Oscar Patric Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 witamy się,głaski dla Ptysia:), :) Quote
Ptysiak Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 Dzień dobry Kochani :loveu: W poniedziałek była impreza w biurze z okazji 20-lecia no i wczoraj umarłam :evil_lol: Od 2 dni Ptyś wydaje mi się żywszy, jest grzeczny nadal ale zaczął się bawić znowu zabawkami w domu i nie śpi już tak dużo. Dziś mamy wizytę kontrolną u veta. Mam nadzieję, że tym razem Ptysiek przy badaniu lub zastrzyku (oby nie musiał dostać) nie poprzesuwa mebli w gabinecie jak ostatnio... no i mam nadzieję, że już nic mu nie jest... Ostatnio zaniedbałam rysowanie i powoli wracam do tego. Poćwiczyłam troszkę rękę bo lekko wyszłam z wprawy :) Takie coś nabazgrałam na Walentynki :evil_lol: I skończyłam dawno zaczęty szkic Ptysia :loveu: No i muszę w końcu zabrać się za obiecane rysunki... Miłego dnia :) Quote
Ty$ka Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Hej :) Cieszę się, że widać coraz większą poprawę :loveu: I umarłam :mdleje: Ja bym chciała tak "bazgrolić" - zakochałam się w tych wilkach :loveu: Quote
Ana :) Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Oj zazdroszczę talentu :) moje rysowanie zatrzymało się na rysowaniu ludzi jako koło i kilka patyków :evil_lol: Quote
angineuuka Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 (edited) nie chciałabyś machnąć Miśki? :evil_lol: (zazdroszczę talentu... :( ) Edited February 20, 2013 by Angi Quote
betty_labrador Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 czesc! :loveu: cudne rysuneczki:) naprawde super jesteś artystką :) Ptysia zdjecia oczekujemy :razz: Quote
Sonka95 Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Talent do rysowania to masz wielki :loveu::loveu: https://lh4.googleusercontent.com/-aYaj9ZFMvRQ/USSyW_mx7dI/AAAAAAAAHf0/7cBltqnTx1c/s504/Ptys.JPG Quote
łamAga Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Hejka ;) Ptysiak napisał(a): Od 2 dni Ptyś wydaje mi się żywszy albo Ty jesteś mniej żywa :eviltong: i dlatego Ci się tak wydaję :diabloti: piękne rysunki :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 https://lh4.googleusercontent.com/-aYaj9ZFMvRQ/USSyW_mx7dI/AAAAAAAAHf0/7cBltqnTx1c/s504/Ptys.JPG cudo:crazyeye: ciesze się bardzo,że Ptysiek wraca do grona dzikusów:diabloti::loveu: Quote
stokrotka.af Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 cieszymy się z dobrych wieści i podziwiamy dzieła artystyczne :) Quote
justysiek Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Izuś właśnie mi się przypomniało, że mi przecież Cezara szkicowałaś:oops: zapomniałam na śmierć, daj mi znać na pw ile kaski Ci wysłać i wyślesz mi to sobie w domu powieszę:) Quote
Ptysiak Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 Ty$ka napisał(a):Hej :) Cieszę się, że widać coraz większą poprawę :loveu: I umarłam :mdleje: Ja bym chciała tak "bazgrolić" - zakochałam się w tych wilkach :loveu: Te wilczki są na podstawie zdjęcia : http://www.wolf.wild.art.pl/obraz/small/wolf_family.jpg tak, że szału nie ma :evil_lol: magdabroy napisał(a):Ale pięknie Ptyśka narysowałaś :smile: :) Ana :) napisał(a):Oj zazdroszczę talentu :smile: moje rysowanie zatrzymało się na rysowaniu ludzi jako koło i kilka patyków :evil_lol: dobre :evil_lol: Angi napisał(a):nie chciałabyś machnąć Miśki? :evil_lol: (zazdroszczę talentu... :-( ) Chętnie ale kiedy to będzie.... Jeszcze zalegam u Agi i Kilku Osób... Ale pomyślę ;) Izabela124. napisał(a):Piekne rysunki :smile: Miło :) betty_labrador napisał(a):czesc! :loveu: cudne rysuneczki:smile: naprawde super jesteś artystką :smile: Ptysia zdjecia oczekujemy :razz: Niedawno były Ptysia zdjęcia :cool3: Sonka95 napisał(a):Talent do rysowania to masz wielki :loveu::loveu: https://lh4.googleusercontent.com/-aYaj9ZFMvRQ/USSyW_mx7dI/AAAAAAAAHf0/7cBltqnTx1c/s504/Ptys.JPG Merci :loveu::evil_lol: Quote
