Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Słuchajcie, być może będę jechać samochodem na zlot, jeśli tatusiek do tego czasu mi kupi :D Nie będzie to duży samochód, ale trochę miejsca się znajdzie :D Więc mogłabym ewentualnie kogoś zabrać z Katowic.
Nie wyobrażam sobie tarabanić się z psem, bagażami moimi, bagażami psimi i może jeszcze z klatką pociągiem czy tam busem, więc mam nadzieję, że to wypali ;)

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

no to skoro już się pojawił temat transportu to:

Najprawdopodobniej będe jechał z Gdańska, tylko nie wiem o której wyjade:P ale gdyby znalazła się osoba/osoby, które tak jak ja posiadają prawo jazdy (ale bez tego też damy rade), które by chciały też podwózkę na zlot to bede miał wolne miejsca:) no i ta osoba nie musi wsiadać w Gdańsku;P z Gdańska na Śląsk troszke km jest:D

No to tyle;)

Posted

[quote name='komar']jak bagaże poczekają do późnych godzin to nie ma problemu;D[/QUOTE]
same raczej się nigdzie nie ruszą. :evil_lol: chyba, ze ktoś im w tym pomoże. :D

Posted

jeśli bede jechał samochodem (a będe jechał na 99,9% samochodem) to moge zahaczyć o stolyce;P byle bym nie musiał jechać sam;P raz przejechałem 1300 km (na rozładowanym akumulatorze) samotnie i nigdy więcej;P

Posted

Dobra ja prawie na pewno potwierdzam ;) Aha, będę autem jechać, mogę kogoś zgarnąć..... Psów nie mam pojęcia ile biorę, ale pewnie minimum czwórkę (o ile Pi i Żubra liczyć za psy) ..... kto chętny do niańczenia potworów (Maniek, Żubi i Pi)? ;)

Posted

[quote name='anka11']jak nie wezme Weny to moglabym ponanczyc Zubra :loveu:
nie wiem czemu, ale kojarzy mi się to dosyć jednoznacznie, na pewno nie z psami. :evil_lol:

Ulv, w takim razie ja Cię tam pogrubiam. ;)

Chciałam tylko powiedzieć, że jest już 20 maja, a nie doszła do mnie żadna wpłata zaliczki więc ludziska wysyłacie wysyłajcie, bo jest coraz mniej czasu. [SIZE=2][SIZE=2]​:D

Posted

[quote name='Tepes']Ty jo już do Ciebie Aresa szykowałach:evil_lol:
Ale my się z Piki kochamy, ja jej tak nie mogę porzucić na pastwę innych ciotek :loveu::evil_lol: spędziłam z nią już 3? zloty, za każdym razem ją niańczę chociaż przez chwilę i jeszcze nigdy mnie nie ugryzła :cool3: Aresa sprzedaj Natalci albo komuśtam

(o ile pojadę xd)

Posted

[quote name='Avaloth']Ale my się z Piki kochamy, ja jej tak nie mogę porzucić na pastwę innych ciotek :loveu::evil_lol: spędziłam z nią już 3? zloty, za każdym razem ją niańczę chociaż przez chwilę i jeszcze nigdy mnie nie ugryzła :cool3: Aresa sprzedaj Natalci albo komuśtam

(o ile pojadę xd)[/QUOTE]
Piki jest genialna. :loveu: