Peter Beny Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Dorotka , pozdrawiam i trzym się :razz: , mam nadzieje że uda mi sie was nawiedzić po świetach:lol: Quote
romenka Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Wielkie buziaki dla całej rodzinki i wszystkiego najLEPSZEGO!!!!! w Święta!!!!:loveu: Quote
Asiaczek Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Dorothy - we wtorek zajrzyj na swoje konto...:lol: Pzdr. Quote
Dorothy Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 pozagladam, zdjecia powiesze, narazie wiecie, padam na nos, baby wielkanocne i te takie....:lol: Quote
Jola_K Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 pozdrawiam swiatecznie kizie-mizie dla czworonogow :) Quote
Peter Beny Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 No Olinek nam spadł bardzo daleko , ciociu Doroto wysłałem cosik :razz: po świętach , co u was nowego ?? Jak sytuacja domowa opanowana już troszkę?? Wujek nie zapomina o Was :evil_lol::evil_lol: Quote
Hakita Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Co tam słychać u Cioteczki Dorothy i jej zwierzyńca??? :cool3: Quote
Asiaczek Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 o właśnie, ja też wysłałam cosik, a tu... cisza... Dorothy, co się dzieje? Pzdr. Quote
Hakita Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Chciałabym zamieścić list, który otrzymałam z zaprzyjaźnionej kliniki wet w sprawie zatrutej karmy dla Zwierzaków, która to otrzymała oficjalne stanowisko firmy Procter & Gamble w powyższej sprawie. Przepraszam, że tu zamieszczam, ale tutaj się o tym dowiedziałam i chciałabym Wam to pokazać ;) Oto treść listu: Oświadczenie Procter & Gamble Genewa, 19 marca 2007 Dotyczy: wycofania z rynku w Stanach Zjednoczonych Ameryki Północnej wilgotnej karmy dla psów i kotów Iams produkowanych przez Menu Foods Inc. Wszystkie produkty dostępne na rynkach: Europy, Środkowego Wschodu i Południowej Afryki są bezpieczne dla psów i kotów. Wycofanie z rynku przez Procter & Gamble w Północnej Ameryce wilgotnej karmy Iams i Eukanuba nie dotyczy rynków: europejskiego, środkowowschodniego oraz Południowej Afryki. Produkty Iams i Eukanuba dostępne na tych rynkach są produkowane wyłącznie w fabrykach w Europie, z innych składników. Są to inne produkty niż dostępne na rynku amerykańskim. Zapewniamy, że są bezpieczne. Północnoamerykański oddział Procter & Gamble podjął masową akcję wycofywania z rynków tych produktów z własnej woli, mając na celu zdrowie i dobro zwierząt i ich właścicieli. Akcja ta powiązana jest z masowym wycofywaniem z rynku ponad 40 innych marek karm dla psów i kotów produkowanych przez Menu Foods Inc. na rynek Stanów Zjednoczonych. [SIZE=2]Nie wiem, czy jeszcze gdzieś to zamieścić??? :niewiem: Co mówicie??? Quote
Hund Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Dzięki Hakita przynajmniej wiemy że nie jest tak źle jak na początku się wydawało. Quote
Hakita Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Hund napisał(a):Dzięki Hakita przynajmniej wiemy że nie jest tak źle jak na początku się wydawało. No problem ;) Quote
Dorothy Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Dziekuje Wam za troske. Dziekuje kochanym cioteczkom i wujkowi Pterwoi za wsparcie :calus::calus::calus: niestety jestem mocno chora, z wysoka goraczka itd i z trudem daje rade z moimi obowiazkami codziennymi, na siedzenie na dogo brak mi sil. postaram sie dzis cyknac Kluseczce kilka fotek i wstawic. Trzeba je poobrabiac a i na to nie mam sily, po prostu jak siadam to sie od razu klade i tyle :-( bede sie starala dawac znac. Kluseczek rosnie i ma sie dobrze, tyle ze kazdej nocy zalatwia mi sie w domu, znajduje po 2-3 koopy i kaluze, juz nie wiem co robic :-( czy pies w tym wieku naprawde nie potrafi wytrzymac 6 godzin bez tego???:placz::placz::placz: nie wiem, Bertus potrafil... nie wiem co jest nie tak...:shake: Quote
Hakita Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Ojej...biedna Cioteczka...:-( Zdrowiej jak najszybciej, niech Cię żadne paskudztwa nie nękają!!! A Zwierzaki zamiast rojbrować, pomagają!!! Quote
Hund Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 proponje jakiegos koteczka który by wygrzał Dorothy i zabrał zarazki ;) Klusku załamujesz mnie tymi koopami !! Sama nie mam pomysłu jak ten problem rozwiązać ale wierzę że to jest trudne do zniesienia. Quote
anastacia Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Ojejejejejejku:placz: Współczuję, brak słów:-( Mam nadzieję, że wszysko się ułoży... Quote
Asiaczek Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Jeżeli w nocy pies robi tyle kup (4 kupy!), to dla mnie oznacza, że za dużo dostaje jedzenia na kolację. A może za duża ilośc posiłków? pzdr. Quote
Dorothy Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 no wlasnie to w ogole jest dziwne , Klusiek dostaje 2x dziennie, rano i popoludniu. Rano wiecej niz popoludniu. Ale zauwazylam, ze nawet jak jest na dworze za dnia to robi kilka mniejszych kup i wiele razy siku. Dlatego trudno oczekiwac ze w nocy bedzie robic mniej.. Wstalam dzis, pogoda piekna, ja kaszle jak straszliwa starucha, okrpne przeziebienie zlazlo do oskrzeli i tam siedzi, i ma sie swietnie, ale to nie zwalnia od obowiazkow wiec dwie aspirynki jak codzien i do roboty :p udalo mi sie zrobic kilka klusiowych zdjatek specjalnie dla Was. Podpijam wode koniom, na pewno lepsza..... Nie chcialem pozowac, Jula mnie musiala trzymac... Jak biegam to mam uszy jak szybowiec :-) ... a potem i tak oklapuja jak nalesniki.... :-( tu znow mnie trzymaja a taki duzy juz jestem, ze za chwile przerosne ciocie Hosie!!! niektorzy czynia starania zeby uszy byly jak u wujka Filipa i trenuja je wytrwale pokazujac im wlasciwa pozycje ktora powinny przyjac ale one jakos zyja swoim wlasnym zyciem i w efekcie........ Quote
Asiaczek Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Piękna pogoda wyciagnęła Was z domku i stąd ta sesja, tak? pzdr. Quote
Dorothy Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 wlasciwie to ja codzien wychodze bo nakarmic zwierzeta posprzatac itd, ale nie mialam ostatnio sily juz na nic poza tym co konieczne, a dzis spadla mi goraczka i jakos trzymalam sie na nogach. I jak sie podoba Mr Klusiek? Quote
Asiaczek Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Gdyby się nie podobał, to by nas tu nie było, prawda?:lol: Klusiek = :loveu::loveu::loveu: Pzdr. Quote
Recommended Posts