Ptysiak Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 dOgLoV napisał(a):Hejka ;-) albo Ty jesteś mniej żywa :eviltong: i dlatego Ci się tak wydaję :diabloti: piękne rysunki :loveu: Może padłam i poległam :evil_lol: Ale.... wywalczyłam swoje zdanie!!!!!! :diabloti: Szukam psa... suczki... takiej co lubi towarzystwo innych zwierząt (czyt. szczurki, koszatniczki, pieski....) nie wiem kim ona będzie i jakiej będzie rasy, wieku... ale jak się trafi i znajdę to Sebek albo ją pokocha albo się musi wyprowadzić :smile: marta.k9080 napisał(a):https://lh4.googleusercontent.com/-aYaj9ZFMvRQ/USSyW_mx7dI/AAAAAAAAHf0/7cBltqnTx1c/s504/Ptys.JPG cudo:crazyeye: ciesze się bardzo,że Ptysiek wraca do grona dzikusów:diabloti::loveu: stokrotka.af napisał(a):cieszymy się z dobrych wieści i podziwiamy dzieła artystyczne :smile: Cudo to jest model :loveu: Też się bardzo cieszę :) Od jutra już koniec z lekami :multi: Mam nadzieję, że wróci moje adhd do normy i znowu stanie się niejadkiem szalejącym po kuchni :loveu::evil_lol: justysiek napisał(a):Izuś właśnie mi się przypomniało, że mi przecież Cezara szkicowałaś:oops: zapomniałam na śmierć, daj mi znać na pw ile kaski Ci wysłać i wyślesz mi to sobie w domu powieszę:smile: Właśnie :) Myślałam, że Ci to osobiście wręczę ale niestety .... :( Wyślij mi sms-ka z adresem :) Quote
Ptysiak Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 Izabela124. napisał(a):Bierz grzywacza :diabloti: Ta mała jeszcze nie ma domu?? Wiesz boję się bo nigdy nie miałam styczności z takim pieskiem... Quote
Izabela124. Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Ptysiak napisał(a):Ta mała jeszcze nie ma domu?? Wiesz boję się bo nigdy nie miałam styczności z takim pieskiem...Ta biala nie, bierz ja, jest boska, serio :) Zawsze sluze rada jakby co a hodowczyni tym bardziej :) Quote
Ana :) Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 O proszę czyli pojawi się jakiś towarzysz, a raczej towarzyszka dla Ptysia :) fajnie :loveu: życzę powodzenia w poszukiwaniach :):) Quote
Ptysiak Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 Ana :) napisał(a):O proszę czyli pojawi się jakiś towarzysz, a raczej towarzyszka dla Ptysia :) fajnie :loveu: życzę powodzenia w poszukiwaniach :):) Może :) To nie jest takie od i już :) Quote
Patik Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Ejjj dlaczego ty tak ładnie rysujesz??:mad::evil_lol: Daj Ptysiakowi od mnie coś pysznego, na przykład super wielkiego steka :P :evil_lol: Quote
rashelek Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Fajnie, że Ptyś już będzie bez lekarstw :D Oby wrócił do ADHDowej normy i znowu był sobą! No to trzymamy kciuki za poszukiwania towarzyszki :loveu: Quote
phase Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 https://lh4.googleusercontent.com/-WPanJU03XyI/URqyWZyZa_I/AAAAAAAAHbU/bVOlweSiRHU/s672/IMG_0066.JPG bardzo, bardzo piękne. :loveu: Quote
Sonka95 Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Witamy się wieczorkiem :D Mizianki dla Ptysia wysyłamy :loveu: Quote
Recommended Posts