carolinascotties Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Kochani- proszę -zmiencie tytuł wątku. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Dziewczyny , czy jakbyście sie ładnie usmiechneły do tych pan- moze wydałyby adres tego faceta co adoptował Kokosa?Mozna by cos wymyslec ,ze to zadka rasa i trzeba kontrolowac czy psiak do pseudohodowli nie poszedł.... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 "A jak zdobędziemy ten adres to co?" Wtedy mozna duzo, przede wszystkim mozna sprawdzic co z kokosem!!!! Quote
Inez Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Ale wyglada na to że rzeczywiście odebral go wlasciciel a tego psa nie wypatrzyl w internecie tylko w TV, ponoć Kokos byl reklamowany w ostatnim programie "psi los". Quote
amelka0 Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Tak był,ale to było prawie miesiąc temu,więc dziwne że dopiero teraz po niego się zgłosił,nawet jak wcześniej nie mógł przyjechać,to dlaczego chociaż nie zadzwonił do biura,by go sobie zamówić(by go nikt nie zabrał)Bo zaklepany nie był skoro Justynka zamawiała go dla Pani z dogo i się zgodzili,nie mówili o żadnym właścicielu. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Właśnie, mi ta sprawa smierdzi i dlatego uwazam,ze powinnismy odszukac tego "własciciela" i to sprawdzic....ale bez adresu ani rusz:) Quote
BosiaB_86 Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Popieram pomysł z odnalezieniem "właściciela", przydało by sie, żeby sprawdzić co dzieje sie z Kokoskiem? Bo to wszystko naprawdę jakieś podejrzane :shake: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 No i trzeba by było sie dowiedziec czy w szczecińskim schronie mozna rezerwowac psiaki czy nie, bo jak tu pomagac innym jak potem okaże sie,że psa nie ma ....u mnie w schronie nie ma rezerwowania psów i nikomu tym oczu nie mydlę... Nie moge przezyc tej sytuacji, bo ta Pani była super i Kokos miałby wspaniałe zycie!!! Quote
amelka0 Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Teoretycznie można,bo sama parę dni temu wyadoptowałam Miśkę-Sunię,która 7m-cy była w schronie i znalazłam jej w końcu Panią i Pana,a oni przyjechali i ją zamówili i odebrali za dwa dni. Quote
Inez Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Ania, wysłałam PW. No i trzeba by było sie dowiedziec czy w szczecińskim schronie mozna rezerwowac psiaki czy nie, bo jak tu pomagac innym jak potem okaże sie,że psa nie ma .... właściwie ta kwesta zostala już wyjasniona. A na kwarantannie jest kolejny pies w typie BOSa. Quote
justine. Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 juz wiadomo tez ze czipuja kazdego psiaka przed odejsciem do nowego domku o ile on pozostaje na terytorium szczecina, sprobuje z tym adresem, wkoncu oni tam wszystkie dane wpisuja a pani z wolontariatu sama mowila ze beda organizowane wizyty poadopcyjne Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Byłoby fantastycznie- zreszta czytałam na stronie waszego schronu ,ze takie adopcje robią wolontariusze. Dlatego nie rozumiem za bardzo o tych pytań Inez-no ale mniejsza z tym. Justine jakby ci sie jakoś udało z tym adresem to było by wspaniale, a przede wszystkim bysmy wiedziały jaki jest teraz na prawde los Kokosa. Quote
justine. Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 ania tak jak mowilam sprobuje sie w tygodniu dowiedziec o ten adres i cos zrobic w tej sprawie. chcialam wam tu jeszcze pokazac pewnego pana, wiem ze nie jest bialy, ale mimo ze kolor siersci ma inny to bardzo przypomina mi kokoska, z postawy, z tej gracji jaka posiada, ale jest bardzo smutnyzapadl mi w serducho i wiem ze nie bedzie latwo bo ma juz 8 lat. oto jeden z moich ulubiencow, przebywa w boksie z hojraczkiem, dajmy mu jakies imie i znajdzmy mu domek, blagam!! zrzekl sie go wlasciciel bo podobno nie umial sie nim zajmowac (po 8 latach!!), przebywal w domu, lagodny i sympatyczny (wiadomosci ze strony schronu) Quote
zaba14 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Hm.. a rudzkim schronisku przebywa lub rpzebywal taki psiak http://www.fauna.rsl.pl/obrazki/katalog/663.jpg http://www.fauna.rsl.pl/obrazki/katalog/663.m.jpg 2 letni jutro bede w scxhronisku to sprawdze czy jeszcze jest. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Ojej następny białas...:(Czekamy na informacje co z nim. Quote
justine. Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 :angryy: zgadnijcie kogo tu mamy... znowu jakis kokosowaty, pies, ponoc ma 7 lat Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Na tym zdjeciu wygląda z pyszczka jak prawdziwy wilk:) Ale 7 lat.....jest prawie bez szans:( Quote
Anashar Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Patrzcie na niego: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=59042 Quote
justine. Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 sliczny!!! szczeniatko chyba jeszcze co? skad? Quote
carolinascotties Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name='Anashar']Patrzcie na niego: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=59042 ale cudak :) Quote
justine. Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 pytalam o adres kokosa ale niestety nie chcieli mi dac :shake: u nas wizyty poadopcyjne sa przeprowadzane przez pania ktora zajmuje sie mediami i wolontariatem, pomaga jej pracownik schroniska, poprosilam zeby sprawdzila warunki kokosa Quote
Inez Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 wizyty poadopcyjne sa przeprowadzane przez pania ktora zajmuje sie mediami i wolontariatem, pomaga jej pracownik schroniska, a to ciekawostka, cieakwe od kiedy... :P Quote
Recommended Posts