Marinka Posted June 23, 2012 Author Posted June 23, 2012 [quote name='Puszek-Okruszek']Beatko...strasznie się cieszę,że się udało:) :) :) Jesteś cudowną osobą!!! To prawda :) Wielki szacun :iloveyou::iloveyou::iloveyou: Tobie udało się to czego ja nie mogłam przeskoczyć :) Podam teraz rozliczenie (to samo w poście 6) [TABLE="class: cms_table"] [TR] [TD]Wpłaty:[/TD] [TD][/TD] [TD="width: 86"][/TD] [TD="width: 115"][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD]Czerwiec 2012:[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Kto:[/TD] [TD]Ile:[/TD] [TD]Kiedy:[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Anna A. z Warszawy[/TD] [TD]10,00 zł[/TD] [TD](11.06.)[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Ewa Magdalena L. Mrągowo[/TD] [TD]20,00 zł[/TD] [TD](11.06.)[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Maria Zuzanna Sz. Kraków[/TD] [TD]20,00 zł[/TD] [TD][/TD] [TD]darowizna allegro[/TD] [/TR] [TR] [TD]Joanna J. Brzeziny[/TD] [TD]20,00 zł[/TD] [TD](12.06.)[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Magdalena W. Warszawa[/TD] [TD]35,00 zł[/TD] [TD](12.06.)[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]bazarek Hawanki[/TD] [TD]32,50 zł[/TD] [TD](20.06.)[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Hawanka[/TD] [TD]10,00 zł[/TD] [TD](20.06.)[/TD] [TD]deklaracja[/TD] [/TR] [TR] [TD]mari23[/TD] [TD]10,00 zł[/TD] [TD](20.06.)[/TD] [TD]od Marzenki[/TD] [/TR] [TR] [TD]Joanna S. z Jordanowa[/TD] [TD]10,00 zł[/TD] [TD](20.06.)[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Julianna O-S.z Warszawy[/TD] [TD]20,00 zł[/TD] [TD](21.06.)[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Maria J. Nowy Sącz[/TD] [TD]150,00 zł[/TD] [TD](21.06.)[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Karolina S-D. Kraków[/TD] [TD]20,00 zł[/TD] [TD](21.06.)[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Razem:[/TD] [TD]357,50 zł[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE="class: cms_table"] [TR] [TD]Wydatki:[/TD] [TD="width: 101"][/TD] [TD="width: 101"][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD]Ile:[/TD] [TD]Za co:[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD]55,04 zł[/TD] [TD]faktura z LCMZ[/TD] [/TR] [TR] [TD]Razem:[/TD] [TD]55,04 zł[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]SALDO[/TD] [TD]302,46 zł[/TD] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE] Uzupełniłam też pierwszą stronę :) Czy macie pomysł na nowy tytuł wątku? Quote
Becia Lublin Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 (edited) dziś rano Łatuś z uśmiechem na pysiu opuszcił klinikę :multi: Edited June 23, 2012 by Becia Lublin Quote
mari23 Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Puszek-Okruszek napisał(a):Beatko...strasznie się cieszę,że się udało:) :) :) Jesteś cudowną osobą!!! mogę tylko powtórzyć - jesteś cudowną osobą!!!!!!!!!!!!!!!!!! a Łatuś - "nowy Łatuś" po prostu!!!! Quote
Havanka Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Odwiedzam Łatusia i bardzo sie cieszę, ze pysio wciąż uśmiechniete i że schron to już przeszłość !!! Quote
Iljova Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 No tak, wszystko wspaniale Łatuś zabrany i uratowany(nie się co dziwić że tak stawiał łapki jak miał takie pazurska długie) ale wątek straszy tytułem Zmieńcie tytuł !!!! Zmieńcie tytuł !!!! Zmieńcie tytuł !!!! Łatuś już szczęśliwy i radosny :) Quote
Marinka Posted June 23, 2012 Author Posted June 23, 2012 Iljova napisał(a):No tak, wszystko wspaniale Łatuś zabrany i uratowany(nie się co dziwić że tak stawiał łapki jak miał takie pazurska długie) ale wątek straszy tytułem Zmieńcie tytuł !!!! Zmieńcie tytuł !!!! Zmieńcie tytuł !!!! Łatuś już szczęśliwy i radosny :) No jeszcze nie do końca...ale zmienię - masz jakieś propozycje? Quote
from_wonderland Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 To Łatuś po tych zabiegach musi wyglądać jak jakiś przystojniacha :D To ile w końcu Łatek ma lat? Udało się ustalić? Quote
Becia Lublin Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 from_wonderland napisał(a):To Łatuś po tych zabiegach musi wyglądać jak jakiś przystojniacha :D To ile w końcu Łatek ma lat? Udało się ustalić? dziś lekarz określił że max 9 lat, dlatego że był taki zaniedbany trudno określić ile tak naprawdę ma lat, ząbki ma wszystkie (z wyjątkiem jednej górnej jedynki :roll:), nie są za bardzo powycierane Quote
Marinka Posted June 23, 2012 Author Posted June 23, 2012 Becia Lublin napisał(a):dziś lekarz określił że max 9 lat, dlatego że był taki zaniedbany trudno określić ile tak naprawdę ma lat, ząbki ma wszystkie (z wyjątkiem jednej górnej jedynki :roll:), nie są za bardzo powycierane Biedny Łatuś...w schronisku też o niego nie dbali...nawet nie było go na "do adopcji" W takim razie Łatuś jest młodszy od Puszka o dwa latka :) Quote
Iljova Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 To zależy czego potrzebuje dobrze byłoby to ująć w tytule Quote
Marinka Posted June 23, 2012 Author Posted June 23, 2012 Iljova napisał(a):To zależy czego potrzebuje dobrze byłoby to ująć w tytule Potrzebuje ciepłego, kochającego domku oraz pieniążków na leki. Bo z moich wyliczeń wyszło, że Łatuś ma na koncie 2,46 zł. Quote
Marinka Posted June 23, 2012 Author Posted June 23, 2012 Marysiu, masz już te numery IBAN i SWIFT? Quote
mari23 Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 [quote name='funia']A niech tam .....znowu se popłakałam.... obyś zawsze tylko takie powody do łez miała !!! [quote name='Marinka']Marysiu, masz już te numery IBAN i SWIFT? ech, przez to całe zamieszanie ze schronem po prostu zapomniałam Quote
Marinka Posted June 23, 2012 Author Posted June 23, 2012 mari23 napisał(a):obyś zawsze tylko takie powody do łez miała !!! ech, przez to całe zamieszanie ze schronem po prostu zapomniałam Jak będziesz miała podaj proszę na fb - jesteś już współadminem :) Quote
mari23 Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Marinka napisał(a):Potrzebuje ciepłego, kochającego domku oraz pieniążków na leki. Bo z moich wyliczeń wyszło, że Łatuś ma na koncie 2,46 zł. oj, raczej około 70 zł na minusie, bo dzisiejsze prześwietlenie, czyszczenie ząbków i uszu - cały "pełny serwis" to koszt ponad 70 zł ( skan faktury będzie oczywiście) Marinka napisał(a):Jak będziesz miała podaj proszę na fb - jesteś już współadminem :) ja - współadminem? na Fb "zielona" jestem, nie mam czasu się "pouczyć", ale oczywiście spróbuję samodzielnie napisać Quote
Marinka Posted June 23, 2012 Author Posted June 23, 2012 mari23 napisał(a):oj, raczej około 70 zł na minusie, bo dzisiejsze prześwietlenie, czyszczenie ząbków i uszu - cały "pełny serwis" to koszt ponad 70 zł ( skan faktury będzie oczywiście) ja - współadminem? na Fb "zielona" jestem, nie mam czasu się "pouczyć", ale oczywiście spróbuję samodzielnie napisać To wpisz na wydarzeniu, a ja dodam już sama w opisie :) No tak...o tym nie wiedziałam... Mam nadzieję, że z paYu spłyną wreszcie pieniążki, bo z liczby sprzedanych cegiełek powinno być 215 zł. Quote
czerda Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 ja wpłacę 100zł na niego a potem -mówiłam już mari taką mam deklarację dopóki nie znajdzie domu a to na pewno będzie niedługo Quote
Marinka Posted June 23, 2012 Author Posted June 23, 2012 (edited) [quote name='czerda']ja wpłacę 100zł na niego a potem -mówiłam już mari taką mam deklarację dopóki nie znajdzie domu a to na pewno będzie niedługo amen!!! :) Cudnie, dziękujemy ślicznie :) Edited June 23, 2012 by Marinka Quote
Marinka Posted June 23, 2012 Author Posted June 23, 2012 (edited) [TABLE] [TR] [TD]Deklaracje[/TD] [TD="width: 86"][/TD] [TD="width: 86"][/TD] [TD="width: 109"][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD]Havanka [/TD] [TD]10,00 zł[/TD] [TD]Przez 1 rok[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD]mari23[/TD] [TD]10,00 zł[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD]Funia[/TD] [TD]30,00 zł[/TD] [TD]jednorazowa[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD]czerda[/TD] [TD]100,00 zł[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Razem:[/TD] [TD][/TD] [TD]120,00 zł[/TD] [TD]deklaracje stałe[/TD] [/TR] [/TABLE] Edited June 26, 2012 by Marinka Quote
from_wonderland Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 I oczywiście w ciągu dalszym mój bazarek w rozliczeniu... :roll: Quote
Becia Lublin Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Łatek dojechał do DT :multi: gdy Marysia już się nim nacieszy sama napisze wrażenia i wstawi fotki :) Quote
Marinka Posted June 23, 2012 Author Posted June 23, 2012 Becia Lublin napisał(a):Łatek dojechał do DT :multi: gdy Marysia już się nim nacieszy sama napisze wrażenia i wstawi fotki :) Ja właśnie także dostałam esemesa, że Marysia tuli go w ramionach i wiezie do DT:) Ciekawe jak Puszek i Łatuś - koledzy z "celi" zareagują na swój widok :)...mam nadzieję, że dobrze Quote
Havanka Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Becia Lublin napisał(a):Łatek dojechał do DT :multi: gdy Marysia już się nim nacieszy sama napisze wrażenia i wstawi fotki :) Tak, ja też już wiem ! Już dawno tak sie nie martwiłam. Quote
mari23 Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 [quote name='Marinka']Ja właśnie także dostałam esemesa, że Marysia tuli go w ramionach i wiezie do DT:) Ciekawe jak Puszek i Łatuś - koledzy z "celi" zareagują na swój widok :)...mam nadzieję, że dobrze no niestety, Puszek okazał się wredotą i już w progu straszliwie zaatakował Łatusia ..... reszta była przyjazna, tylko Maja próbowała się do Pusia przyłączyć... wszystko jest już dobrze, za wyjątkiem Puszka niestety :( Pusio wciąż chodzi za Łatusiem powarkując, rano wracając ze spacerku znów w progu rzucił się na Łatusia z zębami, Łatuś nie odwzajemnia ( w przeciwieństwie do Dropsika, którego także Puszek atakuje), myślę, że jakoś mu to przejdzie, bo Łatusiek nie reaguje na zaczepki, ale miski broni i to "stanowczo" spacerek rano po ogrodzie bez smyczy, obroża też zdjęta, Łatuś wciąż patrzy gdzie jestem i wciąż za mną chodzi... wczoraj był bardzo zmęczony i głodny, specjalnie dla niego ugotowałam ryż z kurczakiem, ale on nie umie jeść takiego jedzonka, tylko suche ( dostał Royala ;)) bardzo mnie ten jego kaszel martwi, szczególnie przy wysiłku, podczas jedzenia to bardzo - chyba mu przełykany pokarm drażni krtań mam już opis od pani doktor i zalecenia dla niego, leki dostaje spał grzecznie, ulokował sie w bezpiecznym kąciku pod narożnym biurkiem niestety planowany fortel się nie udał, mąż widział już ich obu jednocześnie, choć sobie żartowałam, że zrobię grafik kiedy który po domu chodzi i nikt się nie zorientuje, że ich dwóch jest ;) zobaczcie ich obu jednocześnie ( zdjęcia z komórki, baterie w aparacie padły) Quote
Recommended Posts