Lemoniada Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Co u naszego Kacperka? Jak przebiegła aklimatyzacja? Są wieści i zdjęcia z domku? :) Quote
Ziutka Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Lemoniada napisał(a):Co u naszego Kacperka? Jak przebiegła aklimatyzacja? Są wieści i zdjęcia z domku? :) I ja się pytam ;) Quote
mysza 1 Posted March 27, 2013 Author Posted March 27, 2013 Oj nie macie litości, nie miałam czasu znowu dzwonić. Dzwoniłam po adopcji i wszystko było super. Quote
mysza 1 Posted March 28, 2013 Author Posted March 28, 2013 U Kacperka wszystko w jak najlepszym porządku. Jest super :) Podobno nie bardzo chciał jeść suchą karmę (w co trudno mi uwierzyć, bo tyle czasu jadł różne karmy suche i nigdy nie wybrzydzał ;)) i teraz Pani mu gotuje :) Podobno wcale nie przytył. Chodzą na długie spacery, czasami jeżdzą też do lasku bródnowskiego. Kacperek jest fantastycznym psem. Quote
ronja Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 rozsmakował się:) cieszę się,że tak mu dobrze Quote
3 x Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 [quote name='mysza 1']U Kacperka wszystko w jak najlepszym porządku. Jest super :) Podobno nie bardzo chciał jeść suchą karmę (w co trudno mi uwierzyć, bo tyle czasu jadł różne karmy suche i nigdy nie wybrzydzał ;)) i teraz Pani mu gotuje :) Podobno wcale nie przytył. [B]Chodzą na długie spacery, czasami jeżdzą też do lasku bródnowskiego.[/B] Kacperek jest fantastycznym psem.[/QUOTE] o masz, to za nim tez mam się rozglądac? ;) Quote
Lemoniada Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 Wysłałam dla Kacperka 10zł stałej deklaracji :) Quote
mysza 1 Posted March 30, 2013 Author Posted March 30, 2013 [quote name='Lemoniada']Wysłałam dla Kacperka 10zł stałej deklaracji :)[/QUOTE] Dziękuję :) Mam obiecane zdjęcia, mam nadzieję, że doczekamy ;) Quote
Satrina Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Chcialam zrobic przelew jak co miesiac...a tu taka niespodzianka.Cudownie, powodzenia Kacperku!!! Quote
Lemoniada Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 Jak się miewa kochany Kacperek? Wszystko dobrze w nowym domu? :) Zastanawiam się, co zrobić z moją stałą deklaracją - dalej wpłacać na Kacperkowy dług, czy przenieść na innego psiaka? Quote
mysza 1 Posted May 24, 2013 Author Posted May 24, 2013 [quote name='Lemoniada']Jak się miewa kochany Kacperek? Wszystko dobrze w nowym domu? :) Zastanawiam się, co zrobić z moją stałą deklaracją - dalej wpłacać na Kacperkowy dług, czy przenieść na innego psiaka?[/QUOTE] Wszystko dobrze, dostałam kilka zdjęć mmsowo ale nie mam siły wgrać. Jeśli możesz wspomóc jakiegoś psiaka to wspaniale, nie ma znaczenia, może być w tytule Kacper. Dzięki :) Zmienił się nasz numer konta, tamto przestało działać. Quote
Lemoniada Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 [quote name='mysza 1']Wszystko dobrze, dostałam kilka zdjęć mmsowo ale nie mam siły wgrać. Jeśli możesz wspomóc jakiegoś psiaka to wspaniale, nie ma znaczenia, może być w tytule Kacper. Dzięki :) Zmienił się nasz numer konta, tamto przestało działać.[/QUOTE] Wiem, wiem, już zmieniłam na liście stałych odbiorców :) To ja sobie jeszcze będę wpłacać na konto Kacperka, a potem pomyślę :) Dużo tej mojej deklaracji nie ma, ale bida z nędzą ostatnio, może kiedyś będzie lepiej... A który z psiaków jest obecnie najbardziej zadłużony? Quote
Recommended Posts