Jump to content
Dogomania

Klusek(Olinek)-cudny szczeniak..prawie..ON..nie widzi, ale ....MA WSPANIALY DOM ! ! !

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No Olinek nam spadł bardzo daleko , ciociu Doroto wysłałem cosik :razz: po świętach , co u was nowego ?? Jak sytuacja domowa opanowana już troszkę?? Wujek nie zapomina o Was :evil_lol::evil_lol:

Posted

Chciałabym zamieścić list, który otrzymałam z zaprzyjaźnionej kliniki wet w sprawie zatrutej karmy dla Zwierzaków, która to otrzymała oficjalne stanowisko firmy Procter & Gamble w powyższej sprawie.
Przepraszam, że tu zamieszczam, ale tutaj się o tym dowiedziałam i chciałabym Wam to pokazać ;)

Oto treść listu:

Oświadczenie Procter & Gamble

Genewa, 19 marca 2007
Dotyczy: wycofania z rynku w Stanach Zjednoczonych Ameryki Północnej wilgotnej karmy dla psów i kotów Iams produkowanych przez Menu Foods Inc.

Wszystkie produkty dostępne na rynkach: Europy, Środkowego Wschodu i Południowej Afryki są bezpieczne dla psów i kotów.

Wycofanie z rynku przez Procter & Gamble w Północnej Ameryce wilgotnej karmy Iams i Eukanuba nie dotyczy rynków: europejskiego, środkowowschodniego oraz Południowej Afryki. Produkty Iams i Eukanuba dostępne na tych rynkach są produkowane wyłącznie w fabrykach w Europie, z innych składników. Są to inne produkty niż dostępne na rynku amerykańskim. Zapewniamy, że są bezpieczne.

Północnoamerykański oddział Procter & Gamble podjął masową akcję wycofywania z rynków tych produktów z własnej woli, mając na celu zdrowie i dobro zwierząt i ich właścicieli. Akcja ta powiązana jest z masowym wycofywaniem z rynku ponad 40 innych marek karm dla psów i kotów produkowanych przez Menu Foods Inc. na rynek Stanów Zjednoczonych.

[SIZE=2]Nie wiem, czy jeszcze gdzieś to zamieścić??? :niewiem: Co mówicie???

Posted

Dziekuje Wam za troske. Dziekuje kochanym cioteczkom i wujkowi Pterwoi za wsparcie :calus::calus::calus:
niestety jestem mocno chora, z wysoka goraczka itd i z trudem daje rade z moimi obowiazkami codziennymi, na siedzenie na dogo brak mi sil.
postaram sie dzis cyknac Kluseczce kilka fotek i wstawic. Trzeba je poobrabiac a i na to nie mam sily, po prostu jak siadam to sie od razu klade i tyle :-(
bede sie starala dawac znac.
Kluseczek rosnie i ma sie dobrze, tyle ze kazdej nocy zalatwia mi sie w domu, znajduje po 2-3 koopy i kaluze, juz nie wiem co robic :-(
czy pies w tym wieku naprawde nie potrafi wytrzymac 6 godzin bez tego???:placz::placz::placz:
nie wiem, Bertus potrafil... nie wiem co jest nie tak...:shake:

Posted

proponje jakiegos koteczka który by wygrzał Dorothy i zabrał zarazki ;)

Klusku załamujesz mnie tymi koopami !! Sama nie mam pomysłu jak ten problem rozwiązać ale wierzę że to jest trudne do zniesienia.

Posted

no wlasnie to w ogole jest dziwne , Klusiek dostaje 2x dziennie, rano i popoludniu. Rano wiecej niz popoludniu. Ale zauwazylam, ze nawet jak jest na dworze za dnia to robi kilka mniejszych kup i wiele razy siku. Dlatego trudno oczekiwac ze w nocy bedzie robic mniej..

Wstalam dzis, pogoda piekna, ja kaszle jak straszliwa starucha, okrpne przeziebienie zlazlo do oskrzeli i tam siedzi, i ma sie swietnie, ale to nie zwalnia od obowiazkow wiec dwie aspirynki jak codzien i do roboty :p
udalo mi sie zrobic kilka klusiowych zdjatek specjalnie dla Was.

Podpijam wode koniom, na pewno lepsza.....

Nie chcialem pozowac, Jula mnie musiala trzymac...

Jak biegam to mam uszy jak szybowiec :-)

... a potem i tak oklapuja jak nalesniki.... :-(

tu znow mnie trzymaja

a taki duzy juz jestem, ze za chwile przerosne ciocie Hosie!!!

niektorzy czynia starania zeby uszy byly jak u wujka Filipa

i trenuja je wytrwale pokazujac im wlasciwa pozycje ktora powinny przyjac

ale one jakos zyja swoim wlasnym zyciem

i w efekcie........

Posted

wlasciwie to ja codzien wychodze bo nakarmic zwierzeta posprzatac itd, ale nie mialam ostatnio sily juz na nic poza tym co konieczne, a dzis spadla mi goraczka i jakos trzymalam sie na nogach.
I jak sie podoba Mr Klusiek?