Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 561
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Deklaracje stałe:

100zł - p. Joanna spoza dogo
10zł - Mazowszanka
20zł - Ewa Marta
--------------------------------
130zł

Deklaracje jednorazowe:

200zł - malibo57

Brakuje 170zł miesięcznie na opłatę hotelową. Kto jeszcze może coś zadeklarować?

Posted

Bardzo prosimy o jakiekolwiek deklaracje! Stałe, jednorazowe... każdy grosz na wagę życia Kacpra. Bo jak zostanie tam gdzie jest, to różnie może skończyć:-(

A może ktoś zgodziłby się zrobić bazarek z fantów, o których pisala Majga wcześniej?

Posted

Ania-tygrysiczka napisał(a):
Ja chętnie wspomoge Kacpra bazarkiem. Mam trochę fajnych ciuszków.

A gdyby mi się udało zdobyć jakieś, mogłabym dorzucić ;-)?...

• 2 weeks later...
Posted

majqa napisał(a):
A bazarek istnieje, czy też nie?
U wszystkich chyba poznikały wpisy po dacie 2-3.04.

Nie wiem, zaraz poszukam :( koszmar jakiś.
Tyle wątków, rozliczeń, masakra.

Posted

Na administracji widziałam wpis Huana, że padł ichniejszy dysk, a backup był robiony sporo dni wstecz i tylko to mogli przywrócić więc... obawiam się, że szlag trafił wszystko, co się zadziało po tej dacie, z nowymi wątkami włącznie. :-(

Posted

No niestety, czarna rozpacz :-(...
Żeby na takim forum od 10 dni nie było back-upu, to po prostu skandal :-(.

Jedyne w czym mogę pomóc to przypomnienie nowej wersji tytułu: Kacper zabrany od Chauwy potrzebuje wsparcia na nowe życie

Posted

Zniknęło też to, że Kaperek jest u nas od 3.04. Przyjechał z okropnym rozwolnieniem (jasna brązowa sluzowata woda, smierdząca masakrycznie), którym się caly wypaprał jadąc w kontenerze. Ponieważ bal się kąpieli (a przydałaby mu się, bo cuchnął gnojówką, oborą), umyłam go tylko gąbką z miski z szamponem.
Przyjechał wystraszony, kompletnie nie potrafił chodzić na smyczy. Piszczał, wyrywał się. Z dnia na dzień jest coraz lepiej. Teraz na napiętą smycz reaguje siadaniem lub się kladzie, ale motywowany daje się poprowadzić.
Jest miły z charakteru, bardzo proludzki w domu. Na dworzu zainteresowany jedynie zapachami, nie reaguje na wołania. Do suczek i kotów ok. We wtorek czeka go kastracja (miał już robione badania krwi, wyniki wyszly ok, wkleję je wieczorem).
Przyjechał chudy, ma bardzo duzy apetyt. W czasie karmienia wyje i piszczy, jak słyszy, że Bartek sięga po karmę.

Wydatki Kacpra do tej pory to:
Transport z Serocka 75zł (3.04)
Odrobaczenie 12zl (4.04)
Transport do weta na pobranie krwi 15zł (11.04)

Posted

jeszcze gorsze jest to, że wpier...o także wszelkie pw - więc nikt nie ma danych do wpłat, więcej, nei ma zasubskrybowanego tego wątku, jeśli sie pojawił po 2.04. ...

Posted

Lemoniada napisał(a):
Odnalazłam wątek, dobrze, że choć tyle go ocalało. I przypominam, że deklarowałam 10zł :)
Dziękuję, nawet już wpłata dotarła, wypisałam wszystkie na wątku ale zniknęło...
renatka_s napisał(a):
Ja deklarowałam dla Kacperka 30 zł jednorazowo, pieniążki już przesłałam powinny być na koncie.
Dziękuję.
jola_li napisał(a):
No niestety, czarna rozpacz :-(... Żeby na takim forum od 10 dni nie było back-upu, to po prostu skandal :-(. Zaraz zmienię tytuł, dzięki. Nie wiem jak to jest możliwe, tyle czasu....skandal. A teraz tyle pracy ze wszystkim... Sprawdzę raz jeszcze konto i wypiszę ponownie wpłaty. Jedyne w czym mogę pomóc to przypomnienie nowej wersji tytułu: Kacper zabrany od Chauwy potrzebuje wsparcia na nowe życie