Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 177
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Miły z nich duecik.:loveu:
Co dajesz na ten kamień do gryzienia? To mój kłopot ostatnio jest. Po zmianie jedzenia (mały odmówił suchych karm i nie chce żadnej, łobuz) mam wrażenie, że kamień jakby większy i głowię się co tu robić?

Posted

Muszę Wam napisać , że Wegusia to pilna uczennica :cool3:, a Leoś spełnia się w roli nauczyciela:p.Weguśka na piątkę potrafi sępić w kuchni, zbierać okruszki z podłogi, węszyć w windzie, skakać na ludzia przy powitaniu, no i obszczekiwać podbiegaczy (fakt, że po oddaleniu się osobnika :evil_lol:).A tak się wprawiła w bojach, że dziś przybiegła do kuchni przed Leosiem :lol:, co wydawałoby się nie do pobicia

Posted

[quote name='ulana']Miły z nich duecik.:loveu:
Co dajesz na ten kamień do gryzienia? To mój kłopot ostatnio jest. Po zmianie jedzenia (mały odmówił suchych karm i nie chce żadnej, łobuz) mam wrażenie, że kamień jakby większy i głowię się co tu robić?[/QUOTE]

Najpierw myślałam naiwna , że jej od chrupek zejdzie, ale nawet nie drgnął.Dostała surowe kości wołowe pare razy i połowa jej zlazła

Posted

Leoś prawdziwy mężczyzna jest - dba o kobietę, co ją ma pod swym dachem i wdraża do życia, co by sobie poradzić umiała.:)
A nawet fory daje - dżentelmen:loveu:

Posted

[quote name='ulana']Leoś prawdziwy mężczyzna jest - dba o kobietę, co ją ma pod swym dachem i wdraża do życia, co by sobie poradzić umiała.:)
A nawet fory daje - dżentelmen:loveu:[/QUOTE]
Takich dżentelmenów jak on to ze świeczką szukać :evil_lol:

Posted

[quote name='zerduszko']Co tam u Was?[/QUOTE]

W sumie nuda.Wega to straszny żarłok.Korzystając z chwili mojej nieuwagi chciała zjeść Leosiowi posiłek ;).Mentor został wydelegowany na podłogę bo mała zajęła mu wyrko.Wedze jak się coś nie podoba to mi ucieka ;)np jak trzeba do kąpieli, jak ją chce zamknąć w pokoju.Ale chyba najbardziej mnie wkurza, że sika i robi kupę gdzie popadnie.Musimy ciągle chodzić po trawniki, żeby nie zrobiła na chodnik.Z rana lubi trochę pomolestować, jeszcze nierozbudzonych :).Ale ogólnie jest bardzo kochana.

Posted

[quote name='malawaszka']ale w domu też sika i kupa czy chodzi Ci o to, że na spacerach?[/QUOTE]

Nie, nie w domu nie robi...na spacerach kuca i siup, a czy to chodnik to w sumie ją nie interesuje

Posted

a i wiecie , że ona jest ok 15 cm dłuższa od mojego Leosia, tak na nia patrzę i mi się wydaje,że ona ma taka figurę zająca ;)

Posted

malawaszka napisał(a):
az 15????? duzoo

No dużo , dużo , mówiłam, że jest długaśna trochę...albo mój Leos za krótki ;)

Dzisiejsza moja rozmowa z mężem
TZ; jak Wegę oddamy to z miesiąc odpoczniemy i następnego bierzemy (wcześniej się zgodził na ten, jeden jedyny raz w czasie kiedy wynajmujemy)

Ja:Jak to???

TZ:No jak już pomagać to pomagać

Czasami mi się wydaje, że mam najfajniejszego męża na świecie :)

Posted

WATACHA napisał(a):

Dzisiejsza moja rozmowa z mężem
TZ; jak Wegę oddamy to z miesiąc odpoczniemy i następnego bierzemy (wcześniej się zgodził na ten, jeden jedyny raz w czasie kiedy wynajmujemy)

Ja:Jak to???

TZ:No jak już pomagać to pomagać

Czasami mi się wydaje, że mam najfajniejszego męża na świecie :)

:klacz: super!!!!!!

no i nie pij tyle :D

Posted

malawaszka napisał(a):
:klacz: super!!!!!!

no i nie pij tyle :D

No postaram sie trochę ograniczyć

Tylko, że ja mam problemy z cierpliwością i będę go namawiać zaraz po tym jak Wega wyjdzie za drzwi ;), tylko muszę wyczuć dobry dzień i użyć odpowiednich argumentów

Posted

zerduszko napisał(a):
Mąż rzecz nabyta, zawsze można zmienić :P

No ja na lepszego już nie zmienię więc się go trzymam , ale Wy ....:evil_lol:

Posted

wilczy zew napisał(a):
mam inny stosunek do małżeństwa a mąż to osoba :)

W sumie zależy czy podpadł czy był grzeczny ;)

Ja z tymi moimi małymi dwoma pokemonami to nie mogę, dziś musiałam ciągnąć dwa uparte osły do pani wet.No zapierały się jak dwa bliźniaki jednojajowe.Wspomnę, że byliśmy u Wet już kilka razy, ale Wega nie chce wchodzić dopiero drugi raz.Myslicie , że to przypadek, czy znów nauczyła się od Leosia ;)?