łamAga Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 tylko ze moj Sebastian nie powie mi pierwszej czesci zebym mogla uzyc drugiej :evil_lol: ale powiedzonko super :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted July 8, 2012 Author Posted July 8, 2012 [quote name='dOgLoV']tylko ze moj Sebastian nie powie mi pierwszej czesci zebym mogla uzyc drugiej :evil_lol: ale powiedzonko super :evil_lol:[/QUOTE] Może kiedyś usłyszy ta pierwszą i powie Ci jako kawał to będziesz miała jak odpowiedzieć dalej :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted July 8, 2012 Author Posted July 8, 2012 Kilka fotek z dzisiejszej imprezki :) Zdjęcia bardzo średniej jakości niestety... :( cdn Quote
Kaaasia Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 (edited) https://lh3.googleusercontent.com/-NXm3KP-TFD0/T_mNy4vIa4I/AAAAAAAABxA/aBU5zRTNMQk/s677/IMG_0006-001.JPG Masz lepszy zasięg ode mnie ;). Oli był by czymś takim zachwycony :lol: Ale owczareczków :loveu: Edited July 8, 2012 by Kaaasia Quote
kalyna Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 hahaha powiedzonko super :loveu: u m nie leczenie strachu, jeśli chodzi o petardy, to punkt 12 w nocy w Sylwestra Sonia i Ciapek dostaję po wielkiej kości.. przez cały dzień nic do jedzenie nie dostaną, to jak obgryzają to maja w d** fajerwerki ;) oo i nawet Ptyś załapał się na wystawę.. to super socjal jest ;) i co to były za pokazy? bo chyba psów asystentów? Quote
Ptysiak Posted July 8, 2012 Author Posted July 8, 2012 [quote name='Kaaasia']https://lh3.googleusercontent.com/-NXm3KP-TFD0/T_mNy4vIa4I/AAAAAAAABxA/aBU5zRTNMQk/s677/IMG_0006-001.JPG Masz lepszy zasięg ode mnie ;). Oli był by czymś takim zachwycony :lol: Ale owczareczków :loveu: To by Oli siedział z Ptysiem pod prysznicem i psy z głowy na pół dnia :evil_lol: Żałuję, że nie wzięłam lustrzanki bo tym gówienkiem z daleka średnio wyszły zdjęcia :( Ale Owczarków masa, raj na ziemi normalnie :loveu::D [quote name='kalyna']hahaha powiedzonko super :loveu: u m nie leczenie strachu, jeśli chodzi o petardy, to punkt 12 w nocy w Sylwestra Sonia i Ciapek dostaję po wielkiej kości.. przez cały dzień nic do jedzenie nie dostaną, to jak obgryzają to maja w d** fajerwerki ;-) oo i nawet Ptyś załapał się na wystawę.. to super socjal jest ;-) i co to były za pokazy? bo chyba psów asystentów? Specjalnie go zabrałam żeby zobaczyć jak się zachowuje przy takiej ilości psów... już wiem, olał praktycznie wszystkie :D To była wystawa owczarka niemieckiego Było: sędziowanie klas młodszych psów pokaz psów pomagających os. niepełnosprawnym parada psów różnych ras Potem jeszcze: pokaz psów obronnych sędziowanie psów starszych klas ale na tym już nie zostaliśmy bo od 9 rano tam siedziałam do 15. Pies mi padał z upału zresztą ja i Kumpela już też :evil_lol: Quote
kalyna Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 [quote name='Ptysiak'] Ale Owczarków masa, raj na ziemi normalnie :loveu::D oo tak :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='Ptysiak'] Specjalnie go zabrałam żeby zobaczyć jak się zachowuje przy takiej ilości psów... już wiem, olał praktycznie wszystkie :D To była wystawa owczarka niemieckiego Było: sędziowanie klas młodszych psów pokaz psów pomagających os. niepełnosprawnym parada psów różnych ras Potem jeszcze: pokaz psów obronnych sędziowanie psów starszych klas ale na tym już nie zostaliśmy bo od 9 rano tam siedziałam do 15. Pies mi padał z upału zresztą ja i Kumpela już też :evil_lol: na to z chęcią poszłabym ;) ja podejrzewam jak G. zachowałby się w takim tłumie i na pewno nie byłabym z tego zadowolona :mad: zresztą Soń, gdyby miała wolną łapę też pokazałaby co potrafi.. Ciap jedyny, który umiałby się zachować (chyba) :loveu: Quote
Ptysiak Posted July 8, 2012 Author Posted July 8, 2012 Na dobranoc mój Scerbolek Ciasteczkowy :loveu::evil_lol: Słodkich snów życzymy :) Quote
Ptysiak Posted July 8, 2012 Author Posted July 8, 2012 [quote name='kalyna']oo tak :loveu: :loveu: :loveu: na to z chęcią poszłabym ;) ja podejrzewam jak G. zachowałby się w takim tłumie i na pewno nie byłabym z tego zadowolona :mad: zresztą Soń, gdyby miała wolną łapę też pokazałaby co potrafi.. Ciap jedyny, który umiałby się zachować (chyba) :loveu:[/QUOTE] To już 7 wystawa w Mysłowicach jak dobrze pamiętam, więc zapraszam następnym razem do Nas ;) Quote
Daga&Maks Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 powiedzonko genialne :lol: ile różnych psów na zdjęciach :loveu: Quote
rashelek Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 Widzę, że Ptyś się nie bawi w półśrodki tylko zabawia się wężem :lol: Przynajmniej mu chłodno jest, super! Wystawa świetna, bardzo fajny pomysł na zorganizowanie czegoś takiego. Zwłaszcza obrona :loveu: Quote
łamAga Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 Ile zdjec onko-donków :multi: sliczne :loveu::loveu::loveu::loveu: wpóscili was z Ptysem na wystawe ??;) Quote
Agata A. Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 śliczny włochaty maluszek, przeczytałam wszystkie wątki i zycze powodzenia w wychowaniu malucha:) na wielkiego misia. Quote
stokrotka.af Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 oooooooooooooo ile fot napstrykalaś pisakom :) Quote
Recommended Posts