hop! Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Nikt Piaska nie odwiedził od wczoraj... Dlaczego? Może ktoś mógłby zafundować (nawet częściowo) coś przeciwko pchłom i kleszczom? Quote
mysza 1 Posted March 27, 2012 Author Posted March 27, 2012 hop! napisał(a):Nikt Piaska nie odwiedził od wczoraj... Dlaczego? Może ktoś mógłby zafundować (nawet częściowo) coś przeciwko pchłom i kleszczom? Może dlatego, że mam dosyc pisania do siebie ;) Ten wątek nie cieszy się zainteresowaniem, za mało krwi ;) i innych rzeczy ;) Quote
ronja Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 była krew na ogonku;) wygryzał z nerwów, ale juz rany nie ma, tylko łysy placuszek Quote
tripti Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 ronja napisał(a):była krew na ogonku;) wygryzał z nerwów, ale juz rany nie ma, tylko łysy placuszek była krew, trzeba to nagłośnić :) Piasek dostanie jakiś spadek po koleżankach suniach Ince i Bawarce - nie było sprzeciwów :) tylko musimy się zgrać z Plichą, ale to grosiki przy tych wszystkich wydatkach :((( Quote
hop! Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 ronja napisał(a):była krew na ogonku;) wygryzał z nerwów, ale juz rany nie ma, tylko łysy placuszek Trzeba zacząć reklamować "łysy placuszek" na ogonie Piaska. ;) Quote
mysza 1 Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 tripti napisał(a):była krew, trzeba to nagłośnić :) Piasek dostanie jakiś spadek po koleżankach suniach Ince i Bawarce - nie było sprzeciwów :) tylko musimy się zgrać z Plichą, ale to grosiki przy tych wszystkich wydatkach :((( Dzięki :loveu: Była też krew na ręce mojego Piotrka, którego Piasek użarł ;) ale to mało ciekawe;) Quote
tripti Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 na 7mej stronie w subskr. znalazłam Piaska. chciałam napisać, że przelałam do mysza 1 pieniążki w spadku po Ince i Bawarce: 233 zł, do podziału według uznania między korabiewiczaki, ale aż głupio pisać, bo przy tylu psach nie ma nawet co dzielić :( jak dojdą proszę o potwierdzenie na wątku: http://www.dogomania.pl/forum/threads/216703-Inka-i-Bawarka-w-swoich-w%C5%82asnych-domkach!-Dzi%C4%99kujemy-serdecznie-wszystkim-za-pomoc?p=18919195#post18919195 Quote
mysza 1 Posted March 30, 2012 Author Posted March 30, 2012 [quote name='tripti']na 7mej stronie w subskr. znalazłam Piaska. chciałam napisać, że przelałam do mysza 1 pieniążki w spadku po Ince i Bawarce: 233 zł, do podziału według uznania między korabiewiczaki, ale aż głupio pisać, bo przy tylu psach nie ma nawet co dzielić :( jak dojdą proszę o potwierdzenie na wątku: http://www.dogomania.pl/forum/threads/216703-Inka-i-Bawarka-w-swoich-własnych-domkach!-Dziękujemy-serdecznie-wszystkim-za-pomoc?p=18919195#post18919195 Bardzo dziękuję, to duża pomoc, dzięki, że pomyslałaś. :) Quote
ronja Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 u Piaska żadnych ekscytujących nowości niestety. wychodzi ładnie z Bartkiem, merda ogonkiem na niego. ja na jakiś czas jestem zawieszona zupełnie, więc nie włączę się w terapię Piaska. Quote
mysza 1 Posted April 2, 2012 Author Posted April 2, 2012 Może to i lepiej, że nie ma zbyt dużych ekscesów. Rutyna jest mu potrzebna :) Quote
ronja Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 (edited) Dziś Bartek bawił się z Piaskiem i Grandą w szukanie ciasteczek. Piasek początkowo się bał, ale potem tak się rozkręcił, że ganiał się z Grandą i ogonek cały czas merdał z radości:) Edited April 2, 2012 by ronja Quote
ronja Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 ogonek w górze, Piasek jest całkowicie wyluzowany, gdy jest z Bartkiem i Grandą Quote
mysza 1 Posted April 2, 2012 Author Posted April 2, 2012 Ale fajnie, bardzo się cieszę :) Granda też dobra terapeutką z tą swoją radością ;) Quote
tripti Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 na zdjęciach wygląda bardzo adopcyjnie :) służy mu ta terapia ... oby w główce się ułożyło. a Ty mysza miałaś kiedyś podobnego kawalera, z taką ładną małą czarną sunią poszedł do adopcji - zgarnięte z trasy na Białystok. Quote
hop! Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 ronja napisał(a):Dziś Bartek bawił się z Piaskiem i Grandą w szukanie ciasteczek. Piasek początkowo się bał, ale potem tak się rozkręcił, że ganiał się z Grandą i ogonek cały czas merdał z radości:) Super. Wesoły głąbek nie jest taki zły - bardzo pomoże w oswajaniu Piaska. ;) http://img577.imageshack.us/img577/6195/p27d.jpg A co ma Piasek przy nosie? Otarcie? Łysinkę? Quote
azalia Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Piękny z Piaseczka chłopczyk,oby znalazł odpowiedzialny i cierpliwy domek. Quote
ronja Posted April 3, 2012 Posted April 3, 2012 hop! napisał(a):Super. Wesoły głąbek nie jest taki zły - bardzo pomoże w oswajaniu Piaska. ;) http://img577.imageshack.us/img577/6195/p27d.jpg A co ma Piasek przy nosie? Otarcie? Łysinkę? to chyba lysinka. on w ogole jak przyjechal byl taki wyleniały. teraz zrobił się puszysty. mam nadzieję, że to zarośnie. chociaż mój Lisiu też ma taki prześwit przy nosku Quote
hop! Posted April 3, 2012 Posted April 3, 2012 ronja napisał(a):to chyba lysinka. on w ogole jak przyjechal byl taki wyleniały. teraz zrobił się puszysty. mam nadzieję, że to zarośnie. chociaż mój Lisiu też ma taki prześwit przy nosku Z łysinką, czy bez i tak jest śliczny. ;) Quote
ronja Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Nie "widziałam" Piaska ponad tydzień. Dziś wyszłam do ogródka jak Piasek był z Grandą i Bartkiem, nie uciekł w ogóle na mój widok, ale trzymał się nóg Bartka. Gdy poszliśmy na koniec ogrodu, bał się, trzymał się domu, ale gdy Bartek zaczął iść w jego kierunku, ucieszył się bardzo, biegł w stronę Bartka w podskokach:) Myslę, że można go zacząć ogłaszać. Piasek przekona się do nowych ludzi, musi tylko dostać trochę czasu. Na smyczy chodzi ładnie, trzyma czystość w domu. Lepszy byłby dom z ogrodem gdzieś z dala od miejskich hałasów, bo tego nie zna i na pewno będzie się bardzo bał miejskich odgłosów i tłumów. Quote
mysza 1 Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 Jak się cieszę, że zdjęcia wstawiłaś 2.04 a dogo przywrócili od 3.04 :) I cieszę się, że Piasek się taki fajny robi. Nie wiem co mam napisać w tekście, pomozecie? Pisać o tym lęku czy jak? Quote
ronja Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 może nazwać to nieufnością do obcych? lepiej brzmi;) Quote
mysza 1 Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 ronja napisał(a):może nazwać to nieufnością do obcych? lepiej brzmi;) Trafnie ;) Quote
Recommended Posts