*Magda* Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 dOgLoV napisał(a):może jest aż tak zajęta że nie może odpisać , albo nie słyszała sms-a , ja często mam np wyciszony telefon i wieczorem patrze a tam 9 sms-ów .... Mam nadzieję, że to brak czasu ;) Póki co, cisza :( Quote
Ty$ka Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 O raaany, Iza - teraz to lekka przeginka! Quote
Ana :) Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Pewnie neta jej ucięli bo rachunków nie zapłaciła:diabloti: a tak na serio to odezwij się co tam u Was i to już ! Quote
agaga21 Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 może iza rysuje coś ciekawego, co ją tak pochłonęło...:cool3: Quote
*Magda* Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Dziś dostałam sms'ka od Izy ;) Jest cała i zdrowa :multi: ale ma dużo pracy i dlatego nie ma jej na dogo ;) Brak czasu :roll: Quote
Kaaasia Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Dobrze że się odezwała bo już myślałam że będziemy ją lać :evil_lol: Quote
łamAga Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 no niestety , ciekawe ile ludzi w grudniu stąd zniknie :shake: Quote
Sonka95 Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 dOgLoV napisał(a):no niestety , ciekawe ile ludzi w grudniu stąd zniknie :shake: No w grudniu będą tutaj pustki przez święta i wgl :p Quote
*Magda* Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 dOgLoV napisał(a):no niestety , ciekawe ile ludzi w grudniu stąd zniknie :shake: Ja napewno na 2 tygodnie :eviltong: Ale będę miała odwyk od dogo :evil_lol: Quote
łamAga Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 magdabroy napisał(a):Ja napewno na 2 tygodnie :eviltong: Ale będę miała odwyk od dogo :evil_lol: buuuuuuuuuuuuu :-( Quote
*Magda* Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 dOgLoV napisał(a):buuuuuuuuuuuuu :-( Wytrzymasz ;) Quote
łamAga Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 magdabroy napisał(a):Wytrzymasz ;) dam rade ;) Quote
*Magda* Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 dOgLoV napisał(a):dam rade ;) Nie masz innego wyjścia :evil_lol::eviltong: Ewentualnie, możesz wsiąść z Sebkiem do auta i mnie odwiedzić :cool3: Quote
łamAga Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 magdabroy napisał(a):Nie masz innego wyjścia :evil_lol::eviltong: Ewentualnie, możesz wsiąść z Sebkiem do auta i mnie odwiedzić :cool3: jego wyciagnac gdzies w świeta graniczy z cudem :shake: Quote
*Magda* Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 dOgLoV napisał(a):jego wyciagnac gdzies w świeta graniczy z cudem :shake: Jakbyś miała prawo jazdy, to byś mogła sama przyjechać :mad: Poszła na to prawko :evil_lol: Ja nawet nie wiem czy uda mi się Izę odwiedzić, więc o odwiedzeniu Ciebie nawet nie marzę :( Poza tym Qwenducha by nas pożarła :roll: Quote
łamAga Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 magdabroy napisał(a):Jakbyś miała prawo jazdy, to byś mogła sama przyjechać :mad: Poszła na to prawko :evil_lol: Ja nawet nie wiem czy uda mi się Izę odwiedzić, więc o odwiedzeniu Ciebie nawet nie marzę :( Poza tym Qwenducha by nas pożarła :roll: Moje prawko jest pod wielkim znakiem zapytania bo jak na razie kasy nie mam :shake: tak sobie mysle czy nie uzbierac sobie na skuterka , na niego nie potrzeba prawka :cool3: Ehhhhh :roll: co do Qwendy to Ciebie by nie pożarła ale bogdana mogła by na posesję nie wpuścić :roll: strasznie nie lubi mężczyzn nie wiem dlaczego :roll: dzisiaj teściowa rozmawiała z listonoszem a propos tego jak go Qwenda chapła i mówił że u niego to norma , i pokazywał jej zdjecia w telefonie jakie czasami wycieczki psów za nim biegną :evil_lol: Quote
*Magda* Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 dOgLoV napisał(a):Moje prawko jest pod wielkim znakiem zapytania bo jak na razie kasy nie mam :shake: tak sobie mysle czy nie uzbierac sobie na skuterka , na niego nie potrzeba prawka :cool3: Ehhhhh :roll: co do Qwendy to Ciebie by nie pożarła ale bogdana mogła by na posesję nie wpuścić :roll: strasznie nie lubi mężczyzn nie wiem dlaczego :roll: dzisiaj teściowa rozmawiała z listonoszem a propos tego jak go Qwenda chapła i mówił że u niego to norma , i pokazywał jej zdjecia w telefonie jakie czasami wycieczki psów za nim biegną :evil_lol: Na pewno na skuterku lepiej niż na rowerze ;) Ale nadal zimno :roll: To potem ja bym pożarła ją :evil_lol: A moja Tora listonosza nie goni :shake: Zresztą ona kocha wszystkich :mdleje: Quote
łamAga Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 magdabroy napisał(a):Na pewno na skuterku lepiej niż na rowerze ;) Ale nadal zimno :roll: To potem ja bym pożarła ją :evil_lol: A moja Tora listonosza nie goni :shake: Zresztą ona kocha wszystkich :mdleje: w wielki mróz bym pewnie nim nie ujechała , ale tak do -10 dała bym rade :lol: miała byś jedzenia na całą zimę :evil_lol: fajnie masz , mi sie marzy taki pies "ciapa " który kocha wszystkich i wszystko co się rusza :loveu: Quote
*Magda* Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 dOgLoV napisał(a): miała byś jedzenia na całą zimę :evil_lol: fajnie masz , mi sie marzy taki pies "ciapa " który kocha wszystkich i wszystko co się rusza :loveu: Tylko czasem mogłaby chociaż zaszczekać :roll: Quote
łamAga Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 magdabroy napisał(a):Tylko czasem mogłaby chociaż zaszczekać :roll: a jak by szczekała to by Cie denerwowało że szczeka , uwierz mi , nie chciało by Ci sie wyłazić z domu co 15 min i jej uciszać .... Quote
*Magda* Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 dOgLoV napisał(a):a jak by szczekała to by Cie denerwowało że szczeka , uwierz mi , nie chciało by Ci sie wyłazić z domu co 15 min i jej uciszać .... Ale tak szczekać jak moja Tiamat szczekała ;) Była komenda "cicho" i było cicho :) Quote
łamAga Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 magdabroy napisał(a):Ale tak szczekać jak moja Tiamat szczekała ;) Była komenda "cicho" i było cicho :) tak to każdy by chciał :eviltong: Quote
*Magda* Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 dOgLoV napisał(a):tak to każdy by chciał :eviltong: Już raz tak miałam, to czemu nie może być i drugi raz :razz: W sobotę (chyba) odwiedzi nas szczeniak ONka :loveu: Ciekawe jak się Tora zachowa :hmmmm: Quote
Recommended Posts