Teraz dostaje chrupki.Kupy robi b.ładne tylko trochę duże.Raz na dzień , raz na półtora dnia (te kupy, nie jedzenie ;)).Je dwa razy dziennie rano i wieczorem.Czasem dostanie surowe mięsko, ale rzadko. Quote
Recommended Posts