Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Weguśka już po sterylce, jest jeszcze troszkę osowiała i zwymiotowała, ale jest wszystko dobrze.
Doradźcie mi proszę czy jutro samą zostawiać ją w kołnierzu czy w ubranku wystarczy.Boję się, że nie będzie miała się jak napić wody w kołnierzu, bo się bedzie bała, nie radzi sobie w nim :(.Trochę się tym interesuje jak nie patrzymy.

Mam kryzys, kocham ją i jednak ciężko mi będzie się rozstać :(

• Replies 177
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja chyba też bym zostawiła w kołnierzu.
Moja akurat nie majstrowała przy kaftaniku,ale myślę,że to zależy od pieska.
Dopilnuj żeby przed waszym wyjściem się napiła i powinno byc dobrze.

Posted

No w sumie mój mąż też powiedział , że może lizać, przez kaftanik :(.Teraz jej jej założyłam, to to całkiem tak przyzwoicie zabezpieczone, ale boję się, że jednak sobie jakoś odciągnie

Uploaded with ImageShack.us

Posted

malawaszka napisał(a):
Lilka zrób Wedze fotkę w kubraku - ale taką w Twoim stylu, nie wz :evil_lol: ładną fotkę, żeby było widać całego psa

Oooo tak popieram, ja sie zupelnie nie moge ogarnąć w tej focie ;)

Posted

To WZ mnie namówiła, żebym takie wstawiła, powiedziała, że Wam się spodoba ;).

A tak poważnie to ja nie chciałam Wam pokazać psa tylko, żebyście oceniły czy da radę sie dobrać w nim czy nie.W ogóle nie zrozumiałyście mojego przekazu ;)

Wczoraj moja Weguśka spędziła dzień z naszą wet, bo my byliśmy w pracy, wszyscy się nią zachwycali :).Nawet jednej chwili nie spędziła w klatce tylko asystowała :).

A tak w ogóle to Weguśka ma pod ogonkiem taką gulkę jakąś, nie wiem czy już miała, czy to się zrobiło po przyjeździe do mnie.Ja zauważyłam wczoraj.Pani wet powiedziała, że to może być tłuszczak , albo jakas przepuklinka.Ciężko jej powiedzieć, ale na pewno nic groźnego, trzeba obserwować.

Posted

Saththa napisał(a):
Oooo tak popieram, ja sie zupelnie nie moge ogarnąć w tej focie ;)

Ty może nie ale WZ doskonale, wie co i gdzie.Jakbym wstawiła normalne to znowu WZ by nie mogła ogarnąć i weź tu bądź mądry i dogódź każdemu :)

W kubraczku wstawię Wam w niedzielą bo dziś mi się nie chce i jedziemy na działeczkę, będę leżeć i nic nie robić

Posted

malawaszka napisał(a):
o Ty leniwcu!!!!!

wizyta p.a. dla Wegi będzie na dniach - mariamc zrobi :loveu:

O to fajnie :).W następny piątek zdjęcie szwów.Tylko trochę się będę wstydzić takiego chudzielca oddawać, bo ona jeszcze schudła zamiast przytyć :(

Posted

hah lepiej być nie mogło - okazuje się, że Danusia (mariamc) - od lat zna Panią, która chce adoptować Wegę i spokojnie możemy małą oddać :laola: boszz żeby więcej takich ludzi nam się zgłaszało

Posted

wilczy zew napisał(a):
wiesz,Kera po sterylce była chudsza niż przed :)

poka ją w kloszu

W kloszu była rano, teraz biega na golaska ;).Zdjęcie mogę zrobic w poniedziałek, jak jej założę przed wyjściem do pracy.

O kurcze, ale Weguśka to szczęściara :).A Pani załatwiła sobie transport, sama po nia przyjedzie czy jak wiesz coś?W piątek zdejmujemy szwy więc w następny weekend, może ją odbierać.

Posted

malawaszka napisał(a):
hah lepiej być nie mogło - okazuje się, że Danusia (mariamc) - od lat zna Panią, która chce adoptować Wegę i spokojnie możemy małą oddać :laola: boszz żeby więcej takich ludzi nam się zgłaszało

Super :)
A

dziś jest poniedziałek :) Wiec wczoraj miało byc zdjęcie Wegi w hmmm kubraczku:)

Posted

"Zdjęcie mogę zrobic w poniedziałek, jak jej założę przed wyjściem do pracy."

Tak napisałam.Jest poniedziałek, jest, wyszłam do pracy nie więc dziękuje zdjęcie będzie wieczorem :)

A po za tym była niegrzeczna i nie zasłużyła na zdjęcie ;)

Posted

WATACHA napisał(a):
"Zdjęcie mogę zrobic w poniedziałek, jak jej założę przed wyjściem do pracy."

Tak napisałam.Jest poniedziałek, jest, wyszłam do pracy nie więc dziękuje zdjęcie będzie wieczorem :)

A po za tym była niegrzeczna i nie zasłużyła na zdjęcie ;)

Ha ha :)

WATACHA napisał(a):

W kubraczku wstawię Wam w niedzielą bo dziś mi się nie chce i jedziemy na działeczkę, będę leżeć i nic nie robić

Więc jak juz pisałam mamy poniedziałek :bigcool: