Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV']tylko ze moj Sebastian nie powie mi pierwszej czesci zebym mogla uzyc drugiej :evil_lol:

ale powiedzonko super :evil_lol:[/QUOTE]
Może kiedyś usłyszy ta pierwszą i powie Ci jako kawał to będziesz miała jak odpowiedzieć dalej :evil_lol:

Posted

hahaha powiedzonko super :loveu:

u m nie leczenie strachu, jeśli chodzi o petardy, to punkt 12 w nocy w Sylwestra Sonia i Ciapek dostaję po wielkiej kości.. przez cały dzień nic do jedzenie nie dostaną, to jak obgryzają to maja w d** fajerwerki ;)

oo i nawet Ptyś załapał się na wystawę.. to super socjal jest ;)
i co to były za pokazy? bo chyba psów asystentów?

Posted

[quote name='Kaaasia']https://lh3.googleusercontent.com/-NXm3KP-TFD0/T_mNy4vIa4I/AAAAAAAABxA/aBU5zRTNMQk/s677/IMG_0006-001.JPG Masz lepszy zasięg ode mnie ;). Oli był by czymś takim zachwycony :lol:

Ale owczareczków :loveu:
To by Oli siedział z Ptysiem pod prysznicem i psy z głowy na pół dnia :evil_lol:

Żałuję, że nie wzięłam lustrzanki bo tym gówienkiem z daleka średnio wyszły zdjęcia :(
Ale Owczarków masa, raj na ziemi normalnie :loveu::D

[quote name='kalyna']hahaha powiedzonko super :loveu:

u m nie leczenie strachu, jeśli chodzi o petardy, to punkt 12 w nocy w Sylwestra Sonia i Ciapek dostaję po wielkiej kości.. przez cały dzień nic do jedzenie nie dostaną, to jak obgryzają to maja w d** fajerwerki ;-)

oo i nawet Ptyś załapał się na wystawę.. to super socjal jest ;-)
i co to były za pokazy? bo chyba psów asystentów?

Specjalnie go zabrałam żeby zobaczyć jak się zachowuje przy takiej ilości psów... już wiem, olał praktycznie wszystkie :D

To była wystawa owczarka niemieckiego
Było:
sędziowanie klas młodszych psów
pokaz psów pomagających os. niepełnosprawnym
parada psów różnych ras
Potem jeszcze:
pokaz psów obronnych
sędziowanie psów starszych klas
ale na tym już nie zostaliśmy bo od 9 rano tam siedziałam do 15. Pies mi padał z upału zresztą ja i Kumpela już też :evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']
Ale Owczarków masa, raj na ziemi normalnie :loveu::D
oo tak :loveu: :loveu: :loveu:

[quote name='Ptysiak']
Specjalnie go zabrałam żeby zobaczyć jak się zachowuje przy takiej ilości psów... już wiem, olał praktycznie wszystkie :D

To była wystawa owczarka niemieckiego
Było:
sędziowanie klas młodszych psów
pokaz psów pomagających os. niepełnosprawnym
parada psów różnych ras
Potem jeszcze:
pokaz psów obronnych
sędziowanie psów starszych klas
ale na tym już nie zostaliśmy bo od 9 rano tam siedziałam do 15. Pies mi padał z upału zresztą ja i Kumpela już też :evil_lol:

na to z chęcią poszłabym ;)

ja podejrzewam jak G. zachowałby się w takim tłumie i na pewno nie byłabym z tego zadowolona :mad: zresztą Soń, gdyby miała wolną łapę też pokazałaby co potrafi.. Ciap jedyny, który umiałby się zachować (chyba) :loveu:

Posted

[quote name='kalyna']oo tak :loveu: :loveu: :loveu:

na to z chęcią poszłabym ;)

ja podejrzewam jak G. zachowałby się w takim tłumie i na pewno nie byłabym z tego zadowolona :mad: zresztą Soń, gdyby miała wolną łapę też pokazałaby co potrafi.. Ciap jedyny, który umiałby się zachować (chyba) :loveu:[/QUOTE]
To już 7 wystawa w Mysłowicach jak dobrze pamiętam, więc zapraszam następnym razem do Nas ;)

Posted

Widzę, że Ptyś się nie bawi w półśrodki tylko zabawia się wężem :lol: Przynajmniej mu chłodno jest, super!
Wystawa świetna, bardzo fajny pomysł na zorganizowanie czegoś takiego. Zwłaszcza obrona :loveu: