łamAga Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 magdabroy napisał(a):Już raz tak miałam, to czemu nie może być i drugi raz :razz: W sobotę (chyba) odwiedzi nas szczeniak ONka :loveu: Ciekawe jak się Tora zachowa :hmmmm: o wow :loveu: a skad on sie u was weźmie ??:crazyeye: Quote
*Magda* Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 dOgLoV napisał(a):o wow :loveu: a skad on sie u was weźmie ??:crazyeye: Z Bogdanem pracuje chłopak, który ma szczeniaka :loveu: (on chyba już nawet takim większym szczylkiem będzie :hmmmm:). No i zaprosił go z dziewczyną i dzieciakiem (i psem) na piwko do nas ;) Mam nadzieję, że się dogadają, bo Tora nie lubi jak szczylki po niej skaczą :roll: Quote
łamAga Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 magdabroy napisał(a):Z Bogdanem pracuje chłopak, który ma szczeniaka :loveu: (on chyba już nawet takim większym szczylkiem będzie :hmmmm:). No i zaprosił go z dziewczyną i dzieciakiem (i psem) na piwko do nas ;) Mam nadzieję, że się dogadają, bo Tora nie lubi jak szczylki po niej skaczą :roll: jak super :multi::multi::multi::multi: Torka na pewno bedzie bardzooo cierpliwa, uczy sie na Theosiu :loveu: Quote
*Magda* Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 dOgLoV napisał(a):jak super :multi::multi::multi::multi: Torka na pewno bedzie bardzooo cierpliwa, uczy sie na Theosiu :loveu: Mam nadzieję, że zabiorą psiaka ze sobą ;) Bogdan mu jeszcze jutro w pracy przypomni ;) Bez psa niech się nie pokazują :evil_lol: Tylko wiesz, Theoś jest ludzkim szczylkiem i ona wie, że nie wolno jej nic mu zrobić, bo będzie miała ze mną doczynienia :mad: A psi szczyl, to psi szczyl ;) Będzie mu musiała pokazać gdzie jego miejsce jak będzie przeginał :) Quote
łamAga Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 magdabroy napisał(a):Mam nadzieję, że zabiorą psiaka ze sobą ;) Bogdan mu jeszcze jutro w pracy przypomni ;) Bez psa niech się nie pokazują :evil_lol: Tylko wiesz, Theoś jest ludzkim szczylkiem i ona wie, że nie wolno jej nic mu zrobić, bo będzie miała ze mną doczynienia :mad: A psi szczyl, to psi szczyl ;) Będzie mu musiała pokazać gdzie jego miejsce jak będzie przeginał :) Muszą wziąć , ja chce zdjęcia :mad: Na poczatku pewnie pokaze mu kto tu żądzi a pozniej sie zaprzyjaźnią :loveu: a moze Bogdanowi sie zachce drugiego psa jak zobaczy takie słodkości :loveu: Quote
*Magda* Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 dOgLoV napisał(a):Muszą wziąć , ja chce zdjęcia :mad: Na poczatku pewnie pokaze mu kto tu żądzi a pozniej sie zaprzyjaźnią :loveu: a moze Bogdanowi sie zachce drugiego psa jak zobaczy takie słodkości :loveu: Ja też chcę :) Wiesz, na tę chwilę mam tyle roboty przy Theodorku, że na 100% nie wzięłabym teraz drugiego psa :shake: Nawet gdybym miała zgodę Bogdana ;) Quote
łamAga Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 magdabroy napisał(a):Ja też chcę :) Wiesz, na tę chwilę mam tyle roboty przy Theodorku, że na 100% nie wzięłabym teraz drugiego psa :shake: Nawet gdybym miała zgodę Bogdana ;) domyslam się ale jak theodorek podrośnie to przyjdzie drugie baby i wtedy juz w ogóle czasi miec nie bedziesz :roll: Quote
angineuuka Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 magdabroy napisał(a):Ja też chcę :) Wiesz, na tę chwilę mam tyle roboty przy Theodorku, że na 100% nie wzięłabym teraz drugiego psa :shake: Nawet gdybym miała zgodę Bogdana ;) a kto powiedział że teraz? :D Quote
*Magda* Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 dOgLoV napisał(a):domyslam się ale jak theodorek podrośnie to przyjdzie drugie baby i wtedy juz w ogóle czasi miec nie bedziesz :roll: Angi napisał(a):a kto powiedział że teraz? :D No właśnie, chyba dopiero jak dziecko (dzieci) mi podrosną, to wtedy bedzie można o tym myśleć ;) Quote
łamAga Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 magdabroy napisał(a):No właśnie, chyba dopiero jak dziecko (dzieci) mi podrosną, to wtedy bedzie można o tym myśleć ;) to jeszcze dłuuuugo potrwa :roll: Quote
*Magda* Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 dOgLoV napisał(a):to jeszcze dłuuuugo potrwa :roll: No :roll: Quote
łamAga Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 magdabroy napisał(a):No :roll: na wszystko przyjdzie pora ;) najpredzej z nas małego szczyla będzie miała pewnie Iza która nas juz nie lubi :-( Quote
kalyna Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 magdabroy napisał(a):Mam nadzieję, że zabiorą psiaka ze sobą ;) Bogdan mu jeszcze jutro w pracy przypomni ;) Bez psa niech się nie pokazują :evil_lol: Tylko wiesz, Theoś jest ludzkim szczylkiem i ona wie, że nie wolno jej nic mu zrobić, bo będzie miała ze mną doczynienia :mad: A psi szczyl, to psi szczyl ;) Będzie mu musiała pokazać gdzie jego miejsce jak będzie przeginał :) nie przejmuj się.. Tora jest bardzo socjalna, więc na pewno wsio będzie dobrze :) Iiii będziemy czekać na fotki ;) Właśnie.. ciekawe jak tam daleko jest Iza z CzW... bo coś cicho ostatnio, a grudzień się zbliża :( Quote
Kaaasia Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 To Iza miała mieć Czw w grudniu :hmmmm: Quote
kalyna Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Kaaasia napisał(a):To Iza miała mieć Czw w grudniu :hmmmm: coś mi się zdawało, że w listopadzie.. a potem nie śledziłam dogo na bieżąco.... :niewiem: o ile w ogóle go jeszcze chce.. dlatego się pytam ;) Quote
*Magda* Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 kalyna napisał(a):nie przejmuj się.. Tora jest bardzo socjalna, więc na pewno wsio będzie dobrze :) Iiii będziemy czekać na fotki ;) Mam nadzieję :) Oprócz ONka będzie też york :D Quote
kalyna Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 magdabroy napisał(a):Mam nadzieję :) Oprócz ONka będzie też york :D :mdleje: noo to biedna Torcia :( :( uu aż wierzyć się nie chce, że Ptyśki tak długo się nie odzywają :hmmmm: Quote
Guest wolfheart Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 :mad: Iza...naprawdę tęsknimy:-( Quote
egradska Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 fajnej niedzieli życzę ekipie Ptysio i owczarkolubnej:) Jeśli przygotowania do świat idą pełną parą, a brakuje jeszcze torebek na spakowanie prezentów, to może wpadniecie po jakieś na świąteczny kiermasz owczarkowy:razz: Quote
Recommended Posts