Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 279
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale wyglada na to że rzeczywiście odebral go wlasciciel a tego psa nie wypatrzyl w internecie tylko w TV, ponoć Kokos byl reklamowany w ostatnim programie "psi los".

Posted

Tak był,ale to było prawie miesiąc temu,więc dziwne że dopiero teraz po niego się zgłosił,nawet jak wcześniej nie mógł przyjechać,to dlaczego chociaż nie zadzwonił do biura,by go sobie zamówić(by go nikt nie zabrał)Bo zaklepany nie był skoro Justynka zamawiała go dla Pani z dogo i się zgodzili,nie mówili o żadnym właścicielu.

Posted

No i trzeba by było sie dowiedziec czy w szczecińskim schronie mozna rezerwowac psiaki czy nie, bo jak tu pomagac innym jak potem okaże sie,że psa nie ma ....u mnie w schronie nie ma rezerwowania psów i nikomu tym oczu nie mydlę...
Nie moge przezyc tej sytuacji, bo ta Pani była super i Kokos miałby wspaniałe zycie!!!

Posted

Teoretycznie można,bo sama parę dni temu wyadoptowałam Miśkę-Sunię,która 7m-cy była w schronie i znalazłam jej w końcu Panią i Pana,a oni przyjechali i ją zamówili i odebrali za dwa dni.

Posted

Ania, wysłałam PW.

No i trzeba by było sie dowiedziec czy w szczecińskim schronie mozna rezerwowac psiaki czy nie, bo jak tu pomagac innym jak potem okaże sie,że psa nie ma ....

właściwie ta kwesta zostala już wyjasniona.

A na kwarantannie jest kolejny pies w typie BOSa.

Posted

juz wiadomo tez ze czipuja kazdego psiaka przed odejsciem do nowego domku o ile on pozostaje na terytorium szczecina, sprobuje z tym adresem, wkoncu oni tam wszystkie dane wpisuja a pani z wolontariatu sama mowila ze beda organizowane wizyty poadopcyjne

Posted

Byłoby fantastycznie- zreszta czytałam na stronie waszego schronu ,ze takie adopcje robią wolontariusze. Dlatego nie rozumiem za bardzo o tych pytań Inez-no ale mniejsza z tym.
Justine jakby ci sie jakoś udało z tym adresem to było by wspaniale, a przede wszystkim bysmy wiedziały jaki jest teraz na prawde los Kokosa.

Posted

ania tak jak mowilam sprobuje sie w tygodniu dowiedziec o ten adres i cos zrobic w tej sprawie.

chcialam wam tu jeszcze pokazac pewnego pana, wiem ze nie jest bialy, ale mimo ze kolor siersci ma inny to bardzo przypomina mi kokoska, z postawy, z tej gracji jaka posiada, ale jest bardzo smutnyzapadl mi w serducho i wiem ze nie bedzie latwo bo ma juz 8 lat. oto jeden z moich ulubiencow, przebywa w boksie z hojraczkiem, dajmy mu jakies imie i znajdzmy mu domek, blagam!!

zrzekl sie go wlasciciel bo podobno nie umial sie nim zajmowac (po 8 latach!!), przebywal w domu, lagodny i sympatyczny (wiadomosci ze strony schronu)

Posted

pytalam o adres kokosa ale niestety nie chcieli mi dac :shake: u nas wizyty poadopcyjne sa przeprowadzane przez pania ktora zajmuje sie mediami i wolontariatem, pomaga jej pracownik schroniska, poprosilam zeby sprawdzila warunki kokosa

Posted

wizyty poadopcyjne sa przeprowadzane przez pania ktora zajmuje sie mediami i wolontariatem, pomaga jej pracownik schroniska,

a to ciekawostka, cieakwe od kiedy... :P