Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 177
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sybisia napisał(a):
Ale jest już coraz bliżej :multi:, jeszcze trochę, a będą buziaczki ;)

Będą , będą ja już się o to postaram.Dziś już było lepiej niż wczoraj , ona ciągle się tak samo boi, ale on coraz lepiej rozumie, że nie można.Dziś nie musiałam robić korekty smyczą, wystarczyło "Leeeeeeeeeooooo!Nie wolno!".Jak sie przyzwyczją, będzie mogła siedzieć podczas naszej obecności razem z nami :):):)

Posted

WATACHA napisał(a):
Bo ona jest w tej chwili taka kremowa bardziej i ładnie jej w tym (oryginalna ;))

No w domku widzę, że kremowa. Oj, śliczna, śliczna:)

Rozumiem, że ten drugi piesek, Leoś, to Twój własny i prywatmy?

Posted

Aga-ta napisał(a):
melduje sie na watku; ale dziewczyna swietnie wyglada:) ze zdjecia na zdjecie coraz piekniejsza:)

Przede wszystkim bardzo dziękujemy za wyciągnięcie ze schroniska i dostarczenie suni do Warszawy :Rose:

Dopiero zobaczysz jaka będzie śliczna po strzyżeniu :).Charakter też ma cudowny, tylko jest niepewna siebie , ale i tak już jest śmielsza.
No i po jeździe samochodem jest powódź w aucie :( tak się biedna ślini

Do powyższego zdjęcia załączam fotki ;)

Uploaded with ImageShack.us

Tyle dał z siebie mały piesek w ciągu 30 minut jazdy :roll: (i jeszcze strasznych okruchów nanosił :diabloti:)

Posted

Nikt nie zagląda do Weguśki :(.Mała sie trochę rozkręca, ale w domu, na łóżku najbardziej to jej ulubione miejsce ;)>Szczególnie u Panka, który nie potrafi jej odmówić pieszczot, a ona przyjmuje różne pozycje i propozycje :).
Odkryłam, że Wega nie lubi kąpieli, ale u sznupów to raczej normalne.Tylko, że ona świetnie pryska z wanny , uciekła mi 3 razy i musiałam ją ganiać po mieszkaniu.Później się wycwaniłam i jakos sie udało :)

Posted

wczoraj miałam tel o Wegę, ze Szczecinka, ale powiedziałam o chorobie lokomocyjnej, powiedziałam, że jeszcze trzeba poczekać na sterylizację, itd więc pewnie nic z tego nie będzie - w ogóle to musisz mi powiedzieć czy chcesz ją wydać ew. gdzieś dalej czy tylko Warszawa?

Posted

[quote name='malawaszka']wczoraj miałam tel o Wegę, ze Szczecinka, ale powiedziałam o chorobie lokomocyjnej, powiedziałam, że jeszcze trzeba poczekać na sterylizację, itd więc pewnie nic z tego nie będzie - w ogóle to musisz mi powiedzieć czy chcesz ją wydać ew. gdzieś dalej czy tylko Warszawa?[/QUOTE]

Spokojnie może być dalej, aby w Polsce ;).Zresztą nie mój pies więc ja nie decyduje.Ona się nadal podgryza :(.W różnych miejscach.

Posted

[quote name='WATACHA']Spokojnie może być dalej, aby w Polsce ;).Zresztą nie mój pies więc ja nie decyduje.Ona się nadal podgryza :(.W różnych miejscach.[/QUOTE]

a co dostaje do jedzenia? może alergia? albo po prostu jeszcze jej się skóra nie unormowała po filcach

Posted

Na początku jadła ryż , warzywa i kurczka.Teraz dostaje chrupki.Kupy robi b.ładne tylko trochę duże.Raz na dzień , raz na półtora dnia (te kupy, nie jedzenie ;)).Je dwa razy dziennie rano i wieczorem.Czasem dostanie surowe mięsko, ale rzadko.