Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dOgLoV napisał(a):
może jest aż tak zajęta że nie może odpisać , albo nie słyszała sms-a , ja często mam np wyciszony telefon i wieczorem patrze a tam 9 sms-ów ....

Mam nadzieję, że to brak czasu ;) Póki co, cisza :(

Posted

magdabroy napisał(a):
Nie masz innego wyjścia :evil_lol::eviltong: Ewentualnie, możesz wsiąść z Sebkiem do auta i mnie odwiedzić :cool3:

jego wyciagnac gdzies w świeta graniczy z cudem :shake:

Posted

dOgLoV napisał(a):
jego wyciagnac gdzies w świeta graniczy z cudem :shake:

Jakbyś miała prawo jazdy, to byś mogła sama przyjechać :mad: Poszła na to prawko :evil_lol:
Ja nawet nie wiem czy uda mi się Izę odwiedzić, więc o odwiedzeniu Ciebie nawet nie marzę :( Poza tym Qwenducha by nas pożarła :roll:

Posted

magdabroy napisał(a):
Jakbyś miała prawo jazdy, to byś mogła sama przyjechać :mad: Poszła na to prawko :evil_lol:
Ja nawet nie wiem czy uda mi się Izę odwiedzić, więc o odwiedzeniu Ciebie nawet nie marzę :( Poza tym Qwenducha by nas pożarła :roll:

Moje prawko jest pod wielkim znakiem zapytania bo jak na razie kasy nie mam :shake: tak sobie mysle czy nie uzbierac sobie na skuterka , na niego nie potrzeba prawka :cool3:

Ehhhhh :roll: co do Qwendy to Ciebie by nie pożarła ale bogdana mogła by na posesję nie wpuścić :roll: strasznie nie lubi mężczyzn nie wiem dlaczego :roll: dzisiaj teściowa rozmawiała z listonoszem a propos tego jak go Qwenda chapła i mówił że u niego to norma , i pokazywał jej zdjecia w telefonie jakie czasami wycieczki psów za nim biegną :evil_lol:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Moje prawko jest pod wielkim znakiem zapytania bo jak na razie kasy nie mam :shake: tak sobie mysle czy nie uzbierac sobie na skuterka , na niego nie potrzeba prawka :cool3:

Ehhhhh :roll: co do Qwendy to Ciebie by nie pożarła ale bogdana mogła by na posesję nie wpuścić :roll: strasznie nie lubi mężczyzn nie wiem dlaczego :roll: dzisiaj teściowa rozmawiała z listonoszem a propos tego jak go Qwenda chapła i mówił że u niego to norma , i pokazywał jej zdjecia w telefonie jakie czasami wycieczki psów za nim biegną :evil_lol:

Na pewno na skuterku lepiej niż na rowerze ;) Ale nadal zimno :roll:

To potem ja bym pożarła ją :evil_lol: A moja Tora listonosza nie goni :shake: Zresztą ona kocha wszystkich :mdleje:

Posted

magdabroy napisał(a):
Na pewno na skuterku lepiej niż na rowerze ;) Ale nadal zimno :roll:

To potem ja bym pożarła ją :evil_lol: A moja Tora listonosza nie goni :shake: Zresztą ona kocha wszystkich :mdleje:

w wielki mróz bym pewnie nim nie ujechała , ale tak do -10 dała bym rade :lol:

miała byś jedzenia na całą zimę :evil_lol: fajnie masz , mi sie marzy taki pies "ciapa " który kocha wszystkich i wszystko co się rusza :loveu:

Posted

dOgLoV napisał(a):

miała byś jedzenia na całą zimę :evil_lol: fajnie masz , mi sie marzy taki pies "ciapa " który kocha wszystkich i wszystko co się rusza :loveu:

Tylko czasem mogłaby chociaż zaszczekać :roll:

Posted

magdabroy napisał(a):
Tylko czasem mogłaby chociaż zaszczekać :roll:

a jak by szczekała to by Cie denerwowało że szczeka , uwierz mi , nie chciało by Ci sie wyłazić z domu co 15 min i jej uciszać ....

Posted

dOgLoV napisał(a):
a jak by szczekała to by Cie denerwowało że szczeka , uwierz mi , nie chciało by Ci sie wyłazić z domu co 15 min i jej uciszać ....

Ale tak szczekać jak moja Tiamat szczekała ;) Była komenda "cicho" i było cicho :)

Posted

dOgLoV napisał(a):
tak to każdy by chciał :eviltong:

Już raz tak miałam, to czemu nie może być i drugi raz :razz:

W sobotę (chyba) odwiedzi nas szczeniak ONka :loveu: Ciekawe jak się Tora zachowa :hmmmm: