Ania+Milva i Ulver Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Zaraz wrzucę go na forum bosków!!!!! Następny białasek:( Czy możesz coś więcej o nim napisać? Quote
marie Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Halo Szczecin! Wiecej informacji potrzebne! Ze zdjec mozna zgadywac, ze to krotkowlosy facet w sile wieku - nie szczeniak. Czy on ma ogon skrocony, czy to tylko zdjecie? I czy ma tatuaz?!! Ucho, pachwina? Skad/dlaczego trafil do schronu... Amiska! Bojowe zadanie wywiadowcze przed Toba. Prosze - dowiedz sie o nim wszystkiego co sie da! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Z tym ogonem, to chyba tak na zdjęciu widać.....ale czekamy na wiadomości!!!Bo to pilne jest-białas nie może byc w schronie!!!!! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Hej! szczecińscy dogomaniacy!!!! pilnie potrzebne informacje o psie, bo nie można go nigdzie ogłaszać!!!!!! a taki piękny pies mógłby szybko domek znaleźć!!!! Quote
marie Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Ania! Ja pisze wlasnie do Greven - to bardzo sensowna postac od Szczecinskich adopcji i Schronu :) Jak mi nie odpisze do popoludnia, to beda przesladowac telefonicznie. Czy ktos oprocz Ciebie z Bialasow jest na polnocy? Najlepiej zach-pomorskie? Bo ja nie pamietam :( Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Obawiam się,ze z tamtych stron nikogo nie ma....niedaleko mnie Jowita, i Monika w bydgoszczy a potem Gdańsk-ale to wszystko bardzo daleko..... Czekam z niecierpliwościa na jakieś wiadomości!!!! Quote
stupid-girl Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Jaka pieknosć - normalnie jak brat gdanskiego Shoguna:loveu: tamtemu sie udało to białasek tez bedzie mial dom. Tylko potrzebne są informacje :modla: :modla: :modla: ech - mam irracjonalna slabosc do bialych psow - z miejsca sie w nich zako****e:razz: Quote
marie Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Sprawdzilam na forum, nie wyglada na to, zeby ktos byl z rejonu :( Wiec w dziewczynach cala nadzieja - w Amisce i Greven :) Mam od niej jeszcze 2 nr tel do osob ze Szczecina to poesemesuje do nich, choc nie lubie :(. A jak sie nie da inaczej, to w koncu odwiedze ciotke, ktora sie o to od 5 lat upomina :evil_lol: Holender jakby co o nim bylo wiadomo... Mozna by juz ponakrecac znajomych co sie naszymi psami zahwycaja :diabloti: Quote
zaba14 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='Ania+Milva i Ulver']Hej! szczecińscy dogomaniacy!!!! pilnie potrzebne informacje o psie, bo nie można go nigdzie ogłaszać!!!!!! a taki piękny pies mógłby szybko domek znaleźć!!!! Nie wiem czy o tatuaz macie sie co prosic, ostatni raz jak ja pisalam os prawdzenie tatoo to dowiedzialam się, że chce psa bo z papierami, a potem że nie da sie tego sprawdzic... :roll: takze, mam nadzieje ze temu psu się uda, bo widac ze jest w boksie. Quote
jotpeg Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 ze Szczecina sa: Inez, Amelka0, AnkaG, Roxana, KatarzynaKuczewska, Atena. Quote
marie Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Zaba! Tatuaz to informacja z ktorej jest hodowli. Tych psow jest bardzo malo, i sa tacy co wszystkie zarejestrowane po imieniu znaja. To by byla mozliwosc sprawdzenia historii tego psa i dowiedzenia sie o nim jak najwiecej! A sprawdzenie dla ktoregos ze Szczecinskich wolontariuszy nie powinno byc problemem - uszy i pachwiny. Nie wykluczam, ze w ogole tatuazu nie ma. Chip mam nadzieje weci w Szczecinie sprawdzaja. No nic czekamy na reakcje dziewczyn :) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Podejrzewam,ze jakby miał tatuaz to bysmy wiedziały ,ze jakis jest w szcecinie białas.... Quote
marie Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 To ja zdam relacje na watku coby sie nie dublowac: Amiske molestowalam przez PW, Greven sms'ami - nie wie kiedy bedzie w schronie, do Inez tez pisalam, jeszcze nie mam odpowiedzi. Moze na razie tyle, zeby biedak nie przezyl jutro najazdu 5 osob, ktore mu beda niewiedziec czemu uszy ogladac :D Quote
