*Magda* Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 [quote name='Ptysiak']Plotkary :eviltong: mam zdjęcia mokrego psa z góry :D Potem wstawię zdjęcia bo teraz mnie wkurzyli i nie mam ochoty już przeklinać :) nie przeterminuje się ? :D[/QUOTE] A Ty niby lepsza od nas? :eviltong: Foty pewnie i tak obejrzę dopiero później, bo zaraz jedziemy do sklepu, więc się nie spiesz ;) Nie przeterminuje się :shake: Jak będzie trzeba je wypić, to będę sączyć jedną butelkę przez 2 dni :D Quote
łamAga Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 [quote name='magdabroy']Czeskie piwo lubię tylko jedno (Velvet) i tu go kupić się nie da :shake: Złoty bażant normalny jest, czy jest też cytrynowy, to nie wiem, bo to nie mój gust :roll:[/QUOTE] Velvet-a jeszcze nie mialam okazji pic :shake: [quote name='Ptysiak']Plotkary :eviltong: mam zdjęcia mokrego psa z góry :D Potem wstawię zdjęcia bo teraz mnie wkurzyli i nie mam ochoty już przeklinać :) [/QUOTE] nie ma co sie denerwowac :shake: wstawiaj zdjęcie :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted July 6, 2012 Author Posted July 6, 2012 [quote name='magdabroy']A Ty niby lepsza od nas? :eviltong: Foty pewnie i tak obejrzę dopiero później, bo zaraz jedziemy do sklepu, więc się nie spiesz ;) Nie przeterminuje się :shake: Jak będzie trzeba je wypić, to będę sączyć jedną butelkę przez 2 dni :D[/QUOTE] No to miłych zakupów :) Może Teoś polubi piwko i nic mu nie będzie jak sobie wypijesz jedno dziennie :) [quote name='dOgLoV']nie ma co sie denerwowac :shake: wstawiaj zdjęcie :evil_lol:[/QUOTE] Już mi przechodzi :) Zgram za chwilę na laptopa i wstawię ;) Quote
kalyna Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 https://lh3.googleusercontent.com/-WcAZBNU1r3A/T_XbptM6fmI/AAAAAAAABc4/WLM4GTPAUPo/s609/IMG_0034.JPG łooo jakie on ma długie włoski :loveu: a TA osoba po prostu chciała pokazać jaka jest mega dobra i wzięła psa z schronu, a nie wsparła pseudo.. ;) no trudno jakoś trzeba się wylansować ;) Quote
Ptysiak Posted July 6, 2012 Author Posted July 6, 2012 [quote name='kalyna']https://lh3.googleusercontent.com/-WcAZBNU1r3A/T_XbptM6fmI/AAAAAAAABc4/WLM4GTPAUPo/s609/IMG_0034.JPG łooo jakie on ma długie włoski :loveu: a TA osoba po prostu chciała pokazać jaka jest mega dobra i wzięła psa z schronu, a nie wsparła pseudo.. ;) no trudno jakoś trzeba się wylansować ;) Takie ma średnie te włoski i chyba nie będzie za długich miał. Może takie jak Lunka a mi to na rękę :loveu: o tym incydencie już nawet nie myślę ;) Zaraz poprzeglądam zdjęcia i wstawię bo chyba miałam wcześniej :roll: :evil_lol: Quote
*Magda* Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 [quote name='dOgLoV']Velvet-a jeszcze nie mialam okazji pic :shake: [/QUOTE] To jest piwo dostępne tylko w Czechach :/ Quote
łamAga Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 [quote name='magdabroy']To jest piwo dostępne tylko w Czechach :/[/QUOTE] ueeeeeeee :roll: Quote
*Magda* Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 [quote name='dOgLoV']ueeeeeeee :roll:[/QUOTE] Takie życie :/ Swego czasu, jak mieszkałam w PL to wypad do Czech nie był niczym nadzwyczajnym ;) Potrafiliśmy wsiąść w auto i pojechać 70km do Jesenika na pizze i piwo :D Quote
Ptysiak Posted July 6, 2012 Author Posted July 6, 2012 Już już... :evil_lol: Mokry Ptyś z góry. Reszta potem bo zerkam co mam ;) Quote
