rashelek Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Mam nadzieję, że dziś już jest lepiej..? Quote
*Magda* Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Cześć Iza :) Jak tam dziś samopoczucie?? Quote
Oscar Patric Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 hello Izka,buziaczki dla Psiaków:) Quote
Klaudia&Aza Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Dzień dobry, szkoda tylko że coś smutkiem mi tu zawiało :roll: Oby się wszystko ułożyło tam u ciebie, jak będziesz się już lepiej czuła to zajrzyj do nas na dogo:calus: Quote
phase Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Niech on nie będzie taki słodki. :loveu: https://lh5.googleusercontent.com/-YFbKrkejbPg/UEJi2iTA6KI/AAAAAAAAEJU/7_nsRfqcNB4/s628/P9019327.jpg Witaj Ptysiakowa. :) Tuuuulę. :calus: Quote
Ptysiak Posted September 3, 2012 Author Posted September 3, 2012 Dziękuję Wam Kochane, że jesteście to bardzo dużo :calus::calus::calus: Samopoczucie takie sobie ale dam sobie radę :) Przepraszam, że nie wpadnę dziś do Waszych galerii ale jutro postaram się wszystko po nadrabiać... Dobranoc i kolorowych snów życzę razem z Ptysiem :) Quote
Patik Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Ty sie nie przejmuj o inne galerie tylko stawaj na nogi. Tulimy również mocno:calus: Quote
*Magda* Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Cześć Iza :) Dobrze, że się pokazałaś ;) Już nie chciałam Cię wczoraj męczyć sms'em :shake: choć martwiłam się, że od doby się na dogo nie pokazałaś :roll: Ale już jestem spokojniejsza ;) Quote
Ty$ka Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Dzień dobry, Iza. Spokojnego dnia Ci życzę. Quote
łamAga Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Hejka ;) Ptysiek widac taki sam smutny jak pancia :roll: miłego wieczorka ;) Quote
Ptysiak Posted September 4, 2012 Author Posted September 4, 2012 Dobry wieczór :) Może nie wszystko się mi układa ale stwierdzam, że tęskni mi się za dogo ;) Przespacerowałam się dziś z Ptyśkiem i Sebkiem, bardzo przyjemny i długi spacerek i humor troszkę wrócił :) Quote
Ptysiak Posted September 4, 2012 Author Posted September 4, 2012 justysiek napisał(a):Iza co jest?:shake: Nic strasznego Justyś :) Problemy, z którymi powoli daję sobie radę. Quote
justysiek Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Ptysiak napisał(a):Nic strasznego Justyś :) Problemy, z którymi powoli daję sobie radę. jak chcesz pisz na pw. buziaki. Quote
Ptysiak Posted September 4, 2012 Author Posted September 4, 2012 justysiek napisał(a):jak chcesz pisz na pw. buziaki. Dam sobie radę Ty masz większe zmartwienia :* Quote
justysiek Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Ptysiak napisał(a):Dam sobie radę Ty masz większe zmartwienia :* dam sobie jakoś radę Izuś, jak tylko będziesz chciała to pisz, zawsze lepiej się wygadać. Quote
Ptysiak Posted September 4, 2012 Author Posted September 4, 2012 justysiek napisał(a):dam sobie jakoś radę Izuś, jak tylko będziesz chciała to pisz, zawsze lepiej się wygadać. I wzajemnie :) Quote
Recommended Posts