marie Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Aniu! On przypomina mi moja "sasiadke" okolo 4 letnia sunie absolutnie w typie, ale bez oznakowan, tez przez obecnych wlascicieli przywieziona ze schronu. Zapytam sie ich dzis z ktorego rejonu. To moglby tez byc parolatek (nie wyglada na bardzo mlodego) z hodowli mojej Owcy - porzucony, lub pechowy, wtedy bysmy nie wiedzialy. Ale on nie jest typ "Bialy Kiel" - za malo futra ;) Inez napisala, ze bedzie w schronie w sobote i posprawdza :D Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Ok, psiak na pewno nie jest szczeniakiem-ale mordke ma jak mój Ulver:) Podejrzewam,ze to pies z jakiegos miotu domowego nie hodowlanego....ale dlaczego jest w schronie?:( Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Trochę żółty jest-ciekawe jakim paskuctwem był karmiony.... Quote
Inez Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Nawet nie wiedzialam ze istnieje taki wątek, a szkoda bo dzis byłam w schronie i moglam się tym zająć. Teraz będe najwczesniej w sobote i wtedy o niego zapytam ale chyba dowiem sie niewiele bo z tego co kojarze - ten pies przyszedl z kwaranntany, czyli po porstu został znaleziony i nikt sie po niego nie zglosił. On raczej nie ma tautazu ani chipa, take rzeczy sa zazwyczaj sprawdzane. Trochę żółty jest-ciekawe jakim paskuctwem był karmiony.... Aniu, nie zapominaj że to schornisko a nie psi hotel.... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 No tak ale jak w schronisku jest od paru dni więc nie od tego zżółkł:) W takim razie czekamy na wiadomości...a co do tatuazu to coraz mniej mam nadzieji,ze ma, bo tak jak napomknęła Inez, juz by to sprawdzili i szukali.... Quote
Inez Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Sluchajcie, własnie zauwazyłam ze na zdjęciach jest widoczny numerek psiaka, 219. Takze mozna zadzwonic do schorniska i dowiedziec sie o niego telefonicznie podając ten wlasnie numer. Quote
stupid-girl Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 jak bedzie wiecej danych moge wstawic go na allegro w aukcji Shoguna - i ten bialy i ten:loveu: - aukcja Shoguna miala sporo wejsc i obserwatorów, wiec moze przynioslaby szczescie temu Białaskowi.... o ile oczywiscie nie okaze sie, ze ma chipa czy tatuaz i wtedy jak rozumiem pierwszenstwo ma hodowca... no albo dziewczyny od bialasow znajda mu dom wsrod znajomych. w kazdym razie z allegro zawsze pomoge :) Quote
marie Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Inez! Nie wiem jak jest u Was. Ja mam kiepskie doswiadczenia z wiadomosciami via telefon uzyskiwanymi od spieszacego sie pracownika. Zeby przytoczyc tylko jeden przyklad: 8 letni Malamut okazal sie byc 3 letnim Husky z ADHD :D Nie mowiac juz o informacjach bardziej szczegolowych i wyczerpujacych. Zawsze wole bezposredni kontakt z sensownym wolontariuszem. Dlatego tez na Was przypuscilam taka :) Chyba, ze u Was jest inaczej. Jesli tak to zadzwonie :D Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Podnosze i czekam z niecierpliwościa na wieści!!!!!!!!! Quote
AMIŚKA Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 [quote name='marie']Inez! Nie wiem jak jest u Was. Ja mam kiepskie doswiadczenia z wiadomosciami via telefon uzyskiwanymi od spieszacego sie pracownika. Zeby przytoczyc tylko jeden przyklad: 8 letni Malamut okazal sie byc 3 letnim Husky z ADHD :D Nie mowiac juz o informacjach bardziej szczegolowych i wyczerpujacych. Zawsze wole bezposredni kontakt z sensownym wolontariuszem. Dlatego tez na Was przypuscilam taka :) Chyba, ze u Was jest inaczej. Jesli tak to zadzwonie :D No atak przypuściłas frontalny. Jak jutro bede w schronie to postaram sie wszystkiego dowiedzieć. To jest pies wedlug mnie 2-4 letni ładny ,nosi ogon spuszczony/nie zakreca/. Cały czas obserwuje wejście do schroniska .Ten ogon to innego p[iesia:razz: . Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Jeszcze raz podniosę, bo nam białasek zaraz za 50 strone spadnie:) Quote
Recommended Posts