Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 279
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Halo Szczecin! Wiecej informacji potrzebne! Ze zdjec mozna zgadywac, ze to krotkowlosy facet w sile wieku - nie szczeniak. Czy on ma ogon skrocony, czy to tylko zdjecie? I czy ma tatuaz?!! Ucho, pachwina? Skad/dlaczego trafil do schronu... Amiska! Bojowe zadanie wywiadowcze przed Toba. Prosze - dowiedz sie o nim wszystkiego co sie da!

Posted

Ania! Ja pisze wlasnie do Greven - to bardzo sensowna postac od Szczecinskich adopcji i Schronu :) Jak mi nie odpisze do popoludnia, to beda przesladowac telefonicznie. Czy ktos oprocz Ciebie z Bialasow jest na polnocy? Najlepiej zach-pomorskie? Bo ja nie pamietam :(

Posted

Jaka pieknosć - normalnie jak brat gdanskiego Shoguna:loveu:
tamtemu sie udało to białasek tez bedzie mial dom.
Tylko potrzebne są informacje :modla: :modla: :modla:

ech - mam irracjonalna slabosc do bialych psow - z miejsca sie w nich zako****e:razz:

Posted

Sprawdzilam na forum, nie wyglada na to, zeby ktos byl z rejonu :( Wiec w dziewczynach cala nadzieja - w Amisce i Greven :) Mam od niej jeszcze 2 nr tel do osob ze Szczecina to poesemesuje do nich, choc nie lubie :(. A jak sie nie da inaczej, to w koncu odwiedze ciotke, ktora sie o to od 5 lat upomina :evil_lol: Holender jakby co o nim bylo wiadomo... Mozna by juz ponakrecac znajomych co sie naszymi psami zahwycaja :diabloti:

Posted

[quote name='Ania+Milva i Ulver']Hej! szczecińscy dogomaniacy!!!! pilnie potrzebne informacje o psie, bo nie można go nigdzie ogłaszać!!!!!! a taki piękny pies mógłby szybko domek znaleźć!!!!

Nie wiem czy o tatuaz macie sie co prosic, ostatni raz jak ja pisalam os prawdzenie tatoo to dowiedzialam się, że chce psa bo z papierami, a potem że nie da sie tego sprawdzic... :roll: takze, mam nadzieje ze temu psu się uda, bo widac ze jest w boksie.

Posted

Zaba! Tatuaz to informacja z ktorej jest hodowli. Tych psow jest bardzo malo, i sa tacy co wszystkie zarejestrowane po imieniu znaja. To by byla mozliwosc sprawdzenia historii tego psa i dowiedzenia sie o nim jak najwiecej! A sprawdzenie dla ktoregos ze Szczecinskich wolontariuszy nie powinno byc problemem - uszy i pachwiny. Nie wykluczam, ze w ogole tatuazu nie ma. Chip mam nadzieje weci w Szczecinie sprawdzaja. No nic czekamy na reakcje dziewczyn :)

Posted

To ja zdam relacje na watku coby sie nie dublowac: Amiske molestowalam przez PW, Greven sms'ami - nie wie kiedy bedzie w schronie, do Inez tez pisalam, jeszcze nie mam odpowiedzi. Moze na razie tyle, zeby biedak nie przezyl jutro najazdu 5 osob, ktore mu beda niewiedziec czemu uszy ogladac :D

Posted

Aniu! On przypomina mi moja "sasiadke" okolo 4 letnia sunie absolutnie w typie, ale bez oznakowan, tez przez obecnych wlascicieli przywieziona ze schronu. Zapytam sie ich dzis z ktorego rejonu. To moglby tez byc parolatek (nie wyglada na bardzo mlodego) z hodowli mojej Owcy - porzucony, lub pechowy, wtedy bysmy nie wiedzialy. Ale on nie jest typ "Bialy Kiel" - za malo futra ;) Inez napisala, ze bedzie w schronie w sobote i posprawdza :D

Posted

Nawet nie wiedzialam ze istnieje taki wątek, a szkoda bo dzis byłam w schronie i moglam się tym zająć. Teraz będe najwczesniej w sobote i wtedy o niego zapytam ale chyba dowiem sie niewiele bo z tego co kojarze - ten pies przyszedl z kwaranntany, czyli po porstu został znaleziony i nikt sie po niego nie zglosił.
On raczej nie ma tautazu ani chipa, take rzeczy sa zazwyczaj sprawdzane.

Trochę żółty jest-ciekawe jakim paskuctwem był karmiony....

Aniu, nie zapominaj że to schornisko a nie psi hotel....

Posted

Sluchajcie, własnie zauwazyłam ze na zdjęciach jest widoczny numerek psiaka, 219. Takze mozna zadzwonic do schorniska i dowiedziec sie o niego telefonicznie podając ten wlasnie numer.

Posted

jak bedzie wiecej danych moge wstawic go na allegro w aukcji Shoguna - i ten bialy i ten:loveu: - aukcja Shoguna miala sporo wejsc i obserwatorów, wiec moze przynioslaby szczescie temu Białaskowi.... o ile oczywiscie nie okaze sie, ze ma chipa czy tatuaz i wtedy jak rozumiem pierwszenstwo ma hodowca... no albo dziewczyny od bialasow znajda mu dom wsrod znajomych.
w kazdym razie z allegro zawsze pomoge :)

Posted

Inez! Nie wiem jak jest u Was. Ja mam kiepskie doswiadczenia z wiadomosciami via telefon uzyskiwanymi od spieszacego sie pracownika. Zeby przytoczyc tylko jeden przyklad: 8 letni Malamut okazal sie byc 3 letnim Husky z ADHD :D Nie mowiac juz o informacjach bardziej szczegolowych i wyczerpujacych. Zawsze wole bezposredni kontakt z sensownym wolontariuszem. Dlatego tez na Was przypuscilam taka :) Chyba, ze u Was jest inaczej. Jesli tak to zadzwonie :D

Posted

[quote name='marie']Inez! Nie wiem jak jest u Was. Ja mam kiepskie doswiadczenia z wiadomosciami via telefon uzyskiwanymi od spieszacego sie pracownika. Zeby przytoczyc tylko jeden przyklad: 8 letni Malamut okazal sie byc 3 letnim Husky z ADHD :D Nie mowiac juz o informacjach bardziej szczegolowych i wyczerpujacych. Zawsze wole bezposredni kontakt z sensownym wolontariuszem. Dlatego tez na Was przypuscilam taka :) Chyba, ze u Was jest inaczej. Jesli tak to zadzwonie :D

No atak przypuściłas frontalny.
Jak jutro bede w schronie to postaram sie wszystkiego dowiedzieć.
To jest pies wedlug mnie 2-4 letni ładny ,nosi ogon spuszczony/nie zakreca/.
Cały czas obserwuje wejście do schroniska .Ten ogon to innego p[iesia:razz: .