nata od jadzi Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 możecie podać numer konta żeby zrobić przelew dla Kamyczka? :( Quote
Aga_Mazury Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 [quote name='nata od jadzi']możecie podać numer konta żeby zrobić przelew dla Kamyczka? :( Numer konta: 78213000042001038801430001 VWBank ALARMOWY FUNDUSZ NADZIEI NA ŻYCIE UL.JAGIEŁŁY 5 M 19 14-100 OSTRÓDA __________________ koniecznie z dopiskiem "Kamyk Ostróda" Każda złotówka mam pomoże mam nadzieję uratować to maleństwo..... dziękuję :Rose: Quote
Aga_Mazury Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 Kamyczku....mam nadzieję, że nabierasz sił i będziemy wspólnie się starać...abyś wrócił do zdrowia... Quote
ulvhedinn Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Aga, musi być dobrze:razz: Mówię Ci, symptomy sa optymistyczne:razz: Quote
Aga_Mazury Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Dzień Dobry Kamyczku ...mam nadzieję, że noc przeszła Ci dobrze...i ze czujesz się juz lepiej.... przypomnij wszystkim sobie....przecudowny psiaku Quote
Matusz Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Ja też mam taką nadzieję !! Bedzie dobrze Kamyczku !!! bądź dzielny i hopaj do góry ! :) Quote
czarna anda Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 moze potrzeba pomoc w konsultacji u ortopedy ? chetnie pomog ejak trzeba - wiecie !! iwona Quote
Aga_Mazury Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Kamyczek po nocy bez zmian..... dzwoniłam do schroniska i pytałam się o maleństwo... poprosiłam też, że jak przyjedzie wet to żeby zostało mu podane wszystko co jest wskazane, zalecane i w ogóle...(i zeby się nie zastanawiać bo koszty pokryje AFN...mam nadzieję, że nazbieramy dla malucha:oops: )... jutro u niego będę...pomiziam go, posiedzę z nim...(mam nadzieję, że czas mi na to pozwoli)... jest kilka spotkań w sprawie adopcji, jest mój Paduś do wyprowadzenia...pewnie kilka nieoczekiwanych spraw....i Malusi mój po operacji... słuchajcie...może kupic mu jakieś smakołyki....może szyneczkę a może rosołek mu ugotować z ryżem...jakies sugestie??? podobno miskę pochłania na raz... Quote
Matusz Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Aga_Mazury napisał(a):Kamyczek po nocy bez zmian..... dzwoniłam do schroniska i pytałam się o maleństwo... poprosiłam też, że jak przyjedzie wet to żeby zostało mu podane wszystko co jest wskazane, zalecane i w ogóle...(i zeby się nie zastanawiać bo koszty pokryje AFN...mam nadzieję, że nazbieramy dla malucha:oops: )... jutro u niego będę...pomiziam go, posiedzę z nim...(mam nadzieję, że czas mi na to pozwoli)... jest kilka spotkań w sprawie adopcji, jest mój Paduś do wyprowadzenia...pewnie kilka nieoczekiwanych spraw....i Malusi mój po operacji... słuchajcie...może kupic mu jakieś smakołyki....może szyneczkę a może rosołek mu ugotować z ryżem...jakies sugestie??? podobno miskę pochłania na raz... Dzisiaj posiedziałem trochę przy Kamyczku, jest taki pokorny, biedak mały... Pomizialem go trochę, mrużył tylko swoje śliczne oczka, mam nadzieję, że z dnia na dzień będzie coraz lepiej. !! 3mam kciuki za Ciebie Kamyczku!:kciuki::kciuki: Quote
neverend Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Ja Aguś wezmę trochę kabanosków dla psinek... Ojej, jak się cieszę,że psiaki żyją...kamien z serca spadł....:multi: Aha - JADE DO SCHRONU!!!! MOGE Z TOBA PANI PREZES???? Quote
Aga_Mazury Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 neverend napisał(a):Ja Aguś wezmę trochę kabanosków dla psinek... Ojej, jak się cieszę,że psiaki żyją...kamien z serca spadł....:multi: Aha - JADE DO SCHRONU!!!! MOGE Z TOBA PANI PREZES???? aaaaaaaaaaaaaaaaaa......widzisz.... czyli Ty ze mną jutro jedziesz tak????...bo myślałam, że nikt nie jedzie Quote
Matusz Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Aga_Mazury napisał(a):aaaaaaaaaaaaaaaaaa......widzisz.... czyli Ty ze mną jutro jedziesz tak????...bo myślałam, że nikt nie jedzie Ja dzisiaj byłem , wyszedłem z 4 psiakami :) Za jutro już tak :) Bo jutro nie mogę, całą sobotę i niedzielę jestem na warsztatach teatralnych Quote
Aga_Mazury Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 a ja włąśnie gotuje rosołek dla Kamyczka :glaszcze: Quote
ulvhedinn Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Rany, jak żałuję że wy tak daleko.... same cudaczki macie w Ostródzie:loveu: Quote
Matusz Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Aga_Mazury napisał(a):a ja włąśnie gotuje rosołek dla Kamyczka :glaszcze: gotuj, gotuj :) Mam nadzieję,że bedzie mu smakować :) i zje z apetytem :) pomiziajcie go ode mnie jutro !! :):calus: Quote
neverend Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 ulvhedinn napisał(a):Rany, jak żałuję że wy tak daleko.... same cudaczki macie w Ostródzie:loveu: Wcale nie tak daleko... Jak psiaka się pokocha, to wcale niedaleko....:):):) Quote
ulvhedinn Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Nawet mnie nie denerwuj, mnie już 3 psiaki stamtąd zauroczyły... Najwyżej trzymajcie kciuka za losowanie w totka, jak wygram, to pogadamy:eviltong: Quote
neverend Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 ulvhedinn napisał(a):Nawet mnie nie denerwuj, mnie już 3 psiaki stamtąd zauroczyły... Najwyżej trzymajcie kciuka za losowanie w totka, jak wygram, to pogadamy:eviltong: Hehehe... ach te psie oczka - nie kłamią, nie kłamią:lol::lol::lol: Quote
Matusz Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 ulvhedinn napisał(a):Nawet mnie nie denerwuj, mnie już 3 psiaki stamtąd zauroczyły... Najwyżej trzymajcie kciuka za losowanie w totka, jak wygram, to pogadamy:eviltong: 3mamy, 3mamy !! :thumbs::thumbs: Quote
Aga_Mazury Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Ulv.....Aksel, kamyczek....i....?... nie wiem który trzeci... i nie jestem pewna czy te dwa typy to też dobre ;) znaczy ja wiem, że one dobre...nawet wspaniałe..najwspanialsze... Quote
ulvhedinn Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Dobrze typujesz:evil_lol: a trzecie... takie nie za duże, starsze, zgredkowate stworzonko z ogromnym guzem:-( no i jest jeszcze stary wielkops Hefren:-( więc wychodzi, ze chyba 4.... Quote
Aga_Mazury Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 ulvhedinn napisał(a):Dobrze typujesz:evil_lol: a trzecie... takie nie za duże, starsze, zgredkowate stworzonko z ogromnym guzem:-( no i jest jeszcze stary wielkops Hefren:-( więc wychodzi, ze chyba 4.... ach maleństwo czarniutkie nasze...kropuśka...:) Quote
agusiazet Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Aukcja dla Kamyczka za dzielność, wytrwałość i na zdrowie. Zapraszam do licytacji!!! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=46001 Quote
Matusz Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='agusiazet']Aukcja dla Kamyczka za dzielność, wytrwałość i na zdrowie. Zapraszam do licytacji!!! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=46001 dziękujemy !! :Rose::Rose::calus: Quote
Aga_Mazury Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 agusia dziękujemy :Rose: Kamyczku już jutro się spotkamy.... rosołek już się studzi da Ciebie...i dużżżżżżżżżżżżżo mięska :) Quote
Recommended Posts