mysza 1 Posted April 26, 2012 Author Posted April 26, 2012 Dzięki za zdjęcia, zaczął się uśmiechać :) i gania zadowolony :) Super :) Quote
jola_li Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 Świetne zdjęcia :-). Czy Kacperek ma dolny lewy kieł w całości? Quote
ronja Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 jola_li napisał(a):Świetne zdjęcia :-). Czy Kacperek ma dolny lewy kieł w całości? kieł jest złamany. najprawdopodobniej do usunięcia. Quote
ronja Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 Kacperek miał dziś zdjęte szwy. Wszystko ładnie się zagoiło. Chłopak jest gotowy do adopcji:) Quote
mysza 1 Posted April 27, 2012 Author Posted April 27, 2012 ronja napisał(a):kieł jest złamany. najprawdopodobniej do usunięcia. No właśnie dzisiaj pani Joanna mi mówiła o tym, że można było to zrobić przy kastracji. Szkoda cholera, teraz nowa operacja. ronja napisał(a):Kacperek miał dziś zdjęte szwy. Wszystko ładnie się zagoiło. Chłopak jest gotowy do adopcji:) Bardzo dobrze :) zamówię mu zaraz ogłoszenia. A może ktoś z weną twórczą chciałby napisać tekst do ogłoszeń? Taki nie za długi, bo na niektórych portalach nie można się rozpisać. Moje są tak konkretne, ze aż boli ;) i niezbyt ciekawe. Quote
Ziutka Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 Melduje się do ogłoszeń Kacperka :) Ślij Iwonko wsio na maila! Podeslij mi też nowe fotki Melby to podmienię w ogłoszeniach i wyróżnię jej tablicę ;) Quote
mysza 1 Posted April 28, 2012 Author Posted April 28, 2012 Ziutka napisał(a):Melduje się do ogłoszeń Kacperka :) Ślij Iwonko wsio na maila! Podeslij mi też nowe fotki Melby to podmienię w ogłoszeniach i wyróżnię jej tablicę ;) Wielkie dzięki :) Zrobię to wieczorem, piękny dzień, szkoda siedzieć przed kompem ;) Chętnych do napisania tekstu o Kacperku nie ma? :( Quote
tripti Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 dzień piękny :) może ktoś po spacerku znajdzie wenę na tekst? kiedyś jak wysyłałam psa do ogłoszeń z jakiegoś bazarku ogłoszeniowego, to dostałam zapytanie czy to psiak od mysza 1, bo tekst ogłoszenia w podobnym stylu a kontakt inny :) ale naprawdę nic nie kopiowałam :) Quote
Ziutka Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 mysza 1 napisał(a): Chętnych do napisania tekstu o Kacperku nie ma? :( Poproszę Nutusię o tekst :) Quote
ronja Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 ja mogę podać informacyjnie Kacper jest przyjacielskim, spokojnym psem. Poza tym, że zdarza mu się ciągnąć na smyczy, nie mamy mu nic do zarzucenia. Raz chciał pogonić kotkę, ale był na smyczy. Samego z kotką go nie zostawię, nie będę ryzykować, tym bardziej, że Kacperek u p. Joanny polował na kury... Quote
Nutusia Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 Dzieweczki, chętnie napiszę tekścik, ale tradycyjnie poproszę o konspekt w punktach ;) Quote
mysza 1 Posted April 28, 2012 Author Posted April 28, 2012 tripti napisał(a):dzień piękny :) może ktoś po spacerku znajdzie wenę na tekst? kiedyś jak wysyłałam psa do ogłoszeń z jakiegoś bazarku ogłoszeniowego, to dostałam zapytanie czy to psiak od mysza 1, bo tekst ogłoszenia w podobnym stylu a kontakt inny :) ale naprawdę nic nie kopiowałam :) Patrz, dorobiłam się stylu ;) w pisaniu ogłoszeń. Najczęściej to brzmi- ma tyle i tyle lat, jest miły i grzeczny. ;) Nutusia napisał(a):Dzieweczki, chętnie napiszę tekścik, ale tradycyjnie poproszę o konspekt w punktach ;) Dzięki :loveu: A co ma być w tym konspekcie? To co napisała Ronja za mało? Znaleziony w okolicy Serocka, wątek Chauwy - nie wiem czy warto o nim pisać. Bardzo miły, energiczny, wesoły. Młody, ze 2-3 lata. Akceptuje inne psy, chodzi na smyczy. Wykastrowany, zaszczepiony. Nie wiem co jeszcze mogę dodać, sama niewiele wiem ;) Quote
ronja Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 nie wiem co jeszcze dodać. pozytywny pies, pozytywnie nastawiony do życia, o tyle w skrócie:) Quote
Nutusia Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 Sama więc trochę dodałam, tylko nie wiem czy to prawda :) Kacperek to młody, ok. 2-letni piesek, który porzucony, błąkał się dłuższy czas. Jego losem przejęła się pewna wrażliwa kobieta, ale niestety nie mogła go zatrzymać. Dlatego Kacper szuka domu. Takiego, gdzie przekona się, że człowiek może być dobry, wrażliwy i opiekuńczy. Takiego, gdzie będzie traktowany jak pełnoprawny członek rodziny. Piesek jest zdrowy, zaszczepiony i wykastrowany. Kacperek jest bardzo sympatyczny, energiczny i radosny. Bardzo lgnie do człowieka, lubi być przytulany, chętnie się bawi. Akceptuje inne pieski, ładnie chodzi na smyczy. Zachowuje czystość w domu, nie niszczy. Jest całkowicie bezproblemowy. Za każdy przyjazny gest, odpłaca się radością i sympatią – przekonaj się, jak potrafi kochać pies! Warunkiem adopcji jest wyrażenie zgody na wizytę wolontariusza oraz podpisanie umowy adopcyjnej. Kontakt do adopcji: Kacperek to młody, ok. 2-letni piesek, który porzucony, błąkał się dłuższy czas. Jego losem przejęła się pewna wrażliwa kobieta, ale niestety nie mogła go zatrzymać. Dlatego Kacper szuka domu. Takiego, gdzie przekona się, że człowiek może być dobry, wrażliwy i opiekuńczy. Takiego, gdzie będzie traktowany jak pełnoprawny członek rodziny. Piesek jest zdrowy, zaszczepiony i wykastrowany. Kacperek jest bardzo sympatyczny, energiczny i radosny. Bardzo lgnie do człowieka, lubi być przytulany, chętnie się bawi. Akceptuje inne pieski, ładnie chodzi na smyczy. Zachowuje czystość w domu, nie niszczy. Jest całkowicie bezproblemowy. Za każdy przyjazny gest, odpłaca się radością i sympatią – przekonaj się, jak potrafi kochać pies! Warunkiem adopcji jest wyrażenie zgody na wizytę wolontariusza oraz podpisanie umowy adopcyjnej. Kontakt do adopcji: Quote
cisowianka Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Na nowych zdjęciach chłopak już uśmiechnięty, wyluzowany.:thumbs: Quote
Ziutka Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Widzę, że tekściki juz są :) Iwonko, to wyślij mi wsio na maila i biore się za ogłoszenia ;) Quote
Ewa Marta Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Ziutka napisał(a):Widzę, że tekściki juz są :) Iwonko, to wyślij mi wsio na maila i biore się za ogłoszenia ;) Nie wiem, czy on tak lgnie do człowieka. To chyba powinna przeczytać Ronja i ciut ewentualnie skorygować;-) Quote
ronja Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 lubi być przytulany, głaskany. wszystko się zgadza. Quote
mysza 1 Posted April 29, 2012 Author Posted April 29, 2012 Nutusiu, wielkie dzięki. Idealnie, wszystko i na temat :) Ziutka, już slę :) Quote
majqa Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Chyba nie ma takiego zdjęcia, o którym można by było powiedzieć, że Kacper wyszedł na nim źle. Ma skubaniec to coś w sobie... Quote
mysza 1 Posted April 29, 2012 Author Posted April 29, 2012 Ładnie na tych zdjęciach wyszedł, naprawdę :) I przytulanka :) Quote
Recommended Posts