Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

thinkplando napisał(a):
poszła wpłata za czerwiec :) i chyba umknęłam Wam w rozliczeniu za maj - 26.05 poszła majowa :)

Jesteś kochana wpisana we wpłatach za maj , ja księgowa skrupulatna jestem:)

Posted

Weszły pieniążki od Paros 120 zł ( za IV,V,VI,VII).
Serdeczne dzieki!
Kochani nie bedzie mnie 30.06-08.07 . Wszystkie wpłaty z tego okresu pouzupełniam jak wrócę.

Posted

[quote name='caryca26']To zdjęcie z rozanieloną minką super:)

nie wiem o którym zdjęciu myślisz ale to niżej to.... "Sidnej marzy o swoim domu"

Posted

thinkplando napisał(a):
wykorzystam zdjęcie do wkejeniu na FB :)

No zdjątko nada się idealnie na FB:)

Weszły deklaracje od ag2709 50 zł i Markofix 10 zł
Ślicznie dziękujemy!

Posted

A ja wczoraj widziałam Sidneja :)

Jak zwykle przywitał się głośnym hau hau :)

Radosny, zadbany, piękny - zupełnie inny psiak niż ten, którego poznałam na samym początku, jak przyjechał ze schroniska.

Posted

Sidnej faktycznie szczupły, ma jednak świetny apetyt nawet w upały. Jeżeli nie macie nic przeciwko, zrobimy podstawowe badania, jednak wcześniej podamy dodatkowo dobry środek na pasożyty wewn. OK? Wagę kontrolujemy regularnie u wszystkich psiaków i to nasza zmora, bo jedne za grube, inne za szczupłe. Raz w tygodniu dopasowujemy gramaturę i rodzaj posiłków grubasów i cieniasów. Nie zawsze efekty są wymierne do naszego wysilku, niestety. Na szczęście Sidnej ma sporo energii i równocześnie nie jest nadpobudliwy.

Posted

poszła moja deklaracja za lipiec
tak, jak się deklarowałam na wątku Murzynka, moje deklaracje były na pół roku (od marca do sierpnia włącznie) i za sierpień zapłacę ostatnią; niestety, nie będę mogła ich przedłużyć, bo mam na utrzymaniu w pdt sunię, która ma 10 zł deklaracji, resztę muszę zapłacić sama....

Posted

[quote name='ang']poszła moja deklaracja za lipiec
tak, jak się deklarowałam na wątku Murzynka, moje deklaracje były na pół roku (od marca do sierpnia włącznie) i za sierpień zapłacę ostatnią; niestety, nie będę mogła ich przedłużyć, bo mam na utrzymaniu w pdt sunię, która ma 10 zł deklaracji, resztę muszę zapłacić sama....[/QUOTE]

Jasne kochana , rozumiem i bardzo dziękuję za dotychczasową pomoc.
Ale mam nadzieję , że na wątek chłopaka to będziesz zaglądać:)

Posted

[quote name='psanatorium']Sidnej faktycznie szczupły, ma jednak świetny apetyt nawet w upały. Jeżeli nie macie nic przeciwko, zrobimy podstawowe badania, jednak wcześniej podamy dodatkowo dobry środek na pasożyty wewn. OK? Wagę kontrolujemy regularnie u wszystkich psiaków i to nasza zmora, bo jedne za grube, inne za szczupłe. Raz w tygodniu dopasowujemy gramaturę i rodzaj posiłków grubasów i cieniasów. Nie zawsze efekty są wymierne do naszego wysilku, niestety. Na szczęście Sidnej ma sporo energii i równocześnie nie jest nadpobudliwy.[/QUOTE]

Jasne , że jesteśmy za tym żeby zrobić badania w końcu chłopak ma już swoje lata.

Posted

[quote name='caryca26']Jasne kochana , rozumiem i bardzo dziękuję za dotychczasową pomoc.
Ale mam nadzieję , że na wątek chłopaka to będziesz zaglądać:)[/QUOTE]
oczywiście, stale zaglądam i podczytuję:)
a jeśli moja Mela znalazłaby domek (to szczeniak, więc jest duża szansa), to wrócę z deklaracją :)