Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='nata od jadzi']możecie podać numer konta żeby zrobić przelew dla Kamyczka? :(

Numer konta:
78213000042001038801430001
VWBank

ALARMOWY FUNDUSZ NADZIEI NA ŻYCIE
UL.JAGIEŁŁY 5 M 19
14-100 OSTRÓDA

koniecznie z dopiskiem "Kamyk Ostróda"

Każda złotówka mam pomoże mam nadzieję uratować to maleństwo.....

dziękuję :Rose:

Posted

Kamyczek po nocy bez zmian.....
dzwoniłam do schroniska i pytałam się o maleństwo...

poprosiłam też, że jak przyjedzie wet to żeby zostało mu podane wszystko co jest wskazane, zalecane i w ogóle...(i zeby się nie zastanawiać bo koszty pokryje AFN...mam nadzieję, że nazbieramy dla malucha:oops: )...

jutro u niego będę...pomiziam go, posiedzę z nim...(mam nadzieję, że czas mi na to pozwoli)...
jest kilka spotkań w sprawie adopcji, jest mój Paduś do wyprowadzenia...pewnie kilka nieoczekiwanych spraw....i Malusi mój po operacji...

słuchajcie...może kupic mu jakieś smakołyki....może szyneczkę a może rosołek mu ugotować z ryżem...jakies sugestie???

podobno miskę pochłania na raz...

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
Kamyczek po nocy bez zmian.....
dzwoniłam do schroniska i pytałam się o maleństwo...

poprosiłam też, że jak przyjedzie wet to żeby zostało mu podane wszystko co jest wskazane, zalecane i w ogóle...(i zeby się nie zastanawiać bo koszty pokryje AFN...mam nadzieję, że nazbieramy dla malucha:oops: )...

jutro u niego będę...pomiziam go, posiedzę z nim...(mam nadzieję, że czas mi na to pozwoli)...
jest kilka spotkań w sprawie adopcji, jest mój Paduś do wyprowadzenia...pewnie kilka nieoczekiwanych spraw....i Malusi mój po operacji...

słuchajcie...może kupic mu jakieś smakołyki....może szyneczkę a może rosołek mu ugotować z ryżem...jakies sugestie???

podobno miskę pochłania na raz...

Dzisiaj posiedziałem trochę przy Kamyczku, jest taki pokorny, biedak mały... Pomizialem go trochę, mrużył tylko swoje śliczne oczka, mam nadzieję, że z dnia na dzień będzie coraz lepiej. !! 3mam kciuki za Ciebie Kamyczku!:kciuki::kciuki:

Posted

neverend napisał(a):
Ja Aguś wezmę trochę kabanosków dla psinek... Ojej, jak się cieszę,że psiaki żyją...kamien z serca spadł....:multi:

Aha - JADE DO SCHRONU!!!! MOGE Z TOBA PANI PREZES????

aaaaaaaaaaaaaaaaaa......widzisz....

czyli Ty ze mną jutro jedziesz tak????...bo myślałam, że nikt nie jedzie

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
aaaaaaaaaaaaaaaaaa......widzisz....

czyli Ty ze mną jutro jedziesz tak????...bo myślałam, że nikt nie jedzie

Ja dzisiaj byłem , wyszedłem z 4 psiakami :) Za jutro już tak :) Bo jutro nie mogę, całą sobotę i niedzielę jestem na warsztatach teatralnych

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
a ja włąśnie gotuje rosołek dla Kamyczka :glaszcze:

gotuj, gotuj :) Mam nadzieję,że bedzie mu smakować :) i zje z apetytem :)
pomiziajcie go ode mnie jutro !! :):calus:

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Rany, jak żałuję że wy tak daleko.... same cudaczki macie w Ostródzie:loveu:

Wcale nie tak daleko... Jak psiaka się pokocha, to wcale niedaleko....:):):)

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Nawet mnie nie denerwuj, mnie już 3 psiaki stamtąd zauroczyły... Najwyżej trzymajcie kciuka za losowanie w totka, jak wygram, to pogadamy:eviltong:

Hehehe... ach te psie oczka - nie kłamią, nie kłamią:lol::lol::lol:

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Nawet mnie nie denerwuj, mnie już 3 psiaki stamtąd zauroczyły... Najwyżej trzymajcie kciuka za losowanie w totka, jak wygram, to pogadamy:eviltong:

3mamy, 3mamy !! :thumbs::thumbs:

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Dobrze typujesz:evil_lol: a trzecie... takie nie za duże, starsze, zgredkowate stworzonko z ogromnym guzem:-( no i jest jeszcze stary wielkops Hefren:-( więc wychodzi, ze chyba 4....

ach maleństwo czarniutkie nasze...kropuśka...:)