Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ty$ka napisał(a):
No...no... coraz ładniejsze fotki robisz. Jeszcze trochę i będziesz wymiatać ze ślicznymi fotkami :D

Portrety Ptysia wspaniałe :loveu:

Nie będę wymiatać bo zanim się naumiem to mama zabierze mi lusterko a ja wrócę do mojego gówienka :evil_lol: a zanim kupię sobie lustrzankę to zapomnę znowu co i jak :evil_lol:

Wspaniałe bo Ptyś jest wspaniały :loveu::diabloti:

Posted

A tak w ogóle to byłam dziś w Tesco z Olą i Ptyśkiem. W miarę grzecznie czekał więc kupiłam mu świnkę do zabawy :evil_lol: Fajna jest bo nie piszczy tylko chrumka :diabloti: Tylko trochę dziwnie na Nas ludzie spoglądali jak szliśmy do domu z chrumkającym psem :evil_lol:

Posted

Ptysiak napisał(a):
Nie... chyba się nas bali :evil_lol: albo nie byli w stanie pytać ze śmiechu :evil_lol:

Obstawiam opcję nr 1. Wiesz, hybrydy świni i psa jeszcze nie było na tym świecie :D

Posted

phase napisał(a):
Aaa to chyba że. :eviltong:
czekam na fotki. :)

:)

rashelek napisał(a):
A kiedy on był szczerbaty w ogóle? :lol:

Jeszcze z miesiąc temu nie miał pełnego uzębienia :evil_lol:

Posted

magdabroy napisał(a):
A jak się dziś Ptysio czuje?

Wczoraj go przegłodziłam, dostał proszek na biegunkę i tabletki(mam zapas od vetki). Wieczorom już mu się uspokoiło w miarę. Rano jeszcze nie chciał jeść, podzióbał troszkę i zostawił. Ale kupka dużo lepsza. A teraz właśnie dałam mu miskę i zjadł wszystko bez grymaszenia :multi:

Posted

magdabroy napisał(a):
No to super :multi:

Też się cieszę bo wczoraj mnie Ktoś bardzo wkurzył do tego zostałam sama i jeszcze w dodatku Ptyś mnie martwił. Tak to zawsze jest Sebek i trochę pocieszy :)
Na wszelki wypadek kupiłam mu RC gastro i odstawiłam zwykłą karmę, troszkę diety mu nie zaszkodzi.