neverend Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Oj Ciotka... Kamyk jest cuuuuuuuudowny:loveu::loveu: O proszę, jak pozuje...chyba flesza nie lubi:evil_lol::evil_lol: Quote
pajunia Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 ja Wam mówię mój rosół czyni cuda...pies zjadł rozołu do którego wstał i odrazu ozdrowiał ... :evil_lol: swieta racje , Ciotka masz, choc z tym Kamyczkiem, to dalej mysle, ze cos nie tak. :evil_lol: Ale mozliwe, ze sila dzialania Twojego rosolku, to Kamyczka na nogi podniosla , sorry nie tylko na nogi, ale do biegania. Oj, kochana Ciotka jestes, kochana. Sklonowac by Cie trzeba. Quote
supergoga Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 To ja zaraz wystawię mały bazarek na kamyczka. Mam wielki sentyment do psów, którym ktoś nie dawal szansy a ktoś inny dał i psiak ją wykorzystał. Aga co do walorów Twoich rosołków, to może ja przyjadę i się załapię - bo niestety mam coraz większe kłopoty ze zdrowiem, brak sił i ogólne dno - może pomoże skoro stawia na nogi nawet Kamyczki ;) Quote
supergoga Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Bazarek dla Kamyka , za chwile kolejne. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=43127 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=43137 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2600292#post2600292 Quote
Aga_Mazury Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 supergoga bardzo dziękujemy :Rose: masz u mnie jedno z pierwszym miejsc w kolejce po cudowny rosół ;) odrazu zastrzegam, że cudowny nie znaczy smaczny:evil_lol: Quote
Aga_Mazury Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 dlaczego nikt nie zagląda do Kamyczka......:mad: Quote
Matusz Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 zagląda, zagląda ! :) Nie zapominaj Aga, że od dzisiaj ja z neverend juz nie mamy ferii niestety... :shake::shake: Ale na miare możliwości wchodze na dogo:D chocbym miałbym sie nie uczyć :evil_lol::evil_lol: ::eviltong: Quote
Evelin Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='Aga_Mazury'] ja Wam mówię mój rosół czyni cuda...pies zjadł rozołu do którego wstał ;) i odrazu ozdrowiał ;)... Aga gratuluję zdolności kulinarnych...Zapisz się do czarodziejów:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ciekawe co tam jeszce dodałaś...A próbowałaś tego rosołku???:evil_lol: :evil_lol: Skąd wiesz,że niekoniecznie jest smaczny???? Kamyczku trzymaj się,najważniejsze,że chodzisz,bez tego nic nie mogłoby sie udać.... Quote
justynavege Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Kamyk wynocha na pierwsza strone szukaj domku słonko Quote
deisunia Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Jak się dzisiaj miewa Kamyczek???? Kamyczku w górę po domek:multi: Quote
justynavege Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 a coz to dzisiaj nikt nie odwiedził kamyka?? Quote
justynavege Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 znów dzisiaj pusto u kamyka czy ktoś wie jak postepuje proces zdrowienia? Quote
Matusz Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Do góry Kamyczku !! Szybko !! raz i dwa !! w górę hooop !! Quote
Aga_Mazury Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 Jacie tak długo u mojego Skarba nie było odwiedzin?:mad: :mad: :mad: nikt nie zrobił Kamyczkowi zdjęcia w sobotę w biurze?...:cool3: Kamyk koniecznie chciał iśc ze mną do domu...jak wychodziłam z biura to pakował się mi do mojej torby...echhhhh...wspaniały jest...a do tego tak się cieszy na widok człowieka... jest bardzo zazdrosny jak się interesowac innym psem....ale cóz się dziwić....może nigdy nie zaznał ciepła a teraz ma...to nie chce się dzielić ;) Kamy szuka wspaniałego domku Quote
Recommended Posts