Ptysiak Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 phase napisał(a):PRZEPIĘKNE TE FOTKI !! Serio! Dziękuję :oops: :loveu: Quote
Ty$ka Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 No...no... coraz ładniejsze fotki robisz. Jeszcze trochę i będziesz wymiatać ze ślicznymi fotkami :D Portrety Ptysia wspaniałe :loveu: Quote
Ptysiak Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 Ty$ka napisał(a):No...no... coraz ładniejsze fotki robisz. Jeszcze trochę i będziesz wymiatać ze ślicznymi fotkami :D Portrety Ptysia wspaniałe :loveu: Nie będę wymiatać bo zanim się naumiem to mama zabierze mi lusterko a ja wrócę do mojego gówienka :evil_lol: a zanim kupię sobie lustrzankę to zapomnę znowu co i jak :evil_lol: Wspaniałe bo Ptyś jest wspaniały :loveu::diabloti: Quote
Ptysiak Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 A tak w ogóle to byłam dziś w Tesco z Olą i Ptyśkiem. W miarę grzecznie czekał więc kupiłam mu świnkę do zabawy :evil_lol: Fajna jest bo nie piszczy tylko chrumka :diabloti: Tylko trochę dziwnie na Nas ludzie spoglądali jak szliśmy do domu z chrumkającym psem :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Chrumkający pies - nie pytali co to za odmiana? :roflt: Quote
Ptysiak Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 Ty$ka napisał(a):Chrumkający pies - nie pytali co to za odmiana? :roflt: Nie... chyba się nas bali :evil_lol: albo nie byli w stanie pytać ze śmiechu :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Ptysiak napisał(a):Nie... chyba się nas bali :evil_lol: albo nie byli w stanie pytać ze śmiechu :evil_lol: Obstawiam opcję nr 1. Wiesz, hybrydy świni i psa jeszcze nie było na tym świecie :D Quote
Ptysiak Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 Ty$ka napisał(a):Obstawiam opcję nr 1. Wiesz, hybrydy świni i psa jeszcze nie było na tym świecie :D :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
*Magda* Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Doberek :) Te storczyki, to chyba specjalnie dla mnie :cool3: https://lh5.googleusercontent.com/-bC3jxktwpZk/UECyWnKaf2I/AAAAAAAAEGE/uZ2DEZmwQBw/s628/P8319270.jpg jakie ma piękne ząbki :) Quote
Ptysiak Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 [quote name='magdabroy']Doberek :) Te storczyki, to chyba specjalnie dla mnie :cool3: https://lh5.googleusercontent.com/-bC3jxktwpZk/UECyWnKaf2I/AAAAAAAAEGE/uZ2DEZmwQBw/s628/P8319270.jpg jakie ma piękne ząbki :) Hej :)))) Co do storczyków to zgadłaś ;) Już przestał być szczerbaty :evil_lol: Quote
phase Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 A czemu nie zrobiłaś Ptysiowi zdjęcia z zabawką? :eviltong: Dawaj! :) Quote
Ptysiak Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 phase napisał(a):A czemu nie zrobiłaś Ptysiowi zdjęcia z zabawką? :eviltong: Dawaj! :) Zrobiłam :evil_lol: Ale mam je na aparacie, muszę zgrać potem :) Quote
phase Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Ptysiak napisał(a):Zrobiłam :evil_lol: Ale mam je na aparacie, muszę zgrać potem :) Aaa to chyba że. :eviltong: czekam na fotki. :) Quote
rashelek Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 A kiedy on był szczerbaty w ogóle? :lol: Quote
Ptysiak Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 phase napisał(a):Aaa to chyba że. :eviltong: czekam na fotki. :) :) rashelek napisał(a):A kiedy on był szczerbaty w ogóle? :lol: Jeszcze z miesiąc temu nie miał pełnego uzębienia :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 magdabroy napisał(a):A jak się dziś Ptysio czuje? Wczoraj go przegłodziłam, dostał proszek na biegunkę i tabletki(mam zapas od vetki). Wieczorom już mu się uspokoiło w miarę. Rano jeszcze nie chciał jeść, podzióbał troszkę i zostawił. Ale kupka dużo lepsza. A teraz właśnie dałam mu miskę i zjadł wszystko bez grymaszenia :multi: Quote
Ptysiak Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 magdabroy napisał(a):No to super :multi: Też się cieszę bo wczoraj mnie Ktoś bardzo wkurzył do tego zostałam sama i jeszcze w dodatku Ptyś mnie martwił. Tak to zawsze jest Sebek i trochę pocieszy :) Na wszelki wypadek kupiłam mu RC gastro i odstawiłam zwykłą karmę, troszkę diety mu nie zaszkodzi. Quote
Ada_Mirra Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 no super super :multi: takiego jeszcze nie widzialam https://lh6.googleusercontent.com/-ciH-PLqc7nk/UECyNgXRnLI/AAAAAAAAEFY/QlA8pZ1JSsY/s538/P8319239.jpg ;) https://lh5.googleusercontent.com/-bC3jxktwpZk/UECyWnKaf2I/AAAAAAAAEGE/uZ2DEZmwQBw/s628/P8319270.jpg mamoooo czyste mam ząbki :evil_lol: kochany :loveu: Quote
stokrotka.af Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 ach te Ptyśkowe oczęta i gardziołko ;) Quote
Recommended Posts