Jump to content
Dogomania

Niedźwiadkowo - Wilczkowa galeria... czyli moje dwa kochane ADHD :P

Recommended Posts

Posted

[URL]https://lh4.googleusercontent.com/-rCwnBe_QoM4/T_g3cfykuvI/AAAAAAAABjM/4XrP2G0v5Q8/s534/IMG_0005.JPG[/URL] jakie małe ząbki :crazyeye: już zapomniałam, że szczylki mają takie malutkie ząbki :D

Posted

[quote name='magdabroy'][URL]https://lh4.googleusercontent.com/-rCwnBe_QoM4/T_g3cfykuvI/AAAAAAAABjM/4XrP2G0v5Q8/s534/IMG_0005.JPG[/URL] jakie małe ząbki :crazyeye: już zapomniałam, że szczylki mają takie malutkie ząbki :D[/QUOTE]

Takie małe jak pirania. :D

Posted

oj ludzie ludzie ile do nadrobienia :crazyeye:

super zdjęcia - przy innych psach juz serio serio widać jaki on gigant! :loveu:

super portrecik Oscara! :multi:
czy jak ogarnę ciekawe zdjęcia to byłaby opcja podeslania na maila a potem odebrania jakoś szkicu (np na wsytawie lub cuś?) :oops:

Posted

Nie znalazlam wczesniej tego posta :oops:

[quote name='Ptysiak']
Urlopu mogłoby mi zabraknąć chyba, że zwolnię się z pracy :evil_lol:[/QUOTE]
Dlatego tez przychylalabym sie raczej do licytacji, zebys bidulo nie musiala po nocach pracy domowej z dogo odrabiac :lol:

Serio myslisz ze moge Cie w taki sposob wykorzystac? :oops: Bo ja pisalam calkiem serio i jesli sie zgodzisz to w tym tygodniu jakis bazarro sie zmajstruje :diabloti: Ale nie chce tez Cie do niczego przymuszac, bo do tej pory rysowalas to, na co mialas w danej chwili ochote i chyba tak najprzyjemniej sie pracuje? ;)

Posted

[quote name='Ty$ka']Jaki niewinny Ptysiu na zdjęciach... A pani go męczy - biedny na sadystkę trafił :evil_lol:[/QUOTE]

bo my ludzie popierajacy pseudo sadyzm mamy we krwi :ylsuper:

Posted

[quote name='dOgLoV']bo my ludzie popierajacy pseudo sadyzm mamy we krwi :ylsuper:[/QUOTE]
Sadyści się zebrali w jednej galerii :evil_lol: Może założymy Klub Sadystów Psów? :lol:

Posted

[quote name='Ty$ka']Sadyści się zebrali w jednej galerii :evil_lol: Może założymy Klub Sadystów Psów? :lol:[/QUOTE]

jestem za ! niech ludzie zobaczą jacy to źli jesteśmy :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']jestem za ! niech ludzie zobaczą jacy to źli jesteśmy :evil_lol:[/QUOTE]
I będą mogli podziwiać nas sadyzm w całej okazałości :diabloti:

Posted

[quote name='Ptysiak']
Ptysiek ma takiego kumpla jak Maksio ostatnio :)
Apo ;)
Mieli nieciekawy start na placu szkoleniowym bo Apo z ząbkami do Ptysia ale ostatnio byli razem na spacerku i Apo sam zaczepiał Ptyśka do zabawy :)

Maksiowi też tak uchole latają jak Apo? :D:loveu:
[url]https://lh3.googleusercontent.com/-DUQM7uVJtvk/T_IOu9VaObI/AAAAAAAABWo/dYRPhHcAxzY/s737/543333_434515709912149_1737320498_n.jpg[/url][/QUOTE]

też latają na wszystkie strony, szczególnie przy skakaniu :D nawet taką samą minę robi jak Maks

[url]https://lh3.googleusercontent.com/-N0gLQkSUA0M/T_g3hh4PVFI/AAAAAAAABj4/WcZVLFOA7XY/s513/IMG_0011.JPG[/url]
coś go chyba trochę zszokowało :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']I będziecie mogli wystawiać psy i dawać rodowdy :evil_lol:[/QUOTE]

Taaak zalozymy PKPZP polski klub psa z pseudo :evil_lol:

rozwalaja mnie te zwiazki ktore teraz zaczely sie tworzyć zeby tylko móc sprzedawac psy bez papierów :shake: porażka :shake:

Posted

[quote name='dOgLoV']Taaak zalozymy PKPZP polski klub psa z pseudo :evil_lol:

rozwalaja mnie te zwiazki ktore teraz zaczely sie tworzyć zeby tylko móc sprzedawac psy bez papierów :shake: porażka :shake:[/QUOTE]

za to też rząd powinien się wziąść,a nie tylko siedzieć i nic nie robić:angryy:

