mysza 1 Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 Podrzucam Kacperka, zaraz uzupełnię wpłaty. Quote
ronja Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 a ja mam trochę zdjęć z wczoraj, ale marne są. może wybiorę ze 3 i wstawię wieczorem Quote
Lemoniada Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Moja deklaracja za czerwiec poszła wczoraj :) Chociaż jeden z Twoich psiaków jest na plusie... Quote
mysza 1 Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 Nowe wpłaty na Kacperka: 20 Ewa Marta 20 Małgośka 10 Satrina (do 28.05) Bardzo dziękuję. Quote
mysza 1 Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 Lemoniada napisał(a):Moja deklaracja za czerwiec poszła wczoraj :) Chociaż jeden z Twoich psiaków jest na plusie... Widziałam, dzięki. :) Tak, to jedyny psiak na plusie, reszta w zupełnym dole ale cóż ;) Quote
mysza 1 Posted May 31, 2012 Author Posted May 31, 2012 Mordka roześmiana ;) jak fajnie. Nasza nowa atrakcja :(, wszelkie pomysły mile widziane http://www.dogomania.pl/forum/thread...1#post19169770 Quote
czunia Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Właśnie przelałam pieniążki dla Kacperka za czerwiec, powinny dotrzeć w poniedziałek, ąż się nie chce wierzyć, że tak śliczny psiak czeka:shake: Quote
jola_li Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 czunia napisał(a): ąż się nie chce wierzyć, że tak śliczny psiak czeka:shake: No właśnie... Na szczęście on nie wie, że czeka i myśli, że już zawsze tak będzie. Quote
mysza 1 Posted June 2, 2012 Author Posted June 2, 2012 czunia napisał(a):Właśnie przelałam pieniążki dla Kacperka za czerwiec, powinny dotrzeć w poniedziałek, ąż się nie chce wierzyć, że tak śliczny psiak czeka:shake: Dziękuję bardzo :) Quote
mysza 1 Posted June 4, 2012 Author Posted June 4, 2012 Jak bez zmian ;) przecież miał klapnięte uszy ;) a teraz chyba chce mi się przypodobać i udaje owczarka ;) Quote
ronja Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 mysza 1 napisał(a):Jak bez zmian ;) przecież miał klapnięte uszy ;) a teraz chyba chce mi się przypodobać i udaje owczarka ;) mamy swoje sposoby na podrasowanie kundelka;) Quote
mysza 1 Posted June 4, 2012 Author Posted June 4, 2012 ronja napisał(a):mamy swoje sposoby na podrasowanie kundelka;) Uszy są na drutach? ;) Quote
mysza 1 Posted June 4, 2012 Author Posted June 4, 2012 Dotarły nowe wpłaty dla Kacperka: 10 Lemoniada 30 czunia Bardzo dziękuję :loveu: Quote
Tigraa Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Kacper wyląda kwitnąco :-) to nie ten sam pies, który był u chauwy, wystraszony, zabiedzony. Mam nadzieję, że domek szybko się znajdzie. Quote
mysza 1 Posted June 5, 2012 Author Posted June 5, 2012 Muszę przyznać, że jestem zdziwiona kompletnym brakiem zainteresowania Kacprem. Nie było ani jednego telefonu. Zero. Quote
ronja Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Iljova napisał(a):Chce wykorzystać jedno ze zdjęć mogę ??? proszę bardzo, korzystaj :) Quote
ronja Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 mysza 1 napisał(a):Muszę przyznać, że jestem zdziwiona kompletnym brakiem zainteresowania Kacprem. Nie było ani jednego telefonu. Zero. Kacper jest jednym z najbardziej adopcyjnych psów w naszych hotelu - jest bardzo proludzki, uwielbia pieszczoty, wręcz podbija rękę, gdy przestaję go tarmosić. Lubi zabawy, jest zawsze pogodny i mało wymagający. Toleruje kotkę, nie zaczepia jej, choć jest nią zainteresowany przez chwilę. Na rozciąganej smyczy chodzi w zasadzie w zakresie smyczy. Gdy się zapomni i chce pobiec dalej i jest szarpnięcie, zwykle reaguje krótkim piskiem. Poza kanapą na spółkę z Siseto nie ma nic na sumieniu;) Quote
mysza 1 Posted June 6, 2012 Author Posted June 6, 2012 ronja napisał(a):Kacper jest jednym z najbardziej adopcyjnych psów w naszych hotelu - jest bardzo proludzki, uwielbia pieszczoty, wręcz podbija rękę, gdy przestaję go tarmosić. Lubi zabawy, jest zawsze pogodny i mało wymagający. Toleruje kotkę, nie zaczepia jej, choć jest nią zainteresowany przez chwilę. Na rozciąganej smyczy chodzi w zasadzie w zakresie smyczy. Gdy się zapomni i chce pobiec dalej i jest szarpnięcie, zwykle reaguje krótkim piskiem. Poza kanapą na spółkę z Siseto nie ma nic na sumieniu;) Ideał w zasadzie. Przyjdzie czas i na niego, na pewno :) Quote
mysza 1 Posted June 10, 2012 Author Posted June 10, 2012 Widzę, że już wszyscy zapomnieli o Kacprze... Quote
Recommended Posts