lidka_park Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Kamyczku, hopsaj na pierwszą !!!! niech cie wszyscy zobaczą Quote
justynavege Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 AAga z Twojej relacji wnioskuje ze Kamyczek zdrowieje ? :) Quote
Aga_Mazury Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 justynavege napisał(a):AAga z Twojej relacji wnioskuje ze Kamyczek zdrowieje ? :) oj tak...zdrowieje Skarbulec nasz :calus: Quote
justynavege Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 cudowne wieści :) teraz tylko domek dobry potrzebny dla maluszka Quote
supergoga Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Dzisiaj skończyła się jedna aukcja moich książek na Kamyczka - wszystkie 4 książki zostały kupione - kamyczek dostanie kase od cioteczek. A jeszcze świeczuszki są w licytacji. Bo na ciiuszki i kasety jakoś nie ma chętnych. Ale zawsze coś będzie. Quote
Aga_Mazury Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 supergoga napisał(a):Dzisiaj skończyła się jedna aukcja moich książek na Kamyczka - wszystkie 4 książki zostały kupione - kamyczek dostanie kase od cioteczek. A jeszcze świeczuszki są w licytacji. Bo na ciiuszki i kasety jakoś nie ma chętnych. Ale zawsze coś będzie. Kamyczek bardzo dziękuję Ciotce za bazarek :Rose: ciekawe co u Skarba... pilnie poszukiwany dom.......BARDZO PILNIE...dla małego psiaka, który uwielbia towarzystwo człowieka... Quote
Matusz Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 u mnie tez zakończył sie bazarek Dla Kamyczka poszła gra GRZYBOBRANIE za 40 zł ;) Quote
Aga_Mazury Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 o śliczności moje jest :) (matusz mówię o Kamyku :p) pilnie domek poszukiwany gdyż na dniach Kamyk z ciepłego materacyka w biurze trafi di "lisiej klatki" na dworze :( Quote
agnes34 Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Kamyczku , Ty tak daleko??! no to szybko na pierwszą biegniemy szukac domku Quote
Matusz Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Kamyczku, kochany psiaku hoopamy na górę ! :) Pewnie już czekasz z utęsknieniem na kiełbachę od Ciotki Agi:evil_lol::evil_lol: jeszcze tylko niecałe 6 dni :) Quote
deisunia Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 na pierwszą strone marsz:multi: :multi: :multi: niech się wszyscy dowiedzą, że Kamyczek :loveu: szuka domu wierzę, że Cię tu przyszły pan lub pani wypatrzą.... Quote
justynavege Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Czy sa jakies nowe wiesci co u kamyczka?? Quote
Aga_Mazury Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 Kamyk już na stronach www.afn.pl narazie Kamyk nadal w budynku...dzięki temu, że szczeniaczki wyadoptowane to sie mu jeszcze chwilowo upiekło. Niestety długo to nie potrwa... Kamyk uśmiechnij się ładnie....do nowego Opiekuna :) Quote
agusiazet Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Przelałam na Kamyka pieniążki z bazarku z dopiskiem Kamyk z Ostródy, a tu takiej skarpety nie ma!!! Gdzie to mogło pójść, bo inne pieniążki są w odpowiednich miejscach!? Quote
justynavege Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Dzieki Kamykowi dowiedzialam sie ze AFN ma swoja strone o ja ciemna masa :oops: :oops: Quote
Aga_Mazury Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 agusiazet napisał(a):Przelałam na Kamyka pieniążki z bazarku z dopiskiem Kamyk z Ostródy, a tu takiej skarpety nie ma!!! Gdzie to mogło pójść, bo inne pieniążki są w odpowiednich miejscach!? jak nie ma? :crazyeye: Kochana Cioteczko jest...pod schroniskiem w Ostródzie jest nasz Kamyczek... Quote
agusiazet Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Zaraz sprawdzę jeszcze raz, chyba jestem ślepa od tego gapienia się w komputer!!! Quote
Recommended Posts