*Magda* Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 No niby ma wklęśnięte boki ;) Więc nie jest taki gruby jak myślałam :evil_lol: Ale masz niebieskie pazurki :D Quote
Ptysiak Posted July 6, 2012 Author Posted July 6, 2012 [quote name='magdabroy']No niby ma wklęśnięte boki ;) Więc nie jest taki gruby jak myślałam :evil_lol: Ale masz niebieskie pazurki :D[/QUOTE] Pilnuję tego by mu te boki nie wypchało za bardzo. Mój tata pasie Kolke bo uważa że jak pies ma wcięcie to jest za chudy:/ Ciągle mówił, że luna ma niedowagę bo taka szczupła w pasie... On chyba pomylił ONka z beczką :evil_lol: Luna ważyła ponad 40 kilo i miała jakieś 68 cm w kłębie. Nie sa niebieskie, fioletowe są ale tak dziwnie wyszły :D Quote
łamAga Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 [quote name='Ptysiak'] https://lh5.googleusercontent.com/-VzRjqeCRu48/T_c5f1FZC6I/AAAAAAAABgQ/e-4_i399HXY/s715/IMG_0002.JPG jaki on wielki :loveu: Quote
Ptysiak Posted July 6, 2012 Author Posted July 6, 2012 [quote name='dOgLoV']jaki on wielki :loveu:[/QUOTE] A tam wielki... To maluszek ma dopiero 5 miesięcy i jest moim malutkim słodkim ciasteczkiem :loveu: Quote
Ptysiak Posted July 6, 2012 Author Posted July 6, 2012 chyba nie wstawię tych zdjęć :roll: Bo zaczęłam pomniejszać i nie wiem czy mi się chce :evil_lol: Quote
*Magda* Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 [quote name='Ptysiak']chyba nie wstawię tych zdjęć :roll: Bo zaczęłam pomniejszać i nie wiem czy mi się chce :evil_lol:[/QUOTE] Chce Ci się ;) Quote
Ty$ka Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Wstawiaj, wstawiaj, bo psem poszczuję... :diabloti: :mad: Quote
Ptysiak Posted July 6, 2012 Author Posted July 6, 2012 [quote name='magdabroy']Chce Ci się ;)[/QUOTE] Ty mnie hipnotyzujesz? :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted July 6, 2012 Author Posted July 6, 2012 [quote name='Ty$ka']Wstawiaj, wstawiaj, bo psem poszczuję... :diabloti: :mad:[/QUOTE] A Ty mnie straszysz...:( :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 [quote name='Ptysiak']A Ty mnie straszysz...:( :evil_lol:[/QUOTE] Sadyści tak lubią :evil_lol: Quote
łamAga Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 [quote name='Ptysiak']chyba nie wstawię tych zdjęć :roll: Bo zaczęłam pomniejszać i nie wiem czy mi się chce :evil_lol:[/QUOTE] też często tak mam , zaczynam pomniejszać po czym stwierdzam ze mi sie odechciało :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted July 6, 2012 Author Posted July 6, 2012 [quote name='Ty$ka']Sadyści tak lubią :evil_lol:[/QUOTE] Lubię sadystów,... :evil_lol: [quote name='dOgLoV']też często tak mam , zaczynam pomniejszać po czym stwierdzam ze mi sie odechciało :evil_lol:[/QUOTE] Kolejna rzecz, która Nas łączy poza spaniem :evil_lol: Chociaż Aga mnie wspiera ;) Quote
łamAga Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 [quote name='Ptysiak'] Kolejna rzecz, która Nas łączy poza spaniem :evil_lol: Chociaż Aga mnie wspiera ;)[/QUOTE] :evil_lol: w tym wspieram Cie w 100% tach !:evil_lol: Quote
Ptysiak Posted July 6, 2012 Author Posted July 6, 2012 [quote name='dOgLoV']:evil_lol: w tym wspieram Cie w 100% tach !:evil_lol:[/QUOTE] Wspieraj, ale Ty pomniejszaj częściej i wstawiaj :evil_lol: Quote
stokrotka.af Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 z chetnymi na szike nie powinnaś miec problemów, sam się pisze na 2 takie portreciki-Boro&Rufi :0 mizianka dla Ptysia Quote
Recommended Posts