Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wow! ale uwinelyscie sie z ta adopcja:) Strasznie sie ciesze, ze Wega juz w drodze po nowe zycie, a Tobie Watacho jeszcze raz BARDZO, BARDZO DZIEKUJE za opieke nad mala:loveu:

Dawajcie jakies znaki zycia z nowego domu:)

• Replies 177
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wieści to już mam ;).Dziewczyny dotarły, co najważniejsze babci Weguśka się spodobała :).Trafiła akurat na kolacje :), ale chciała mimo wszystko zjeść coli :).On się chciał z nią bawić, ale ona jest taka, że nie lubi natrętów.Ale się przyzwyczai i może nawet będą razem szaleć :). Chociaż Beata mówi, że bardziej będzie pasowała do kota, bo tamten tez lubi sobie poleżeć :).Weguś wykopała sobie dziurkę w ogrodzie i co?...sobie w niej leży :)Zrobiła rundkę po ogrodzie i położyła się do swej dziury.Beata ma nadzieję ją trochę rozruszac, bo ona raczej taka aktywna osoba.Oczywiście co jakiś czas będą zdjęcia i wieści.Dostaliśmy zaproszenie do odwiedzenia Weguski.Fajnie, lubię takie zakończenia :)

Posted

I nie macie za co dziękować to była czysta przyjemność :).To ja dziękuję, za możliwość poznania i przebywania z tak sympatycznym psiakiem.

Posted

Weguś bardzo ładnie toleruje kota (chyba kotkę raczej).Niestety coli jest dla niej za nadpobudliwy , więc pokazuje mu ząbki.
Ale na Mentorka też warczała jak go ponosiło.Wczoraj miała 3 spacerki po 2 km.Dała radę :).

• 2 weeks later...
Posted

malawaszka napisał(a):
pali papierosy??? :evil_lol:

jednego za drugim ;), podobnież też pije piwo i zaczepia obcych mężczyzn, ale tylko tych co podzielają jej pasje ha,ha,ha

Posted

malawaszka napisał(a):
hahahah gdzieś Ty ją wydała :roflt:

Ja???My moja droga my ;), już nie udawaj, że nic wspólnego z tym nie miałaś ;)

A wracając do jej pasji, są to ławeczki, każdą wolną chwilę na podwórku leżąc tam i obserwując co się dzieje dookoła.Ostatnio jak były w parku to się przysiadła do jakiegoś faceta ha,ha,ha

Posted

malawaszka napisał(a):
ja jej nawet na oczy nie widziałam :diabloti: do rozpusty się nie przykładam :evil_lol:

trzeba dodać nowy punkt do ankiety:diabloti: