Marinka Posted July 24, 2012 Author Posted July 24, 2012 Iljova napisał(a):Ja nie mam futra i męczę się, dyszę taj jak one .... Wodę piję litrami, i ciągle schładzam się zimna wodą teraz kiedy były dla innych chłodne dni i narzekali że zimno a upajałam się ta pogodą chodząc w bluzce bez rękawa a wszyscy tylko pytali czy nie jest mi zimno albo patrzeli zszokowani :loveu::lol: Ilonko, jakbym opisywała siebie :) Też wolę chłodek, a nawet zimno...bo wówczas mogę grubiej się ubrać. A przy upałach...chodzić na golasa? - ech Quote
from_wonderland Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 A wracając do tematu, co tak u pięknego chłopaka? :D Quote
mari23 Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 (edited) Marinka napisał(a):Ilonko, jakbym opisywała siebie :) Też wolę chłodek, a nawet zimno...bo wówczas mogę grubiej się ubrać. A przy upałach...chodzić na golasa? - ech ja od dzieciństwa cierpiałam w upalne dni i tak mi już zostało -Marinko - jest dla nas dobra wiadomość podobno lodowce się topią i klimat się zmienia, zima ma trwać u nas tylko 10 miesięcy, a potem to już lato, lato i lato ;) from_wonderland napisał(a):A wracając do tematu, co tak u pięknego chłopaka? :D Łatuś naprawdę pięknieje z każdym dniem - właśnie mi tu "towarzyszy" ( nie kaszląc! :)) kanapowiec salonowy z Łatusia teraz się zrobił :) jak nie kaszle - jestem naprawdę szczęśliwa, ale jak go złapie atak - oj, serce mi pęka.... na szczęście leki zaczynają działać i choć niewielka, ale jednak jest poprawa skończył sie Intestinal, kupilam więc drugi dla Łatusia wpłynęły pieniązki dla Łatka: 10,- Havanka za lipiec (24.07.) w imieniu Łatusia dziekuję za ten dar serca !!!! Edited July 26, 2012 by mari23 Quote
Havanka Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 mari23 napisał(a):ja od dzieciństwa cierpiałam w upalne dni i tak mi już zostało -Marinko - jest dla nas dobra wiadomość podobno lodowce się topią i klimat się zmienia, zima ma trwać u nas tylko 10 miesięcy, a potem to już lato, lato i lato ;) Łatuś naprawdę pięknieje z każdym dniem - właśnie mi tu "towarzyszy" ( nie kaszląc! :)) kanapowiec salonowy z Łatusia teraz się zrobił :) jak nie kaszle - jestem naprawdę szczęśliwa, ale jak go złapie atak - oj, serce mi pęka.... na szczęście leki zaczynają działać i choć niewielka, ale jednak jest poprawa skończył sie Intestinal, kupilam więc drugi dla Łatusia wpłynęły pieniązki dla Łatka: 10,- Havanka za lipiec (24.07.) w imieniu Łatusia dziekuję za ten dar serca !!!! Cieszę się, ze leki zaczynają działać ! Taki kaszel naprawdę może dać nieźle w kość ! Wiem coś o tym . Zdrowiej Łatusiu szybko, bo może już niedługo się zobaczymy? Quote
Marinka Posted July 30, 2012 Author Posted July 30, 2012 Marysiu, a jakie są wydatki? [TABLE] [TR] [TD="class: xl67, width: 214"]Wpłaty: [/TD] [TD="width: 101"][/TD] [TD="width: 117"][/TD] [TD="width: 115"][/TD] [TD="width: 94"][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD="class: xl68"]Czerwiec 2012: [/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD="class: xl69"]Kto:[/TD] [TD="class: xl69"]Ile:[/TD] [TD="class: xl69"]Kiedy:[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Anna A. z Warszawy[/TD] [TD="class: xl70, align: right"]10,00 zł[/TD] [TD](11.06.)[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Ewa Magdalena L. Mrągowo[/TD] [TD="class: xl70, align: right"]20,00 zł[/TD] [TD](11.06.)[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Maria Zuzanna Sz. Kraków[/TD] [TD="class: xl70, align: right"]20,00 zł[/TD] [TD][/TD] [TD="colspan: 2"]darowizna allegro[/TD] [/TR] [TR] [TD]Joanna J. Brzeziny[/TD] [TD="class: xl70, align: right"]20,00 zł[/TD] [TD](12.06.)[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Magdalena W. Warszawa[/TD] [TD="class: xl70, align: right"]35,00 zł[/TD] [TD](12.06.)[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]bazarek Havanki[/TD] [TD="class: xl70, align: right"]32,50 zł[/TD] [TD](20.06.)[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Havanka[/TD] [TD="class: xl70, align: right"]10,00 zł[/TD] [TD](20.06.)[/TD] [TD]deklaracja[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]mari23[/TD] [TD="class: xl70, align: right"]10,00 zł[/TD] [TD](20.06.)[/TD] [TD]od Marzenki[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Joanna S. z Jordanowa[/TD] [TD="class: xl70, align: right"]10,00 zł[/TD] [TD](20.06.)[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Julianna O-S.z Warszawy[/TD] [TD="class: xl70, align: right"]20,00 zł[/TD] [TD](21.06.)[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Maria J. Nowy Sącz[/TD] [TD="class: xl70, align: right"]150,00 zł[/TD] [TD](21.06.)[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Karolina S-D. Kraków[/TD] [TD="class: xl70, align: right"]20,00 zł[/TD] [TD](21.06.)[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Grażyna K-Sz. Lublin[/TD] [TD="class: xl70, align: right"]25,00 zł[/TD] [TD](22.06.)[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Funia[/TD] [TD="class: xl70, align: right"]30,00 zł[/TD] [TD](25.06.)[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]from wonderland[/TD] [TD="class: xl70, align: right"]60,00 zł[/TD] [TD](26.06.)[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Piotr K. z Warszawy[/TD] [TD="class: xl70, align: right"]30,00 zł[/TD] [TD](27.06.)[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Dominik Sz. Chwostek[/TD] [TD="class: xl70, align: right"]50,00 zł[/TD] [TD](27.06.)[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Payu Allegro- aukcja[/TD] [TD="class: xl70, align: right"]50,00 zł[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Payu Allegro- aukcja[/TD] [TD="class: xl70, align: right"]20,00 zł[/TD] [TD](28.06)[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Sylwia K. z Katowic[/TD] [TD="class: xl70, align: right"]20,00 zł[/TD] [TD](28.06)[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Paulina H. (Kropcia) z Poznania[/TD] [TD="class: xl70, align: right"]5,00 zł[/TD] [TD](29.06)[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD="class: xl71"]Razem: [/TD] [TD="class: xl72, align: right"]647,50 zł[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD="class: xl71"][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD="class: xl71"][/TD] [TD="class: xl72"][/TD] [TD][/TD] [TD="class: xl68"]Lipiec 2012: [/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Payu Allegro- aukcja[/TD] [TD="class: xl70, align: right"]25,00 zł[/TD] [TD](01.07.)[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Anna Ł. Poznań[/TD] [TD="class: xl73, align: right"]10,00 zł[/TD] [TD](03.07.)[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Bazarek Havanki[/TD] [TD="class: xl73, align: right"]95,00 zł[/TD] [TD](10.07.)[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Joanna S.[/TD] [TD="class: xl73, align: right"]20,00 zł[/TD] [TD](11.07.)[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Havanka[/TD] [TD="class: xl73, align: right"]10,00 zł[/TD] [TD](24.07.)[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD="class: xl68"]Razem: [/TD] [TD="class: xl74, align: right"]160,00 zł[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD="class: xl67"]Wpłaty RAZEM: [/TD] [TD="class: xl75, align: right"]807,50 zł[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD="class: xl67"][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD="class: xl76"]Wydatki: [/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: xl69"]Ile: [/TD] [TD="class: xl69"]Za co:[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: xl70, align: right"]55,04 zł[/TD] [TD]faktura z LCMZ[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: xl70, align: right"]300,00 zł[/TD] [TD]Transport do DT[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: xl70, align: right"]76,00 zł[/TD] [TD]II faktura z LCMZ[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: xl70, align: right"]270,00 zł[/TD] [TD="colspan: 3"]badania krwi, usg, leczenie, Fiprex i odrobaczanie[/TD] [/TR] [TR] [TD="class: xl71"]Razem: [/TD] [TD="class: xl72, align: right"]701,04 zł[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD="class: xl67"]SALDO [/TD] [TD="class: xl75, align: right"]106,46 zł[/TD] [TD]nadwyżka[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE] Quote
Marinka Posted July 30, 2012 Author Posted July 30, 2012 [TABLE] [TR] [TD="width: 86"]Deklaracje [/TD] [TD="width: 86"][/TD] [TD="width: 86"][/TD] [TD="width: 109"][/TD] [TD="width: 72"][/TD] [TD="width: 72"][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: xl69"]Havanka[/TD] [TD="class: xl69, align: right"]10,00 zł[/TD] [TD]Przez 1 rok[/TD] [TD="colspan: 2"]Zapłacone za VI,VII [/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD]mari23[/TD] [TD="class: xl69, align: right"]10,00 zł[/TD] [TD][/TD] [TD="colspan: 2"]Zapłacone za VI,VII[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD]Funia[/TD] [TD="class: xl69, align: right"]30,00 zł[/TD] [TD]jednorazowa[/TD] [TD](25.06.) [/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD]czerda[/TD] [TD="class: xl69, align: right"]100,00 zł[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD="class: xl70"]Razem: [/TD] [TD][/TD] [TD="class: xl71, align: right"]120,00 zł[/TD] [TD="class: xl70, colspan: 2"]deklaracje stałe[/TD] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE] Quote
Becia Lublin Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 dziś rano byłam w LCMZ i wetka, która badała Łatusia pytała o niego jak się czuje :) mam mu przekazać pozdrowienia i dużo buziaczków :loveu: Quote
Havanka Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Becia Lublin napisał(a):dziś rano byłam w LCMZ i wetka, która badała Łatusia pytała o niego jak się czuje :) mam mu przekazać pozdrowienia i dużo buziaczków :loveu: Widzę, że nie tylko nam Łatuś zapadł głęboko w serce;) Quote
mari23 Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 (edited) Becia Lublin napisał(a):dziś rano byłam w LCMZ i wetka, która badała Łatusia pytała o niego jak się czuje :) mam mu przekazać pozdrowienia i dużo buziaczków :loveu: "Kaszlopierdek" czuje się nawet dość dobrze, kaszlu nie licząc oczywiście....całkiem dziarsko biega po ogrodzie, wspina się po schodach ( na mój "parter" prowadzi 13 schodków), domaga się smakołyków i pieszczot, wskakuje na łóżko natychmiast, jak ja z niego rano wstanę ;) Buziaczki chętnie rozdaje, najczęściej Kasi - bardzo lubi dzieci z Pusiem już zgoda, nie ma awantur, tylko przy misce Łatuś ostro szczeka na każdego, kto zbyt blisko podchodzi Beciu, pozdrów serdecznie panią doktor! Havanka napisał(a):Widzę, że nie tylko nam Łatuś zapadł głęboko w serce;) bo Łatusia nie można nie kochać ! Edited July 31, 2012 by mari23 Quote
Becia Lublin Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 mari23 napisał(a):"Kaszlopierdek" czuje się nawet dość dobrze, kaszlu nie licząc oczywiście....całkiem dziarsko biega po ogrodzie, wspina się po schodach ( na mój "parter" prowadzi 13 schodków), domaga się smakołyków i pieszczot, wskakuje na łóżko natychmiast, jak ja z niego rano wstanę ;) Buziaczki chętnie rozdaje, najczęściej Kasi - bardzo lubi dzieci z Pusiem już zgoda, nie ma awantur, tylko przy misce Łatuś ostro szczeka na każdego, kto zbyt blisko podchodzi Beciu, pozdrów serdecznie panią doktor! bo Łatusia nie można nie kochać ! dziękuję i pozdrowię ... będę tam niebawem bo moja Czikunia będzie miała sterylkę ... mam stracha Quote
mari23 Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Becia Lublin napisał(a):dziękuję i pozdrowię ... będę tam niebawem bo moja Czikunia będzie miała sterylkę ... mam stracha przecież to nie Ty będziesz miała sterylkę ;) ;) ;) wiem, tyle razy już sterylizowałam i duże, i małe sunie, ale zawsze się boję, a już przy Majeczce i kastracji Puszka to się wetka ze mnie śmiała, taka byłam przerażona a Łateczek - gdyby umiał mówić - bardzo, bardzo podziekowałby i pani doktor, i Tobie.... ponieważ tego nie potrafi - w jego imieniu ja z serca DZIEKUJĘ !!!!!!!!!!!!!!! Quote
Havanka Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 mari23 napisał(a):przecież to nie Ty będziesz miała sterylkę ;) ;) ;) wiem, tyle razy już sterylizowałam i duże, i małe sunie, ale zawsze się boję, a już przy Majeczce i kastracji Puszka to się wetka ze mnie śmiała, taka byłam przerażona a Łateczek - gdyby umiał mówić - bardzo, bardzo podziekowałby i pani doktor, i Tobie.... ponieważ tego nie potrafi - w jego imieniu ja z serca DZIEKUJĘ !!!!!!!!!!!!!!! Ja też dołączam się do tych podziękowań, bo dzięki Tobie Beciu, Łatuś jest dziś szczęśliwy ! Quote
mari23 Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Havanka napisał(a):Ja też dołączam się do tych podziękowań, bo dzięki Tobie Beciu, Łatuś jest dziś szczęśliwy ! a także dzięki panu ze schroniska, który pomylił Łatusia z Puszkiem i dzięki Marince, której do serca trafiło Łatkowe smutne spojrzenie.... i dzięki wielu innym cudownym osobom, które pomogły Łatusiowi w odmianie losu - Łatuś dziękuje!!!!!! zapomniałam wcześniej napisać to, co u Łatusia zauważyłam - przednia lewa łapka Łatusia jest jednak dziwnie wygięta, kiedy na niej staje - myślę, że miał ja złamaną w stawie lub zerwane ścięgna.... w ramach wycinania kołtunków łapki Łatusia mają prawie krótka sierść, stąd wyraźnie widać, jak ta łapka wygina się przy stawaniu na niej Quote
Becia Lublin Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 mari23 napisał(a):a także dzięki panu ze schroniska, który pomylił Łatusia z Puszkiem i dzięki Marince, której do serca trafiło Łatkowe smutne spojrzenie.... i dzięki wielu innym cudownym osobom, które pomogły Łatusiowi w odmianie losu - Łatuś dziękuje!!!!!! zapomniałam wcześniej napisać to, co u Łatusia zauważyłam - przednia lewa łapka Łatusia jest jednak dziwnie wygięta, kiedy na niej staje - myślę, że miał ja złamaną w stawie lub zerwane ścięgna.... w ramach wycinania kołtunków łapki Łatusia mają prawie krótka sierść, stąd wyraźnie widać, jak ta łapka wygina się przy stawaniu na niej ja chciałabym podziękować Marysi dzięki której nasze starania miały sens ... która przygarnęła Łatusia, dała mu domek i miejsce w swoim serduszku :loveu: Quote
mari23 Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 10,- Havanka dla Łatka za sierpień (02.08.) słodziak i "cwaniak" Łatuś dziękuje!!!! Quote
Havanka Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 mari23 napisał(a):10,- Havanka dla Łatka za sierpień (02.08.) słodziak i "cwaniak" Łatuś dziękuje!!!! A ja Łatusia całuję w słodki pycholek ! Quote
mari23 Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 [quote name='Marinka']Aktualne rozliczenie w poście nr 6 dziękuję za tą mrówczą pracę ! :) [quote name='Havanka']A ja Łatusia całuję w słodki pycholek ! oj, pycholek naprawdę słodki ;) dzisiaj po prostu delikatnie wziął Kasi z rączki ciasteczko.... Quote
Havanka Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 [quote name='mari23']dziękuję za tą mrówczą pracę ! :) oj, pycholek naprawdę słodki ;) dzisiaj po prostu delikatnie wziął Kasi z rączki ciasteczko.... Wiedziałam, że Łatuś jest taktowny i delikatny:diabloti:. Pewnie Kasia nie zdążyła nawet zaprotestować:evil_lol: Quote
Iljova Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Życzę wszystkim wspaniałego i radosnego dnia i ślę specjalnego buziaka dla Kasi :-) Quote
mari23 Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Havanka napisał(a): Wiedziałam, że Łatuś jest taktowny i delikatny:diabloti:. Pewnie Kasia nie zdążyła nawet zaprotestować:evil_lol: dokładnie tak - była tylko zdziwiona :) a Łatuś to naprawdę rasowy żebrak :diabloti:- przy stole, koło lodówki.... a jak dumnie robi obchód ogrodu! on naprawdę musiał mieć fajny dom.... teraz sobie przypomniał, jak to jest i korzysta z przywilejów bezkarnego staruszka tylko ten kaszel :( już nie jest ciągły, tylko takie napady kaszlu, ale jednak... Quote
funia Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 To pewnie serce ten kaszel .....Staruszki tak maja niestety ,,, Marysiu a jak tam jego toaleta ? w mieszkaniu czy już na zewnatrz? Quote
Becia Lublin Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 przepraszam, że zaśmiecam wątek ale muszę się pochwalić, że jesteśmy już po sterylce :) Quote
Recommended Posts