Posted

[quote name='dOgLoV']bo my ludzie popierajacy pseudo sadyzm mamy we krwi :ylsuper:[/QUOTE]
i ja się dołączam :multi:

najlepsze jest to, że te związki, stowarzyszenia sprzedają po bardzo wysokiej cenie szczeniaki.... hmm nawet po 1500 :(

Posted

[quote name='dOgLoV']Ptyś czy mokry czy suchy jest przekochany :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

[quote name='ania90']Ptys i jego jezorek na wierzchu:loveu:[/QUOTE]

[quote name=':: FiGa ::'][URL]https://lh4.googleusercontent.com/-oy_LiiWUgIc/T_g3cpevRMI/AAAAAAAABjQ/uUiNdJLiq8Y/s471/IMG_0008.JPG[/URL]

Buziak :buzi: w ten cudny nosek :loveu:[/QUOTE]

:loveu::loveu::loveu:

Nosek wycałowany :)

[quote name='magdabroy'][URL]https://lh4.googleusercontent.com/-rCwnBe_QoM4/T_g3cfykuvI/AAAAAAAABjM/4XrP2G0v5Q8/s534/IMG_0005.JPG[/URL] jakie małe ząbki :crazyeye: już zapomniałam, że szczylki mają takie malutkie ząbki :-D[/QUOTE]
Nie dość, że malutkie to jeszcze wypadają i czasami jest szczerbaty :D

[quote name='Ada_Mirra']czy jak ogarnę ciekawe zdjęcia to byłaby opcja podeslania na maila a potem odebrania jakoś szkicu (np na wsytawie lub cuś?) :oops:[/QUOTE]
Wyślij mi na maila jak już się ogarniesz ze zdjęciami :)
Nie wiem jak długo zajmie mi rysunek ale na pewno jest opcja, że narysuje ;) A z odebraniem to już coś wykombinujemy :D

ps. dziś była wystawa Owczarków bez rodowodu, pokazy psów towarzyszących itd w Mysłowicach, szkoda że się nie wybrałaś bardzo fajnie było :)

[quote name=':: FiGa ::']Nie znalazlam wczesniej tego posta :oops:

Dlatego tez przychylalabym sie raczej do licytacji, zebys bidulo nie musiala po nocach pracy domowej z dogo odrabiac :lol:

Serio myslisz ze moge Cie w taki sposob wykorzystac? :oops: Bo ja pisalam calkiem serio i jesli sie zgodzisz to w tym tygodniu jakis bazarro sie zmajstruje :diabloti: Ale nie chce tez Cie do niczego przymuszac, bo do tej pory rysowalas to, na co mialas w danej chwili ochote i chyba tak najprzyjemniej sie pracuje? ;-)[/QUOTE]
Bardzo serio myślę ;)

Posted

[quote name='Vilena']Nie nadążam na tym wątku :lol:

W każdym razie, Ptyś jest kochany :loveu:[/QUOTE]
Ja sama czasami nie nadążam za tym wątkiem :-D

[quote name='dOgLoV']was to chyba duchota pochłonęła dzisiaj :evil_lol:[/QUOTE]
Nie duchota a grill wczoraj :evil_lol:
A dziś od 9 poza domem jesteśmy i właśnie wróciłam z psiej imprezki bo straszny upał i się siedzieć nie dało :smile:

[quote name='Ty$ka']Jaki niewinny Ptysiu na zdjęciach... A pani go męczy - biedny na sadystkę trafił :evil_lol:[/QUOTE]
haha... Pośmiałam się nieźle z Waszej rozmowy na ten temat :evil_lol:

[quote name='dagaa111']też latają na wszystkie strony, szczególnie przy skakaniu :-D nawet taką samą minę robi jak Maks

[URL]https://lh3.googleusercontent.com/-N0gLQkSUA0M/T_g3hh4PVFI/AAAAAAAABj4/WcZVLFOA7XY/s513/IMG_0011.JPG[/URL]
coś go chyba trochę zszokowało :evil_lol:[/QUOTE]
No to Maksio ma też boskie uszy :loveu::diabloti:

No tak wygląda na tym zdjęciu :-D:-D:-D

[quote name='Kaaasia']Ptyś się relaksuje, moczy i szaleje :lol: a Oli padł na pysk i dzisiaj nawet na zabawki nie spojrzał (tak go wczoraj sąsiad zmaltretował :cool3:)[/QUOTE]
Dziś Ptyś po wczorajszym i dzisiejszym padł i też na nic nie ma ochoty :evil_lol: