Akrum Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 zdjęcia po prostu cuuuudowne :) Ale to za sprawą tego, że modelka piękna, a jakże :) Gapcia jest ślicznym psiakiem, więc jak mogłoby być inaczej :) bardzo cieszy zmiana w zachowaniu Gapci :) Quote
Ellig Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Ewa dziekuje, wiesz ,ze Gapcia to moja "slabosc":) Quote
Pyrdka Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Gapiszonka jest po prostu cudna. Widac wielką zmianę w tym rudym ciałku. Quote
Gusiaczek Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Gapiszomku, Kochana:) Jesteś Cudowna! Dobrego Domku życzymy. Quote
Nutusia Posted June 4, 2012 Author Posted June 4, 2012 Ewa - to my dziękujemy! Zdjęcia się z pewnością przydadzą do ogłoszeń. Poczekam aż spokojnie prześlesz mi na maila - wtedy pchnę do Ziutki. A do tego czasu skonstruuję jakiś zgrabny tekścik ;) Quote
Ewa Marta Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 [quote name='Ellig']Ewa dziekuje, wiesz ,ze Gapcia to moja "slabosc":)[/QUOTE] Eluś, ona jest absolutnie przekochana! Taki mały Gapuś, którego człowiek chce chronić i pokazywać jej, że człowie może kochać i opiekować się, a nie krzywdzić. Rozwaliła mnie kompletnie tym, że jak ją wzięłam na ręce, to wtuliła się we mnie, zamknęła oczka i przysnęła:-) [quote name='Nutusia']Ewa - to my dziękujemy! Zdjęcia się z pewnością przydadzą do ogłoszeń. Poczekam aż spokojnie prześlesz mi na maila - wtedy pchnę do Ziutki. A do tego czasu skonstruuję jakiś zgrabny tekścik ;)[/QUOTE] Nutusiu, dzisiaj wieczorem to zrobię:-) Wczoraj naprawde nie dałam już rady. A jeszcze przede mną wgrywanie filmików:-) Quote
Ziutka Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 CUDOWNOŚCI :loveu: :loveu: :loveu: [IMG]http://www.iv.pl/images/60337554849617716781.jpg[/IMG] Quote
Ellig Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 [quote name='Nutusia'] A do tego czasu skonstruuję jakiś zgrabny tekścik ;)[/QUOTE] Tekscik do mnie rowniez, prosze nie zapomniec;) Quote
edyseja Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Nutusiu, świetne są Twoje tymczaski, co jedna to ładniejsza. :loveu: Nie miałam pojęcia, że masz w domu aż tak liczne stadko. Raz się żyje - ciotka edyseja kupi dziewczynkom jeszcze karmę [SIZE=2]Happy Dog. Albo przeleję pieniądze i sama im zamów, bo znalazłaś w przystępniejszej cenie. Jedzenie podziel wg. potrzeb.[SIZE=2] [/SIZE]Przy tylu głodnych brzuchach nie trzeba się martwić o nadwyżki.[B] [/B][/SIZE]:-) [B][SIZE=2] [/SIZE][/B] Quote
Ewa Marta Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Gapiszonek niepewnie się czuł widząc aparat. Dlatego filmiki sa tylko dwa i do tego krótkie. Mimo to, widać na nich tę słodych kochaną:-) [video=youtube_share;4ay7hRugsLQ]http://youtu.be/4ay7hRugsLQ[/video] Quote
Ewa Marta Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Tu drugie podejście i od razu widać, że Gapulinka pewniej się już czuje. Jest króciutko, bo mi sie aparat wyąłczył:-( [video=youtube_share;TK9qrc9ALro]http://youtu.be/TK9qrc9ALro[/video] Quote
jola_li Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Ależ uroczy psiak! Już zazdroszczę przyszłemu domowi :)! Quote
Nutusia Posted June 5, 2012 Author Posted June 5, 2012 Ja też mu zazdroszczę! ;) Edysejo - piękne dzięki! Fakt - pasibrzuchów u nas pod dostatkiem :) Mi jest wszystko jedno czy kupisz karmę czy wpłacisz na nią pieniądze. Jeśli sama kupuję karmę, zazwyczaj wyszukuje mi najlepszą ofertę Ellig - mistrzyni internetowych promocji ;) Jeśli tymczasy pójdą do domu (co daj boże AMEN), dostaną trochę karmy w wyprawce, a reszta przejdzie jak zwykle na kolejne bidy, które do mnie zawitają (wraz z posagiem finansowym) i tak to się plecie już... półtora roku :) Quote
Pyrdka Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Nasza Gapcia to juz nie Gapa a super , szczęśliwy uśmiechnięty psiak. To sa właśnie chwile dla których warto żyć i robić to co robimy. Quote
Nutusia Posted June 5, 2012 Author Posted June 5, 2012 Zajrzyj Pyrdko na wątek Dumki! Tam Ewa wstawiła filmik, na którym na końcu widać w jakim tempie Gapuś się potrafi zerwać do biegu i to w jakim tempie! ;) Quote
Nutusia Posted June 5, 2012 Author Posted June 5, 2012 Proszę uprzejmie! :) [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/226582-Dumka-po-%C5%BCyciowym-falstarcie-zaczyna-docenia%C4%87-uroki-dzieci%C5%84stwa-w-DT-u-Nutusi?p=19193316#post19193316[/url] Na stronę wcześniej też warto zajrzeć, by zobaczyć jakie legowisko sobie wymyśliła szalona Dumencja:razz: Quote
edyseja Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 [quote name='Nutusia']Ja też mu zazdroszczę! ;) Edysejo - piękne dzięki! Fakt - pasibrzuchów u nas pod dostatkiem :) Mi jest wszystko jedno czy kupisz karmę czy wpłacisz na nią pieniądze. Jeśli sama kupuję karmę, zazwyczaj wyszukuje mi najlepszą ofertę Ellig - mistrzyni internetowych promocji ;) Jeśli tymczasy pójdą do domu (co daj boże AMEN), dostaną trochę karmy w wyprawce, a reszta przejdzie jak zwykle na kolejne bidy, które do mnie zawitają (wraz z posagiem finansowym) i tak to się plecie już... półtora roku :)[/QUOTE] Niech zatem Ellig przystąpi do poszukiwań. Im większa paka tym korzystniejsza cena za kg także myślę o worku 18 kg. :) Quote
Nutusia Posted June 5, 2012 Author Posted June 5, 2012 Ela przez najbliższe 2 dni ma lekki kołowrotek, ale jak tylko wróci, z pewnością możemy na nią liczyć! Quote
edyseja Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Inny smak jest brany pod uwagę czy najlepsza jagnięcina z ryżem? Quote
Ewa Marta Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Przerzucę z wątku Dumki filmik, na którym widac Gapiszonka:-) [video=youtube_share;6HjZyxZA-3Y]http://youtu.be/6HjZyxZA-3Y[/video] Madziu, nastęopnym razem postaram się przywieźć Ci filmiki na usb, żebyś miala pamiątkę:-) Quote
Ellig Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 (edited) Gapcia -torpeda:):):)Pozdrawiam Wszystkich zajrze jak tylko bede mogla:) Ostatnio byla kupiona ta karma [h=1]HAPPY DOG NATURCROQ LAMB 15KG +3KG+6GRAT+DOST[/h] Edited June 5, 2012 by Ellig Quote
Gusiaczek Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Rzeczywiście torpeda:) Witam Gapiszona i całe Towarzystwo:) Quote
Recommended Posts