dog193 Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Słuchajcie, być może będę jechać samochodem na zlot, jeśli tatusiek do tego czasu mi kupi :D Nie będzie to duży samochód, ale trochę miejsca się znajdzie :D Więc mogłabym ewentualnie kogoś zabrać z Katowic. Nie wyobrażam sobie tarabanić się z psem, bagażami moimi, bagażami psimi i może jeszcze z klatką pociągiem czy tam busem, więc mam nadzieję, że to wypali ;) Quote
komar Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 no to skoro już się pojawił temat transportu to: Najprawdopodobniej będe jechał z Gdańska, tylko nie wiem o której wyjade:P ale gdyby znalazła się osoba/osoby, które tak jak ja posiadają prawo jazdy (ale bez tego też damy rade), które by chciały też podwózkę na zlot to bede miał wolne miejsca:) no i ta osoba nie musi wsiadać w Gdańsku;P z Gdańska na Śląsk troszke km jest:D No to tyle;) Quote
Culineo Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 ja tylko błagam o dowiezienie mnie i Sharka z Katowic, bo nie ogarne jego i bagazu pksem :) Quote
polciuaa Posted May 17, 2012 Author Posted May 17, 2012 a ja błagam o zgarnięcie bagaży z Katowic bo z nimi faktycznie moze być ciężko. :D Quote
komar Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 jak bagaże poczekają do późnych godzin to nie ma problemu;D Quote
polciuaa Posted May 17, 2012 Author Posted May 17, 2012 [quote name='komar']jak bagaże poczekają do późnych godzin to nie ma problemu;D[/QUOTE] same raczej się nigdzie nie ruszą. :evil_lol: chyba, ze ktoś im w tym pomoże. :D Quote
komar Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Wiesz;P żyjemy w kraju gdzie dzieją się różne dziwne rzeczy;) tutaj nie jest nowością, że nagle zniknie 200 metrów kabla:D Quote
zootechniczka Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 Komar bedziesz przejezdzał przez Warszawe? Bo jak tak to ja z Adrianem síe piszemy sie na podwozke + maly kundel moze siedziec w nogach ;-). Adrian ma prawojazdy jakby co. Quote
komar Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 jeśli bede jechał samochodem (a będe jechał na 99,9% samochodem) to moge zahaczyć o stolyce;P byle bym nie musiał jechać sam;P raz przejechałem 1300 km (na rozładowanym akumulatorze) samotnie i nigdy więcej;P Quote
ulvhedinn Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 Dobra ja prawie na pewno potwierdzam ;) Aha, będę autem jechać, mogę kogoś zgarnąć..... Psów nie mam pojęcia ile biorę, ale pewnie minimum czwórkę (o ile Pi i Żubra liczyć za psy) ..... kto chętny do niańczenia potworów (Maniek, Żubi i Pi)? ;) Quote
Noelle Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 [quote name='ulvhedinn']kto chętny do niańczenia potworów (Maniek, Żubi i Pi)? ;)[/QUOTE] ja chcę Mańka do tulenia :loveu::loveu: Quote
anka11 Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 jak nie wezme Weny to moglabym ponanczyc Zubra :loveu: Quote
Tepes Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 [quote name='Avaloth']Jeśli pojade to obowiązkowo biorę Piksla :) Ty jo już do Ciebie Aresa szykowałach:evil_lol: Quote
polciuaa Posted May 20, 2012 Author Posted May 20, 2012 [quote name='anka11']jak nie wezme Weny to moglabym ponanczyc Zubra :loveu: nie wiem czemu, ale kojarzy mi się to dosyć jednoznacznie, na pewno nie z psami. :evil_lol: Ulv, w takim razie ja Cię tam pogrubiam. ;) Chciałam tylko powiedzieć, że jest już 20 maja, a nie doszła do mnie żadna wpłata zaliczki więc ludziska wysyłacie wysyłajcie, bo jest coraz mniej czasu. [SIZE=2][SIZE=2]:D Quote
ulvhedinn Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 [quote name='Culineo']Maniek się nie lubi z Sharkowskim :evil_lol:[/QUOTE] Maniej jest wykastrowany, więc mu trochę głupoty z łebka wyparowało ;) Quote
Culineo Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 a mój niekastrowany, ale trochę wydoroślał i da się z nim współpracować :)) Quote
Avaloth Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 [quote name='Tepes']Ty jo już do Ciebie Aresa szykowałach:evil_lol: Ale my się z Piki kochamy, ja jej tak nie mogę porzucić na pastwę innych ciotek :loveu::evil_lol: spędziłam z nią już 3? zloty, za każdym razem ją niańczę chociaż przez chwilę i jeszcze nigdy mnie nie ugryzła :cool3: Aresa sprzedaj Natalci albo komuśtam (o ile pojadę xd) Quote
polciuaa Posted May 20, 2012 Author Posted May 20, 2012 [quote name='Avaloth']Ale my się z Piki kochamy, ja jej tak nie mogę porzucić na pastwę innych ciotek :loveu::evil_lol: spędziłam z nią już 3? zloty, za każdym razem ją niańczę chociaż przez chwilę i jeszcze nigdy mnie nie ugryzła :cool3: Aresa sprzedaj Natalci albo komuśtam (o ile pojadę xd)[/QUOTE] Piki jest genialna. :loveu: Quote
komar Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 ja już po graniu;) jutro robie wszystkie przelewy;D Quote
Recommended Posts