Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzień dobry :)

betty_labrador napisał(a):
To mam nadzieje i trzymam kciuki :)

Etam u nas nie ma co nadrabiac :D ja musze rozkrecic swoja galerie, dlatego jutro ide na dluugi spacer i biore aparat :D

Do jutra :bye:

:)
To zabieraj aparat i czekan na duuuuużo ładnych zdjęć ;)

:: FiGa :: napisał(a):
Wpadlam sie przywitac, bo nowy dzien wstaje, a co. Dzien dobry i dobranoc jednoczesnie :diabloti:

Dobrych snów bo pewnie teraz już śpisz spokojnie :) i dzień dobry :diabloti:

M&S napisał(a):
Witanko niedzielne:smile::smile:

ania90 napisał(a):
Dzien dobry niedzielne :smile:

Dzień dobry :) :) :)

rashelek napisał(a):
Mam nadzieję, że wybaczysz, ale tak mnie łeb sadzi, że nie chce mi się wsiego nadrabiać :-(
Także dzień dobry i pytam co u was słychać? :-D

Wybaczam :) i oby głowa przestała boleć :)

U nas wszystko ok i z rana dobre nowiny więc jeszcze bardziej ok :diabloti:

Posted

Apo ma świetny ten ogonek:) zamiast Luny ja miałam u nas plan na spanielka,ale wyszło inaczej...i jest Lunka...:)
Bardzo mi się spaniele podobają, ale bliżej nie zapoznałam się z żadnym..ciekawa jestem jaki mają charakter ''na żywo''....
A widziałam wczoraj ogolonego piaskowego shih-tzu u takiej pani,przemiły był:)

Posted

leónowa napisał(a):
Fajny spanielek, Ptysiek oczywiscie także przeuroczy:loveu:

:loveu:

magdabroy napisał(a):
Dzień dobry :smile:

I jak po spacerku z Apo? Nie chciały się chłopaki zjeść :evil_lol:

Na początku było małe spięcie. Apo się przywitał ze mną i chciał zjeść Ptyśka.:evil_lol: Ptyś jak jest na smyczy a jakiś inny pies na niego z ząbkami to odwzajemnia więc troszkę popyskował ale zaraz go przywróciłam do pionu i się uspokoił :) Apo też :)
Potem w lesie jak już puściłam Ptyśka ze smyczy to było okej i chłopaki się zgadzały ze sobą :) Biegały za patyczkami i było fajnie :)

agaga21 napisał(a):

Witamy :)
No najważniejsze jest dobre towarzystwo :evil_lol:

Posted

aganela napisał(a):
Apo ma świetny ten ogonek:smile: zamiast Luny ja miałam u nas plan na spanielka,ale wyszło inaczej...i jest Lunka...:smile:
Bardzo mi się spaniele podobają, ale bliżej nie zapoznałam się z żadnym..ciekawa jestem jaki mają charakter ''na żywo''....
A widziałam wczoraj ogolonego piaskowego shih-tzu u takiej pani,przemiły był:smile:

Ten jego ogonek też mi się podoba :loveu:
Nie wiem jakie są ogólnie spanielki bo też mało mam z nimi styczności.
Znam jedynie Apo i Zygzaka. Oboje mają swoje charakterki.;) Ale mimo wszystko są słodkie i kochane :)

rashelek napisał(a):
Zdjęcia :loveu: Pasują do siebie chłopaki, fajnie razem wyglądają :D Apo już się przekonał do Ptysia w 100%?

Z tego co widzę to raczej tak :) Mijała Nas jakaś Pani wczoraj z pieskiem, Apo strasznie się złościł na niego. Do Ptyśka tak nie skacze, nawet przy przywitaniu jak troszkę się złości :D

stokrotka.af napisał(a):
doberek niedzielny
nie wiedziałam,że z Ptyśka taki śpiewak operowy ;-)
a ja przejeżdżałam wczoraj przez Mysłowice :smile:

Do "mam talent" go zapiszę z tym śpiewaniem :evil_lol:

I nawet nic nie powiedziałaś... buuuu :( Mogłaś nas odwiedzić i napić się kawki...

Posted

unikatowydiament napisał(a):
Ptyś:loveu:

Właśnie skończyłam dzisiaj rysunek dla Koleżanki :)
Jakość zdjęcia słaba bo lampa błyskowa w moim gównie strasznie się odpija :mad: i musiałam zrobić tak by się nie odbijała :evil_lol: a niestety scanera w domu nie mam :shake:

Posted

rashelek napisał(a):
PRZEPIĘKNY :loveu:

Dziękuję :oops::loveu:

leónowa napisał(a):
O mój boże! Jestes genialna, wiesz?

Dziękuję :oops::loveu:
Takie małe hobby moje, tylko akurat ten rysunek nie do końca mi się udał... :shake: ale już mam go dość i nic nie zmieniam, nie poprawiam bo znowu wyrzucę :evil_lol: