Marinka Posted June 28, 2012 Author Posted June 28, 2012 [TABLE] [TR] [TD="class: xl69, width: 189"]Wpłaty: [/TD] [TD="width: 101"][/TD] [TD="width: 117"][/TD] [TD="width: 115"][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD="class: xl70"]Czerwiec 2012: [/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD="class: xl71"]Kto: [/TD] [TD="class: xl71"]Ile:[/TD] [TD="class: xl71"]Kiedy:[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Anna A. z Warszawy[/TD] [TD="class: xl72, align: right"]10,00 zł[/TD] [TD](11.06.)[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Ewa Magdalena L. Mrągowo[/TD] [TD="class: xl72, align: right"]20,00 zł[/TD] [TD](11.06.)[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Maria Zuzanna Sz. Kraków[/TD] [TD="class: xl72, align: right"]20,00 zł[/TD] [TD][/TD] [TD]darowizna allegro[/TD] [/TR] [TR] [TD]Joanna J. Brzeziny[/TD] [TD="class: xl72, align: right"]20,00 zł[/TD] [TD](12.06.)[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Magdalena W. Warszawa[/TD] [TD="class: xl72, align: right"]35,00 zł[/TD] [TD](12.06.)[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]bazarek Havanki[/TD] [TD="class: xl72, align: right"]32,50 zł[/TD] [TD](20.06.) [/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Havanka[/TD] [TD="class: xl72, align: right"]10,00 zł[/TD] [TD](20.06.)[/TD] [TD]deklaracja[/TD] [/TR] [TR] [TD]mari23[/TD] [TD="class: xl72, align: right"]10,00 zł[/TD] [TD](20.06.)[/TD] [TD]od Marzenki[/TD] [/TR] [TR] [TD]Joanna S. z Jordanowa[/TD] [TD="class: xl72, align: right"]10,00 zł[/TD] [TD](20.06.)[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Julianna O-S.z Warszawy[/TD] [TD="class: xl72, align: right"]20,00 zł[/TD] [TD](21.06.)[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Maria J. Nowy Sącz[/TD] [TD="class: xl72, align: right"]150,00 zł[/TD] [TD](21.06.)[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Karolina S-D. Kraków[/TD] [TD="class: xl72, align: right"]20,00 zł[/TD] [TD](21.06.)[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Grażyna K-Sz. Lublin[/TD] [TD="class: xl72, align: right"]25,00 zł[/TD] [TD](22.06.)[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Funia[/TD] [TD="class: xl72, align: right"]30,00 zł[/TD] [TD](25.06.)[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]from wonderland[/TD] [TD="class: xl72, align: right"]60,00 zł[/TD] [TD](26.06.)[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD="class: xl73"]Razem: [/TD] [TD="class: xl74, align: right"]472,50 zł[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD="class: xl75"]Wydatki: [/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: xl71"]Ile: [/TD] [TD="class: xl71"]Za co:[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: xl72, align: right"]55,04 zł[/TD] [TD]faktura z LCMZ[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: xl72, align: right"]300,00 zł[/TD] [TD]Transport do DT[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: xl72, align: right"]76,00 zł[/TD] [TD]II faktura z LCMZ[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD="class: xl73"]Razem: [/TD] [TD="class: xl74, align: right"]431,04 zł[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD="class: xl69"]SALDO [/TD] [TD="class: xl76, align: right"]+41,46 zł [/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE] Quote
mari23 Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 nowe wpłaty dla Łatusia: 30,- Piotr Kasz... z Warszawy (27.06.) 50,- Dominik Sz., Chwostek (27.06.) Łatus powoli odzyskuje siły,biegunka minęła i nawet trochę mniej kaszle dostał dzisiaj antybiotyk, w sobotę do kontroli nie był dziś na czczo, ale wetka zrobiła usg - wszystko w granicach normy, tylko płaty wątroby zaokrąglone i jakiś dziwny "cień", to może ( ale nie musi) być guz wątroby, na razie Łatuś musi wrócić do zdrowia i juz na czczo zrobimy mu porządne USG odebrałam wydruk wyników, więc podam: bilirubina 0,459 mg/dl AST - 32,076 U/L ALP - 164.909 U/L - NORMA DO 155.000 ALT - 24.317 U/L KREATYNINA 0,571 mg/dl (NORMA 1 - 1,7) mocznik 69.805 mg/dl (norma 20.000 - 45.000 ) apetyt jeszcze nie bardzo Łatusiowi dopisuje, z mojej ręki nawet nie chciał jeść, jak tylko przyszła Kasia - jej z rączki jadł.... właśnie Kasia "czyta" bajeczkę, u jej stóp siedzi Łatuś a metr dalej - Puszek :) Quote
Marinka Posted June 28, 2012 Author Posted June 28, 2012 [TABLE] [TR] [TD="class: xl67"]Wpłaty:[/TD] [TD="width: 101"][/TD] [TD="width: 117"][/TD] [TD="width: 115"][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD="class: xl68"]Czerwiec 2012:[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD="class: xl69"]Kto: [/TD] [TD="class: xl69"]Ile:[/TD] [TD="class: xl69"]Kiedy:[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Anna A. z Warszawy[/TD] [TD="class: xl70, align: right"]10,00 zł[/TD] [TD](11.06.)[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Ewa Magdalena L. Mrągowo[/TD] [TD="class: xl70, align: right"]20,00 zł[/TD] [TD](11.06.)[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Maria Zuzanna Sz. Kraków[/TD] [TD="class: xl70, align: right"]20,00 zł[/TD] [TD][/TD] [TD]darowizna allegro[/TD] [/TR] [TR] [TD]Joanna J. Brzeziny[/TD] [TD="class: xl70, align: right"]20,00 zł[/TD] [TD](12.06.)[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Magdalena W. Warszawa[/TD] [TD="class: xl70, align: right"]35,00 zł[/TD] [TD](12.06.)[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]bazarek Havanki[/TD] [TD="class: xl70, align: right"]32,50 zł[/TD] [TD](20.06.)[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Havanka[/TD] [TD="class: xl70, align: right"]10,00 zł[/TD] [TD](20.06.)[/TD] [TD]deklaracja[/TD] [/TR] [TR] [TD]mari23[/TD] [TD="class: xl70, align: right"]10,00 zł[/TD] [TD](20.06.)[/TD] [TD]od Marzenki[/TD] [/TR] [TR] [TD]Joanna S. z Jordanowa[/TD] [TD="class: xl70, align: right"]10,00 zł[/TD] [TD](20.06.)[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Julianna O-S.z Warszawy[/TD] [TD="class: xl70, align: right"]20,00 zł[/TD] [TD](21.06.)[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Maria J. Nowy Sącz[/TD] [TD="class: xl70, align: right"]150,00 zł[/TD] [TD](21.06.)[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Karolina S-D. Kraków[/TD] [TD="class: xl70, align: right"]20,00 zł[/TD] [TD](21.06.)[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Grażyna K-Sz. Lublin[/TD] [TD="class: xl70, align: right"]25,00 zł[/TD] [TD](22.06.)[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Funia[/TD] [TD="class: xl70, align: right"]30,00 zł[/TD] [TD](25.06.)[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]from wonderland[/TD] [TD="class: xl70, align: right"]60,00 zł[/TD] [TD](26.06.)[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Piotr K. z Warszawy[/TD] [TD="class: xl70, align: right"]30,00 zł[/TD] [TD](27.06.)[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Dominik Sz. Chwostek[/TD] [TD="class: xl70, align: right"]50,00 zł[/TD] [TD](27.06.)[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD="class: xl71"]Razem: [/TD] [TD="class: xl72, align: right"]552,50 zł[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD="class: xl73"]Wydatki:[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: xl69"]Ile: [/TD] [TD="class: xl69"]Za co:[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: xl70, align: right"]55,04 zł[/TD] [TD]faktura z LCMZ[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: xl70, align: right"]300,00 zł[/TD] [TD]Transport do DT[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: xl70, align: right"]76,00 zł[/TD] [TD]II faktura z LCMZ[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD="class: xl71"]Razem: [/TD] [TD="class: xl72, align: right"]431,04 zł[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD="class: xl67"]SALDO[/TD] [TD="class: xl74, align: right"]+121,46 zł [/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE] Quote
Marinka Posted June 28, 2012 Author Posted June 28, 2012 (edited) mari23 napisał(a):nowe wpłaty dla Łatusia: 30,- Piotr Kasz... z Warszawy (27.06.) 50,- Dominik Sz., Chwostek (27.06.) Łatus powoli odzyskuje siły,biegunka minęła i nawet trochę mniej kaszle dostał dzisiaj antybiotyk, w sobotę do kontroli nie był dziś na czczo, ale wetka zrobiła usg - wszystko w granicach normy, tylko płaty wątroby zaokrąglone i jakiś dziwny "cień", to może ( ale nie musi) być guz wątroby, na razie Łatuś musi wrócić do zdrowia i juz na czczo zrobimy mu porządne USG odebrałam wydruk wyników, więc podam: bilirubina 0,459 mg/dl AST - 32,076 U/L ALP - 164.909 U/L - NORMA DO 155.000 ALT - 24.317 U/L KREATYNINA 0,571 mg/dl (NORMA 1 - 1,7) mocznik 69.805 mg/dl (norma 20.000 - 45.000 ) apetyt jeszcze nie bardzo Łatusiowi dopisuje, z mojej ręki nawet nie chciał jeść, jak tylko przyszła Kasia - jej z rączki jadł.... właśnie Kasia "czyta" bajeczkę, u jej stóp siedzi Łatuś a metr dalej - Puszek :) Kasieńko :loveu::loveu::loveu: jesteś cudowna :loveu::loveu::loveu: Oby ponowne usg nic nie wykazało :kciuki::kciuki::kciuki: Marysiu, zapewne są nowe koszty - podasz? No i jestem ciekawa co z wpłatami z Payu - też płaciłam przez allegro Edited June 28, 2012 by Marinka Quote
Havanka Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Z Łatkiem coraz lepiej, ale przy takiej opiekunce, nie moze być inaczej ! Kasia kojąco działa na wszelkie rany; psychiczne a nawet fizyczne. W wolnych chwilach, nawet bajki psiaczkom czyta.;) Quote
funia Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Zdjęcia z Kasią wspaniałe !!!!dzieci i zwierzeta bardzo mnie rozczulają .Tak samo jak widok staruszka/ki prowadzacej na smyczy starunieńkiego psa.....widzę w tym przepiekny obraz postarzałego człowieka i jego psa.( i oczywiscie obawe ,kto przed kim .....)TEn widok powoduje u mnie płacz ,którego nie mogę powstrzymać .Tak mam po prostu . Quote
mari23 Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 (edited) Marinka napisał(a):Kasieńko :loveu::loveu::loveu: jesteś cudowna :loveu::loveu::loveu: Oby ponowne usg nic nie wykazało :kciuki::kciuki::kciuki: Marysiu, zapewne są nowe koszty - podasz? No i jestem ciekawa co z wpłatami z Payu - też płaciłam przez allegro koszty wetka poda pewnie po zakończeniu leczenia, wystawi fakturkę, na razie nic nie wiem ( ona za te biedaki taniej liczy:)) z PAYU wpłynęło 50 zł i wczoraj 25zł Havanka napisał(a):Z Łatkiem coraz lepiej, ale przy takiej opiekunce, nie moze być inaczej ! Kasia kojąco działa na wszelkie rany; psychiczne a nawet fizyczne. W wolnych chwilach, nawet bajki psiaczkom czyta.;) tak, nie tylko na pieski tak działa - dla mnie to też kuracja dodajaca sił funia napisał(a):Zdjęcia z Kasią wspaniałe !!!!dzieci i zwierzeta bardzo mnie rozczulają .Tak samo jak widok staruszka/ki prowadzacej na smyczy starunieńkiego psa.....widzę w tym przepiekny obraz postarzałego człowieka i jego psa.( i oczywiscie obawe ,kto przed kim .....)TEn widok powoduje u mnie płacz ,którego nie mogę powstrzymać .Tak mam po prostu . i ja mam podobnie.... a u Łatusia coraz lepiej, już troszkę weselszy, nawet o pieszczoty prosi :), tylko apetyt bardzo mizerny, wczoraj nie chciał jeść, choć Kasi z raczki to troszkę pochrupał Intestinala, rano też niewiele, ugotuję mu kurczaczka znów, to mu smakuje :) koopki już tepszt, niestety wciąż luźne bardzo i podbarwione intensywnie, ale to już nie pienisty plyn bierze Furosemid, więc dużo pije i dużo sika ( niestety w domu najwięcej) Łatuś sam już sobie wychodzi na spacerek po ogrodzie i wraca, nawet przez drzwi śmielej przechodzi, bo Puszek już nie waruje w progu warcząc na niego ( tak właśnie robił łobuz) Edited June 29, 2012 by mari23 Quote
from_wonderland Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 mari23 napisał(a): a u Łatusia coraz lepiej, już troszkę weselszy, nawet o pieszczoty prosi :), tylko apetyt bardzo mizerny, wczoraj nie chciał jeść, choć Kasi z raczki to troszkę pochrupał Intestinala, rano też niewiele, ugotuję mu kurczaczka znów, to mu smakuje :) koopki już tepszt, niestety wciąż luźne bardzo i podbarwione intensywnie, ale to już nie pienisty plyn bierze Furosemid, więc dużo pije i dużo sika ( niestety w domu najwięcej) Łatuś sam już sobie wychodzi na spacerek po ogrodzie i wraca, nawet przez drzwi śmielej przechodzi, bo Puszek już nie waruje w progu warcząc na niego ( tak właśnie robił łobuz) Puszek jeszcze będzie za nim tęsknił, ja dojdzie co do czego :D Wspaniale jest czytać powoli zmieniające się na lepsze wiadomości o Łatku. Bardzo wzruszające są jego zdjęcia z Kasią, potrafią rozczulić. Quote
czerda Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 te zdjęcia Kasi naprawdę są wzruszające ona jest taka delikatna dla zwierząt - naprawdę piękne Quote
Havanka Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Jak Łatuś dziś się czuje? Ma większy apetyt? Czy biegunka minęła? Jak te Twoje ogonki przeżyją dzisiejszy upał. Mają takie futra. Quote
mari23 Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 Havanka napisał(a):Jak Łatuś dziś się czuje? Ma większy apetyt? Czy biegunka minęła? Jak te Twoje ogonki przeżyją dzisiejszy upał. Mają takie futra. Łatus już odrobinkę lepiej, ale dopiero po dodaniu drugiego zastrzyku w sobotę, biegunka troszkę mniejsza, ale nie jest dobrze dostał też tabletki na trzustkę, wygląd kupki nasuwa i takie podejrzenia :( jest w trakcie odrobaczania - dzisiaj dostał drugą tabletkę, jutro trzecia dzisiaj też samodzielnie zrobiłam mu zastrzyk a upał..... ech, mnie upał bardzo osłabia, ale bardziej jeszcze biedne te psiaki w swoich futrach - wszystkie zaczęły intensywnie pozbywać się ich nadmiaru, przy takiej gromadzie ja 3 razy dziennie sprzątam kłęby sierści "transport" jaki przewidywałam w ostateczności dla Łatusia niestety stał się rzeczywistością - we wtorek mamy pogrzeb w Kazimierzu Dolnym, dzisiaj umarła Babcia :( :( :( Quote
funia Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 mari23 napisał(a):Łatus już odrobinkę lepiej, ale dopiero po dodaniu drugiego zastrzyku w sobotę, biegunka troszkę mniejsza, ale nie jest dobrze dostał też tabletki na trzustkę, wygląd kupki nasuwa i takie podejrzenia :( jest w trakcie odrobaczania - dzisiaj dostał drugą tabletkę, jutro trzecia dzisiaj też samodzielnie zrobiłam mu zastrzyk a upał..... ech, mnie upał bardzo osłabia, ale bardziej jeszcze biedne te psiaki w swoich futrach - wszystkie zaczęły intensywnie pozbywać się ich nadmiaru, przy takiej gromadzie ja 3 razy dziennie sprzątam kłęby sierści "transport" jaki przewidywałam w ostateczności dla Łatusia niestety stał się rzeczywistością - we wtorek mamy pogrzeb w Kazimierzu Dolnym, dzisiaj umarła Babcia :( :( :( Marysiu to trzymajcie się ..... A co do Łatka i jego kup .....kurcze to moze i faktycznie trzustka .... Quote
Havanka Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Przykro mi Marysiu z powodu śmierci Babci i choroby Łatusia... Quote
mari23 Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 (edited) Havanka napisał(a):Przykro mi Marysiu z powodu śmierci Babci i choroby Łatusia... Babcia miała 98 lat i właśnie w czasie, kiedy Ulv jechała po Ksenię, a Łatusia nie udało się wyciągnąć ze schroniska to mieliśmy wiadomość, że stan Babci nagle się pogorszył i rokowania są złe.....spodziewalismy się tego, choć nadzieja się tliła, że może to jeszcze nie teraz... Babcia była najstarszą mieszkanką Kazimierza Dolnego, cieszyła nas każda chwila Jej życia, cieszyło to, że ją mamy.....mieliśmy... Łatuś dzisiaj troszeńkę lepiej, "postać" kupki już lepsza, ale kolor..... :( za to psychicznie - coraz lepiej! już sam pięknie wybiega na podwórko i wraca, choć w domu sika bez żadnych oporów niestety, na szczekanie Puszka reaguje "odszczeknięciem", pomimo, że Puszek już się na niego nie rzuca, tylko szczeka czasem kiedy wracam do domu - także i Łatek radośnie mnie wita razem z całą gromadą, bo dotąd leżał i to ja musiałam iść do niego w sobotę wetka wobec braku poprawy zmieniła mu antybiotyk i chyba trafiła dzisiaj trzeci dzień odrobaczania Łatusia kaszel nie jest już ciągły, tylko takie napady, jakby coś odkrztuszał, dławił się... Edited July 2, 2012 by mari23 Quote
Becia Lublin Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Marysiu przykro mi z powodu babci :( Łatuś zdrówka trzymaj się kudłaczku, musisz walczyć !!!! Quote
from_wonderland Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 98lat to piękny wiek, bardzo mi przykro z powodu babci :-( Dobrze, że chociaż Łatkowi sie polepsza, oby ten nowy antybiotyk coś zdziałał. Quote
mari23 Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 (edited) dziekuję Wam... przez tę moją jedenastkę nawet na pogrzeb pojechać nie mogłam, dziś w nocy "odprawiłam" w podróż rodzinę całą tylko, ktoś zostać musiał, a ponieważ ja zawsze długo i ciężko odchorowuję udział w takich pożegnaniach - wszyscy jednomyślnie zdecydowali, że to ja nie jadę.... od północy aż to teraz jest u nas burza - spokojna, łagodna, jak w życiu nie widziałam czegoś takiego - łagodny, choć rzęsisty drobny deszcz, błyski i grzmoty też takie dziwnie "spokojne", no i.....nareszcie chłodniej!!! rano Łatuś jako jedyny odważył sie wyjść "za potrzebą" na podwórko, reszta ostro zawróciła na schodach, kiedy delikatnie zagrzmiało, a Pusia to wogóle spod łóżka nie wyszła, tylko ogon jej wystaje, głowę "schowała bezpiecznie" ;) po tej zmianie antybiotyku Łatusiowi sie poprawia - przez noc nie było kupek w domu ( jak wrócę z pracy - będzie ich pewnie wiele,plus kałuże oczywiście, bo nie wyszły rano przecież) niestety nie ma apetytu - Intestinala tknąć już nawet z ręki nie chce, Hepatica troszeńkę skubnie.... zjadł wczoraj kurczaka z ryżem troszkę ( jesli to ryż z kurczakiem czyli mniej kurczaka, niż ryżu - to nie ruszy!) za to bardzo chętnie biegnie do lodówki, jak się ją otworzy, plasterek wędliny wchłania błyskawicznie ( dostał na zachętę, nie ma mowy o takiej diecie;)) edytuję, żeby podziękować za wpłaty: 20,- Sylwia K. z Katowic(28.06.) 5,- Paulina H. (Kropcia) z Poznania (29.06.) kolejne 25 zł przelało PAYU Edited July 3, 2012 by mari23 Quote
Marinka Posted July 3, 2012 Author Posted July 3, 2012 Mam nadzieję, że niczego nie pokręciłam :oops: (ten żar z nieba po prostu mnie dobija )...jeśli tak bardzo proszę Marysiu o uwagi :) [TABLE] [TR] [TD="class: xl69, width: 214"]Wpłaty: [/TD] [TD="width: 101"][/TD] [TD="width: 117"][/TD] [TD="width: 115"][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD="class: xl70"]Czerwiec 2012: [/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD="class: xl71"]Kto: [/TD] [TD="class: xl71"]Ile:[/TD] [TD="class: xl71"]Kiedy:[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Anna A. z Warszawy[/TD] [TD="class: xl72, align: right"]10,00 zł[/TD] [TD](11.06.)[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Ewa Magdalena L. Mrągowo[/TD] [TD="class: xl72, align: right"]20,00 zł[/TD] [TD](11.06.)[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Maria Zuzanna Sz. Kraków[/TD] [TD="class: xl72, align: right"]20,00 zł[/TD] [TD][/TD] [TD]darowizna allegro[/TD] [/TR] [TR] [TD]Joanna J. Brzeziny[/TD] [TD="class: xl72, align: right"]20,00 zł[/TD] [TD](12.06.)[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Magdalena W. Warszawa[/TD] [TD="class: xl72, align: right"]35,00 zł[/TD] [TD](12.06.)[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]bazarek Havanki[/TD] [TD="class: xl72, align: right"]32,50 zł[/TD] [TD](20.06.)[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Havanka[/TD] [TD="class: xl72, align: right"]10,00 zł[/TD] [TD](20.06.)[/TD] [TD]deklaracja[/TD] [/TR] [TR] [TD]mari23[/TD] [TD="class: xl72, align: right"]10,00 zł[/TD] [TD](20.06.)[/TD] [TD]od Marzenki[/TD] [/TR] [TR] [TD]Joanna S. z Jordanowa[/TD] [TD="class: xl72, align: right"]10,00 zł[/TD] [TD](20.06.)[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Julianna O-S.z Warszawy[/TD] [TD="class: xl72, align: right"]20,00 zł[/TD] [TD](21.06.)[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Maria J. Nowy Sącz[/TD] [TD="class: xl72, align: right"]150,00 zł[/TD] [TD](21.06.)[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Karolina S-D. Kraków[/TD] [TD="class: xl72, align: right"]20,00 zł[/TD] [TD](21.06.)[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Grażyna K-Sz. Lublin[/TD] [TD="class: xl72, align: right"]25,00 zł[/TD] [TD](22.06.)[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Funia[/TD] [TD="class: xl72, align: right"]30,00 zł[/TD] [TD](25.06.)[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]from wonderland[/TD] [TD="class: xl72, align: right"]60,00 zł[/TD] [TD](26.06.)[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Piotr K. z Warszawy[/TD] [TD="class: xl72, align: right"]30,00 zł[/TD] [TD](27.06.)[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Dominik Sz. Chwostek[/TD] [TD="class: xl72, align: right"]50,00 zł[/TD] [TD](27.06.)[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Payu Allegro- aukcja[/TD] [TD="class: xl72, align: right"]50,00 zł[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Payu Allegro- aukcja[/TD] [TD="class: xl72, align: right"]20,00 zł[/TD] [TD](28.06)[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Sylwia K. z Katowic[/TD] [TD="class: xl72, align: right"]20,00 zł[/TD] [TD](28.06)[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Paulina H. (Kropcia) z Poznania[/TD] [TD="class: xl72, align: right"]5,00 zł[/TD] [TD](29.06)[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD="class: xl73"]Razem: [/TD] [TD="class: xl74, align: right"]647,50 zł[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD="class: xl73"][/TD] [TD="class: xl74"][/TD] [TD][/TD] [TD="class: xl70"]Lipiec 2012: [/TD] [/TR] [TR] [TD]Payu Allegro- aukcja[/TD] [TD="class: xl72, align: right"]25,00 zł[/TD] [TD](01.07.)[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD="class: xl69"]Wpłaty RAZEM: [/TD] [TD="class: xl77, align: right"]672,50 zł[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD="class: xl69"][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD="class: xl75"]Wydatki: [/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: xl71"]Ile: [/TD] [TD="class: xl71"]Za co:[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: xl72, align: right"]55,04 zł[/TD] [TD]faktura z LCMZ[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: xl72, align: right"]300,00 zł[/TD] [TD]Transport do DT[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: xl72, align: right"]76,00 zł[/TD] [TD]II faktura z LCMZ[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD="class: xl73"]Razem: [/TD] [TD="class: xl74, align: right"]431,04 zł[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD="class: xl69"]SALDO [/TD] [TD="class: xl76, align: right"]+241,46 zł [/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE] Quote
mari23 Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 [quote name='Marinka']Mam nadzieję, że niczego nie pokręciłam :oops: (ten żar z nieba po prostu mnie dobija )...jeśli tak bardzo proszę Marysiu o uwagi :smile: QUOTE] jakże bym smiała mieć uwagi do tak profesjonalnego i solidnego rozliczenia! ;) dobrze, że jest plus, wetka nie chciała wystawić faktury, mówi, że musi zapracować czyli wyleczyć Łatusia Quote
Becia Lublin Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Łatuniu kochany jak Ty znosisz te tropikalne upały i burze ? Quote
Havanka Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Nareszcie mam łączność ze światem ! Łatuś szczęśliwy nawet w upalne dni! Jest daleko od schronu ! Quote
mari23 Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 [quote name='Havanka']Nareszcie mam łączność ze światem ! Łatuś szczęśliwy nawet w upalne dni! Jest daleko od schronu ![/QUOTE] oj, on już poczuł, że to nie schron - to, co dzisiaj zrobił wprawiło mnie w osłupienie: moja rodzina na drogę powrotną dostała udka drobiowe, ale jak to po pogrzebie - apetytu nie mieli i przywieźli wszystko do domu, przyjechali rano, syn za kółkiem całą noc - obudził sie akurat jak wróciłam z pracy i poprosil o podgrzanie czegoś do jedzenia - Łatuś czując zapach udka za nic nie chciał wyjść z jego pokoju, ale to jeszcze nic.... syn zjadł, Łatuś wyszedł za zapachem kości, które oczywiście wyrzuciłam dając Łatusiowi jedynie skrawki mięsa.... wyszłam na chwilę z kuchni, wracając usłyszałam warczącego na psy Łatka - zaglądam pod stół, czemu on warczy - a tu Łatuś kończy zjadać udko ściągnięte ze stołu.... on nie zjadł - on zeżarł całe duże udo razem z kośćmi !!!! leży teraz, tylko oczy otwiera, jak go wołam, mam nadzieje, że to obżarstwo mu nie zaszkodzi... udo przyprawione przecież, no i kości..... jak on to ze stołu ściągnął ?????? nie wiem, czy martwić się o niego, czy cieszyć z powrotu do formy.... on wciąż bierze zastrzyki, od jutra jakieś tabletki jeszcze dostał ale dziś rano zrobił normalna kupkę ( tylko kolor niestety "wątrobowy" ) _______________________ jest wplata: 10,- dla Łatka aukcja charytatywna - Anna Ł. Poznań (03.07.) Quote
Havanka Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Oczywiście Marysiu, że trzeba sie cieszyć ! To znaczy, że Łatuś powoli aklimatyzuje sie i wraca do zdrowia ! Zaczyna radzić sobie w tym stadku i nie da już sobie w kaszę dmuchać. Będzie dobrze ! Quote
Marinka Posted July 6, 2012 Author Posted July 6, 2012 [TABLE] [TR] [TD="class: xl67, width: 214"]Wpłaty:[/TD] [TD="width: 101"][/TD] [TD="width: 117"][/TD] [TD="width: 115"][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD="class: xl68"]Czerwiec 2012:[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD="class: xl69"]Kto:[/TD] [TD="class: xl69"]Ile:[/TD] [TD="class: xl69"]Kiedy:[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Anna A. z Warszawy[/TD] [TD="class: xl70, align: right"]10,00 zł[/TD] [TD](11.06.)[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Ewa Magdalena L. Mrągowo[/TD] [TD="class: xl70, align: right"]20,00 zł[/TD] [TD](11.06.)[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Maria Zuzanna Sz. Kraków[/TD] [TD="class: xl70, align: right"]20,00 zł[/TD] [TD][/TD] [TD]darowizna allegro[/TD] [/TR] [TR] [TD]Joanna J. Brzeziny[/TD] [TD="class: xl70, align: right"]20,00 zł[/TD] [TD](12.06.)[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Magdalena W. Warszawa[/TD] [TD="class: xl70, align: right"]35,00 zł[/TD] [TD](12.06.)[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]bazarek Havanki[/TD] [TD="class: xl70, align: right"]32,50 zł[/TD] [TD](20.06.)[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Havanka[/TD] [TD="class: xl70, align: right"]10,00 zł[/TD] [TD](20.06.)[/TD] [TD]deklaracja[/TD] [/TR] [TR] [TD]mari23[/TD] [TD="class: xl70, align: right"]10,00 zł[/TD] [TD](20.06.)[/TD] [TD]od Marzenki[/TD] [/TR] [TR] [TD]Joanna S. z Jordanowa[/TD] [TD="class: xl70, align: right"]10,00 zł[/TD] [TD](20.06.)[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Julianna O-S.z Warszawy[/TD] [TD="class: xl70, align: right"]20,00 zł[/TD] [TD](21.06.)[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Maria J. Nowy Sącz[/TD] [TD="class: xl70, align: right"]150,00 zł[/TD] [TD](21.06.)[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Karolina S-D. Kraków[/TD] [TD="class: xl70, align: right"]20,00 zł[/TD] [TD](21.06.)[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Grażyna K-Sz. Lublin[/TD] [TD="class: xl70, align: right"]25,00 zł[/TD] [TD](22.06.)[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Funia[/TD] [TD="class: xl70, align: right"]30,00 zł[/TD] [TD](25.06.)[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]from wonderland[/TD] [TD="class: xl70, align: right"]60,00 zł[/TD] [TD](26.06.)[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Piotr K. z Warszawy[/TD] [TD="class: xl70, align: right"]30,00 zł[/TD] [TD](27.06.)[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Dominik Sz. Chwostek[/TD] [TD="class: xl70, align: right"]50,00 zł[/TD] [TD](27.06.)[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Payu Allegro- aukcja[/TD] [TD="class: xl70, align: right"]50,00 zł[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Payu Allegro- aukcja[/TD] [TD="class: xl70, align: right"]20,00 zł[/TD] [TD](28.06)[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Sylwia K. z Katowic[/TD] [TD="class: xl70, align: right"]20,00 zł[/TD] [TD](28.06)[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Paulina H. (Kropcia) z Poznania[/TD] [TD="class: xl70, align: right"]5,00 zł[/TD] [TD](29.06)[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD="class: xl71"]Razem:[/TD] [TD="class: xl72, align: right"]647,50 zł[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD="class: xl71"][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD="class: xl71"][/TD] [TD="class: xl72"][/TD] [TD][/TD] [TD="class: xl68"]Lipiec 2012:[/TD] [/TR] [TR] [TD]Payu Allegro- aukcja[/TD] [TD="class: xl70, align: right"]25,00 zł[/TD] [TD](01.07.)[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Anna Ł. Poznań[/TD] [TD="class: xl75, align: right"]10,00 zł[/TD] [TD](03.07.)[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD="class: xl68"]Razem:[/TD] [TD="class: xl75, align: right"]35,00 zł[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD="class: xl67"]Wpłaty RAZEM:[/TD] [TD="class: xl73, align: right"]682,50 zł[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD="class: xl67"][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD="class: xl74"]Wydatki:[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: xl69"]Ile:[/TD] [TD="class: xl69"]Za co:[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: xl70, align: right"]55,04 zł[/TD] [TD]faktura z LCMZ[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: xl70, align: right"]300,00 zł[/TD] [TD]Transport do DT[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: xl70, align: right"]76,00 zł[/TD] [TD]II faktura z LCMZ[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD="class: xl71"]Razem:[/TD] [TD="class: xl72, align: right"]431,04 zł[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD="class: xl67"]SALDO[/TD] [TD="class: xl73, align: right"]251,46 zł[/TD] [TD]nadwyżka[/TD] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE] Quote
mari23 Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 [quote name='Havanka']Oczywiście Marysiu, że trzeba sie cieszyć ! To znaczy, że Łatuś powoli aklimatyzuje sie i wraca do zdrowia ! Zaczyna radzić sobie w tym stadku i nie da już sobie w kaszę dmuchać. Będzie dobrze ! radzi sobie, a jakże - jednym szczeknięciem na najgrzeczniejsza i najbardziej strachliwą Pusię-Starusię poprawia sobie samopoczucie ;) chętnie wychodzi na spacerek, sam wraca, już się zadomowił :) Puszek już się na niego nie rzuca - obserwuje go, czasem pomrukuje coś tak "pod nosem" ale nie atakuje już Łatusia Łatuś po ostatnim obżarstwie zasmakował w domowej kuchni - wciąż jest przy mnie, jak tylko idę tam, gdzie jadło, czyli do kuchni - i nie do psich misek Łatunio zmierza ;) lubi gotowane mięsko, ugotowałam mu dziś udko - dostał pół, ale już po troszeczkę, z ręki, bez kości tym razem ;) niestety kaszel mu bardzo dokucza i upały wyraźnie nie służą, dzisiaj oprócz zastrzyków dostał jeszcze tabletkę Theospirex, chyba trochę mu ulżyło, już nie kaszle ciągle, tylko chwilami poszedł dzisiaj przelew za badania i leczenie Łatusia - badania krwi, usg, leczenie, Fiprex i odrobaczanie - razem 270 złotych ( zapomniałam wziąć fakturę, kwotę wetka podała telefonicznie, bo pytałam, byłam dzisiaj w kotkiem moim, ale zapomniałam o fakturce, wezmę jutro Quote
Recommended Posts