Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zdjęcia po prostu cuuuudowne :)
Ale to za sprawą tego, że modelka piękna, a jakże :) Gapcia jest ślicznym psiakiem, więc jak mogłoby być inaczej :)

bardzo cieszy zmiana w zachowaniu Gapci :)

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ewa - to my dziękujemy! Zdjęcia się z pewnością przydadzą do ogłoszeń. Poczekam aż spokojnie prześlesz mi na maila - wtedy pchnę do Ziutki. A do tego czasu skonstruuję jakiś zgrabny tekścik ;)

Posted

[quote name='Ellig']Ewa dziekuje, wiesz ,ze Gapcia to moja "slabosc":)[/QUOTE]

Eluś, ona jest absolutnie przekochana! Taki mały Gapuś, którego człowiek chce chronić i pokazywać jej, że człowie może kochać i opiekować się, a nie krzywdzić. Rozwaliła mnie kompletnie tym, że jak ją wzięłam na ręce, to wtuliła się we mnie, zamknęła oczka i przysnęła:-)

[quote name='Nutusia']Ewa - to my dziękujemy! Zdjęcia się z pewnością przydadzą do ogłoszeń. Poczekam aż spokojnie prześlesz mi na maila - wtedy pchnę do Ziutki. A do tego czasu skonstruuję jakiś zgrabny tekścik ;)[/QUOTE]

Nutusiu, dzisiaj wieczorem to zrobię:-) Wczoraj naprawde nie dałam już rady. A jeszcze przede mną wgrywanie filmików:-)

Posted

[quote name='Nutusia'] A do tego czasu skonstruuję jakiś zgrabny tekścik ;)[/QUOTE]
Tekscik do mnie rowniez, prosze nie zapomniec;)

Posted

Nutusiu, świetne są Twoje tymczaski, co jedna to ładniejsza. :loveu: Nie miałam pojęcia, że masz w domu aż tak liczne stadko.

Raz się żyje - ciotka edyseja kupi dziewczynkom jeszcze karmę [SIZE=2]Happy Dog. Albo przeleję pieniądze i sama im zamów, bo znalazłaś w przystępniejszej cenie. Jedzenie podziel wg. potrzeb.[SIZE=2] [/SIZE]Przy tylu głodnych brzuchach nie trzeba się martwić o nadwyżki.[B] [/B][/SIZE]:-)
[B][SIZE=2]
[/SIZE][/B]

Posted

Gapiszonek niepewnie się czuł widząc aparat. Dlatego filmiki sa tylko dwa i do tego krótkie. Mimo to, widać na nich tę słodych kochaną:-)

[video=youtube_share;4ay7hRugsLQ]http://youtu.be/4ay7hRugsLQ[/video]

Posted

Tu drugie podejście i od razu widać, że Gapulinka pewniej się już czuje. Jest króciutko, bo mi sie aparat wyąłczył:-(

[video=youtube_share;TK9qrc9ALro]http://youtu.be/TK9qrc9ALro[/video]

Posted

Ja też mu zazdroszczę! ;)

Edysejo - piękne dzięki! Fakt - pasibrzuchów u nas pod dostatkiem :) Mi jest wszystko jedno czy kupisz karmę czy wpłacisz na nią pieniądze. Jeśli sama kupuję karmę, zazwyczaj wyszukuje mi najlepszą ofertę Ellig - mistrzyni internetowych promocji ;)
Jeśli tymczasy pójdą do domu (co daj boże AMEN), dostaną trochę karmy w wyprawce, a reszta przejdzie jak zwykle na kolejne bidy, które do mnie zawitają (wraz z posagiem finansowym) i tak to się plecie już... półtora roku :)

Posted

Zajrzyj Pyrdko na wątek Dumki! Tam Ewa wstawiła filmik, na którym na końcu widać w jakim tempie Gapuś się potrafi zerwać do biegu i to w jakim tempie! ;)

Posted

Proszę uprzejmie! :)

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/226582-Dumka-po-%C5%BCyciowym-falstarcie-zaczyna-docenia%C4%87-uroki-dzieci%C5%84stwa-w-DT-u-Nutusi?p=19193316#post19193316[/url]

Na stronę wcześniej też warto zajrzeć, by zobaczyć jakie legowisko sobie wymyśliła szalona Dumencja:razz:

Posted

[quote name='Nutusia']Ja też mu zazdroszczę! ;)

Edysejo - piękne dzięki! Fakt - pasibrzuchów u nas pod dostatkiem :) Mi jest wszystko jedno czy kupisz karmę czy wpłacisz na nią pieniądze. Jeśli sama kupuję karmę, zazwyczaj wyszukuje mi najlepszą ofertę Ellig - mistrzyni internetowych promocji ;)
Jeśli tymczasy pójdą do domu (co daj boże AMEN), dostaną trochę karmy w wyprawce, a reszta przejdzie jak zwykle na kolejne bidy, które do mnie zawitają (wraz z posagiem finansowym) i tak to się plecie już... półtora roku :)[/QUOTE]

Niech zatem Ellig przystąpi do poszukiwań. Im większa paka tym korzystniejsza cena za kg także myślę o worku 18 kg. :)

Posted

Przerzucę z wątku Dumki filmik, na którym widac Gapiszonka:-)

[video=youtube_share;6HjZyxZA-3Y]http://youtu.be/6HjZyxZA-3Y[/video]

Madziu, nastęopnym razem postaram się przywieźć Ci filmiki na usb, żebyś miala pamiątkę:-)

Posted (edited)

Gapcia -torpeda:):):)Pozdrawiam Wszystkich zajrze jak tylko bede mogla:)
Ostatnio byla kupiona ta karma
[h=1]HAPPY DOG NATURCROQ LAMB 15KG +3KG+6GRAT+DOST[/h]

Edited by Ellig