mysza 1 Posted April 26, 2012 Author Posted April 26, 2012 Nie cierpię takich ludzi, którzy dzwonią i nie wiedzą o co im chodzi. Numery podałam 2, Twój i mój ale Twój najpierw ;) bo masz teraz dużo czasu ;) a na mnie w pierwszej kolejności są pozostałe psy ;) Myślę, że im więcej osób Piasek pozna i nabierze zaufania tym łatwiej będzie mu z kolejną/ymi ;) Quote
ronja Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 [quote name='mysza 1']Nie cierpię takich ludzi, którzy dzwonią i nie wiedzą o co im chodzi. Numery podałam 2, Twój i mój ale Twój najpierw ;) bo masz teraz dużo czasu ;) a na mnie w pierwszej kolejności są pozostałe psy ;) Myślę, że im więcej osób Piasek pozna i nabierze zaufania tym łatwiej będzie mu z kolejną/ymi ;) zapraszamy zatem w częste odwiedziny;) Quote
mysza 1 Posted April 26, 2012 Author Posted April 26, 2012 ronja napisał(a):zapraszamy zatem w częste odwiedziny;) Mam trochę dalej do Piaska niż Ty ;) ale się postaram. Biorąc pod uwagę ilość moich psów u Was może się okazać, że szybko nie wyjadę potem ;) Quote
ronja Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 był jeszcze jeden telefon o Piaska, sensowny. pani ma jeszcze dzwonić, chce przyjechac. Quote
mysza 1 Posted April 26, 2012 Author Posted April 26, 2012 Piasek wyraźnie się ludziom podoba, chyba nawet chcą go adoptować nie patrząc na to, jakie problemy mogą mieć. No nic, trzeba będzie z nimi rozmawiać, żeby nie bylo potem zwrotu. Quote
tripti Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 Ty już odpowiednio ich przemaglujesz, rewelacyjnie, że jest odzew z ogłoszeń :) czy to Piasek na tej stronce? bo już się gubię: http://schronisko.info.pl/zwierzeta/psy/90i-detail Quote
mysza 1 Posted April 27, 2012 Author Posted April 27, 2012 [quote name='tripti']Ty już odpowiednio ich przemaglujesz, rewelacyjnie, że jest odzew z ogłoszeń :) czy to Piasek na tej stronce? bo już się gubię: http://schronisko.info.pl/zwierzeta/psy/90i-detail Nie ma go tam, tam są schroniskowe, nie widziałam sensu w dodawaniu ;) Quote
tripti Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 no chyba nie ma sensu, ta stronka przynajmniej na razie i dla mnie mało czytelna, jedyne co rzuca się w oczy to nakarm psa, do tego stron kilka te psy skaczą ze strony na stronę, no i nadal mało znana :( ale podobny jakiś ten psiak jest. Quote
hop! Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 [quote name='tripti']czy to Piasek na tej stronce? bo już się gubię: http://schronisko.info.pl/zwierzeta/psy/90i-detail Bardzo podobny do Piaska. Quote
mysza 1 Posted April 27, 2012 Author Posted April 27, 2012 hop! napisał(a):Bardzo podobny do Piaska. To prawda ale chyba większy. Dzisiaj przyjechali państwo zobaczyć Piaska. W rozmowie telefonicznej wydawali mi się tacy sobie ale się uparli. Spóźnili się tylko 2 godziny, nie uprzedzili Marty... przyjechali. Ludzie są naprawdę nienormalni. Piasek się bał strasznie, wił i trząsł, chyba będzie cięzko na razie z adopcją... Ale może dla wyjątkowych ludzi... Quote
tripti Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 może po prostu to zależy od ludzi... Tobie nie pasowali, psom też nie każdy człowiek pasuje. Z tą fotką, to myślałam, że to może Piasek a oni nie wiedzą, że nie mają go na stanie, ale rzeczywiście chyba większy. Bardzo fajną tą stronkę psomnapomoc macie, taka przejrzysta i jest tam piękna Dusia, a jakoś na dogo jej nie widziałam. Quote
ronja Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 Dusia to już w domku, miała wspólny wątek z psami Evelin u nas. Piasek się bał, ale ludzie nie byli przerażeni, wręcz napaleni, bez wyobraźni. Quote
hop! Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 mysza 1 napisał(a):Spóźnili się tylko 2 godziny, nie uprzedzili Marty... przyjechali. Ludzie są naprawdę nienormalni. Są zwyczajnie niekulturalni (mówiąc potocznie - chamowaci). Quote
mysza 1 Posted April 28, 2012 Author Posted April 28, 2012 hop! napisał(a):Są zwyczajnie niekulturalni (mówiąc potocznie - chamowaci). warszawka ;) Quote
hop! Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 ronja napisał(a):Piasek zwany Pryncypałkiem A dlaczego nazywacie go Pryncypałkiem? Quote
ronja Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 hop! napisał(a):A dlaczego nazywacie go Pryncypałkiem? to moje ulubione wafelki;) wczoraj była u nas Mysza. Pryncypałek zachowywał się w porządku, nie uciekał w popłochu, kręcił się, biegał, wracał. A dziś rano jak był z Bartkiem i z Grandą i ja wyszłam, to jak zobaczył Grandę lęcącą do mnie, to sam też gnał. Zatrzymal się z metr ode mnie, jakby sobie przypomniał, ze przecież trzeba się bać:) Quote
mysza 1 Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 Fakt, widziałam wczoraj Piaska. Na początku był na smyczy, bał się bardzo. Potem puszczony chodził sobie daleko od nas. A później, zaczął podchodzić po smaczki. Do Bartka ale siedzieliśmy obok. Dobrze, że patrzy na Grandę- jest wulkanem pozytywnej energii, przekochana. Mam zdjęcia ale to może wieczorem, teraz mam masę roboty. Quote
Ewa Marta Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 A ja byłam, ale nie załapałam się na spotkanie z Piaseczkiem, bo musiałam wracać do moich psów:-( Widziałam go krótko w boksiku z Grandzią (bo mieszka z nią, prawda?) Jak był w boksie, to podchodził do moich rąk z ciasteczkami i zjadł dwa:-) A ja przyznaję, że mi się już tak dokumentnie pokiełbasiło gdzie jest który psiak Myszy, że zapomnialam na śmierć o maluszku i dopiero jak Mysza napisała u Soni, że u Marty jest jeszcze Piasek, przyleciałam tu zobaczyć zdjęcia:-( Quote
mysza 1 Posted May 9, 2012 Author Posted May 9, 2012 Piasek mieszkał w Grandą, chyba nic się nie zmieniło. Ale pewności nie mam, bo miały być roszady. Quote
ronja Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 Miały być, ale na razie zostali razem. Zastanawiamy się, czy lepiej nie połączyć go z Bubą - jest przyjacielska, wesoła i nie taka namolna. Piasek i Buba taką zmianę przyjmą na plus, ale jak zareaguje Granda na nowe towarzystwo, się okaże, jak nowy towarzysz się zjawi;) Quote
hop! Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 [quote name='ronja']Miały być, ale na razie zostali razem. Zastanawiamy się, czy lepiej nie połączyć go z Bubą - jest przyjacielska, wesoła i nie taka namolna. Piasek i Buba taką zmianę przyjmą na plus, ale jak zareaguje Granda na nowe towarzystwo, się okaże, jak nowy towarzysz się zjawi;)[/QUOTE] A co to za towarzysz? Jasper? Quote
Recommended Posts