Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

magdabroy napisał(a):
Już raz tak miałam, to czemu nie może być i drugi raz :razz:

W sobotę (chyba) odwiedzi nas szczeniak ONka :loveu: Ciekawe jak się Tora zachowa :hmmmm:

o wow :loveu: a skad on sie u was weźmie ??:crazyeye:

Posted

dOgLoV napisał(a):
o wow :loveu: a skad on sie u was weźmie ??:crazyeye:

Z Bogdanem pracuje chłopak, który ma szczeniaka :loveu: (on chyba już nawet takim większym szczylkiem będzie :hmmmm:). No i zaprosił go z dziewczyną i dzieciakiem (i psem) na piwko do nas ;)
Mam nadzieję, że się dogadają, bo Tora nie lubi jak szczylki po niej skaczą :roll:

Posted

magdabroy napisał(a):
Z Bogdanem pracuje chłopak, który ma szczeniaka :loveu: (on chyba już nawet takim większym szczylkiem będzie :hmmmm:). No i zaprosił go z dziewczyną i dzieciakiem (i psem) na piwko do nas ;)
Mam nadzieję, że się dogadają, bo Tora nie lubi jak szczylki po niej skaczą :roll:

jak super :multi::multi::multi::multi:

Torka na pewno bedzie bardzooo cierpliwa, uczy sie na Theosiu :loveu:

Posted

dOgLoV napisał(a):
jak super :multi::multi::multi::multi:

Torka na pewno bedzie bardzooo cierpliwa, uczy sie na Theosiu :loveu:

Mam nadzieję, że zabiorą psiaka ze sobą ;) Bogdan mu jeszcze jutro w pracy przypomni ;) Bez psa niech się nie pokazują :evil_lol:

Tylko wiesz, Theoś jest ludzkim szczylkiem i ona wie, że nie wolno jej nic mu zrobić, bo będzie miała ze mną doczynienia :mad: A psi szczyl, to psi szczyl ;) Będzie mu musiała pokazać gdzie jego miejsce jak będzie przeginał :)

Posted

magdabroy napisał(a):
Mam nadzieję, że zabiorą psiaka ze sobą ;) Bogdan mu jeszcze jutro w pracy przypomni ;) Bez psa niech się nie pokazują :evil_lol:

Tylko wiesz, Theoś jest ludzkim szczylkiem i ona wie, że nie wolno jej nic mu zrobić, bo będzie miała ze mną doczynienia :mad: A psi szczyl, to psi szczyl ;) Będzie mu musiała pokazać gdzie jego miejsce jak będzie przeginał :)

Muszą wziąć , ja chce zdjęcia :mad:

Na poczatku pewnie pokaze mu kto tu żądzi a pozniej sie zaprzyjaźnią :loveu: a moze Bogdanowi sie zachce drugiego psa jak zobaczy takie słodkości :loveu:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Muszą wziąć , ja chce zdjęcia :mad:

Na poczatku pewnie pokaze mu kto tu żądzi a pozniej sie zaprzyjaźnią :loveu: a moze Bogdanowi sie zachce drugiego psa jak zobaczy takie słodkości :loveu:

Ja też chcę :)

Wiesz, na tę chwilę mam tyle roboty przy Theodorku, że na 100% nie wzięłabym teraz drugiego psa :shake: Nawet gdybym miała zgodę Bogdana ;)

Posted

magdabroy napisał(a):

Wiesz, na tę chwilę mam tyle roboty przy Theodorku, że na 100% nie wzięłabym teraz drugiego psa :shake: Nawet gdybym miała zgodę Bogdana ;)

domyslam się ale jak theodorek podrośnie to przyjdzie drugie baby i wtedy juz w ogóle czasi miec nie bedziesz :roll:

Posted

magdabroy napisał(a):

a kto powiedział że teraz? :D

Posted

dOgLoV napisał(a):
domyslam się ale jak theodorek podrośnie to przyjdzie drugie baby i wtedy juz w ogóle czasi miec nie bedziesz :roll:

Angi napisał(a):
a kto powiedział że teraz? :D

No właśnie, chyba dopiero jak dziecko (dzieci) mi podrosną, to wtedy bedzie można o tym myśleć ;)

Posted

magdabroy napisał(a):

nie przejmuj się.. Tora jest bardzo socjalna, więc na pewno wsio będzie dobrze :)

Iiii będziemy czekać na fotki ;)

Właśnie.. ciekawe jak tam daleko jest Iza z CzW... bo coś cicho ostatnio, a grudzień się zbliża :(

Posted

Kaaasia napisał(a):
To Iza miała mieć Czw w grudniu :hmmmm:

coś mi się zdawało, że w listopadzie.. a potem nie śledziłam dogo na bieżąco.... :niewiem:
o ile w ogóle go jeszcze chce.. dlatego się pytam ;)

Posted

kalyna napisał(a):
nie przejmuj się.. Tora jest bardzo socjalna, więc na pewno wsio będzie dobrze :)

Iiii będziemy czekać na fotki ;)

Mam nadzieję :)
Oprócz ONka będzie też york :D

Posted

magdabroy napisał(a):
Mam nadzieję :)
Oprócz ONka będzie też york :D

:mdleje:

noo to biedna Torcia :( :(

uu aż wierzyć się nie chce, że Ptyśki tak długo się nie odzywają :hmmmm:

Posted

fajnej niedzieli życzę ekipie Ptysio i owczarkolubnej:) Jeśli przygotowania do świat idą pełną parą, a brakuje jeszcze torebek na spakowanie prezentów, to może wpadniecie po jakieś na świąteczny kiermasz owczarkowy:razz: