mari23 Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Zdradzę tylko, iż Łatek ma zgodę prezesa SHA na zabranie ze schroniska, badania i hotelik.... sytuacja, w jakiej jest obecnie to przecież zagrożenie jego życia :( domku szukać będziemy, a jak się nie znajdzie..... kochana Marinka mnie znów odwiedzi? ;) Quote
from_wonderland Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 mari23 napisał(a):Zdradzę tylko, iż Łatek ma zgodę prezesa SHA na zabranie ze schroniska, badania i hotelik.... sytuacja, w jakiej jest obecnie to przecież zagrożenie jego życia :( domku szukać będziemy, a jak się nie znajdzie..... kochana Marinka mnie znów odwiedzi? ;) A wiadomo już, gdzie go przeniesiecie? W sensie hoteliku, czy jeszcze nic pewnego i ustalonego? Quote
mari23 Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 from_wonderland napisał(a):A wiadomo już, gdzie go przeniesiecie? W sensie hoteliku, czy jeszcze nic pewnego i ustalonego? jeszcze nic pewnego, na razie najważniejsze to zabrać go stamtąd i zdiagnozować no i przydałoby się choć trochę deklaracji na hotelik, bo sytuacja finansowa stowarzyszenia najlepsza nie jest :( Quote
mari23 Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 [quote name='from_wonderland']I co u chłopaka? Taka cisza...[/QUOTE] cisza, bo Marinka chora była, ale myślę, że w najbliższych dniach da radę zająć się Łatkowymi sprawami... Quote
Marinka Posted May 12, 2012 Author Posted May 12, 2012 Niestety Łatuś nie będzie mógł przebywać w lecznicy Moniki, bo jest tam już inna psina. Pozostaje nam zatem alternatywa - LCMZ - tutaj są już jednak koszty - doba hotelowa 25 zł + koszty diagnostyki + konieczna kąpiel - 25 złotych. Badania, o ile nie będą do nich potrzebne materiały możemy mieć za darmo lub z rabatem. Tak, czy tak potrzebne są deklaracje Quote
mari23 Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 [quote name='Marinka']Niestety Łatuś nie będzie mógł przebywać w lecznicy Moniki, bo jest tam już inna psina. Pozostaje nam zatem alternatywa - LCMZ - tutaj są już jednak koszty - doba hotelowa 25 zł + koszty diagnostyki + konieczna kąpiel - 25 złotych. Badania, o ile nie będą do nich potrzebne materiały możemy mieć za darmo lub z rabatem. Tak, czy tak potrzebne są deklaracje[/QUOTE] trzeba bidusia zabrać jak najszybciej, kąpać, diagnozować... no i hotelik monitować o to miejsce edytuję: napisane! trzymajcie kciuki za pozytywną odpowiedź :) Quote
from_wonderland Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 [quote name='mari23']trzeba bidusia zabrać jak najszybciej, kąpać, diagnozować... no i hotelik monitować o to miejsce edytuję: napisane! trzymajcie kciuki za pozytywną odpowiedź :)[/QUOTE] Kciuki zacisnięte! Eh... Łatek, biedaczku:-( Quote
mari23 Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 (edited) [quote name='from_wonderland']Kciuki zacisnięte! Eh... Łatek, biedaczku:-( pomogło, udało się !!!!! Łatusiu - koniec!!!! miejsce w hoteliku u Murki czeka zarezerwowane - dziękuję !!!! Marinko ( Marinki dwie;)) - kiedy tylko dacie radę - adoptujcie Łatusia i dostarczcie do LCMZ na badania i kąpiel, potem - po nowe życie do hoteliku, albo może i do domu..... pozwolę sobie wkleić fragment odpowiedzi Murki: "Mam nadzieję, że nie okaże się bardzo chory i jeszcze sobie trochę pożyje. A może i dom znajdzie A nawet jeśli nie to zrobimy wszystko, żeby miał namiastkę domu u nas." kiesyś na innego Łatka miałam stałą deklarację - ze schroniska własnie do Murki trafił, a potem - znalazł cudowny domek ( pomimo całkowitej slepoty) Temu naszemu Łatusiowi życzę, aby i jemu hotelik u Murki przyniósł szczęście! Edited May 15, 2012 by mari23 Quote
from_wonderland Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 [quote name='mari23']pomogło, udało się !!!!! Łatusiu - koniec!!!! miejsce w hoteliku u Murki czeka zarezerwowane - dziękuję !!!! Marinko ( Marinki dwie;)) - kiedy tylko dacie radę - adoptujcie Łatusia i dostarczcie do LCMZ na badania i kąpiel, potem - po nowe życie do hoteliku, albo może i do domu..... pozwolę sobie wkleić fragment odpowiedzi Murki: "Mam nadzieję, że nie okaże się bardzo chory i jeszcze sobie trochę pożyje. A może i dom znajdzie :smile: A nawet jeśli nie to zrobimy wszystko, żeby miał namiastkę domu u nas." kiesyś na innego Łatka miałam stałą deklarację - ze schroniska własnie do Murki trafił, a potem - znalazł cudowny domek ( pomimo całkowitej slepoty) Temu naszemu Łatusiowi życzę, aby i jemu hotelik u Murki przyniósł szczęście![/QUOTE] To wspaniale! :multi: Jak dobrze dla Łatusia. Quote
from_wonderland Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 Łatek w hoteliku i taka cisza? Czy już coś sie zmieniło? Quote
mari23 Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 [quote name='from_wonderland']Łatek w hoteliku i taka cisza? Czy już coś sie zmieniło?[/QUOTE] Łatek wciąż w schronisku jeszcze :( Quote
from_wonderland Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 [quote name='mari23']Łatek wciąż w schronisku jeszcze :([/QUOTE] Oj, a co z hotelikiem? Biedak... Quote
mari23 Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 [quote name='from_wonderland']Oj, a co z hotelikiem? Biedak...[/QUOTE] hotelik czeka - zarezerwowany teraz tylko ktoś musi adoptować Łatka ze schroniska, zabrać najpierw do kliniki na badania, a potem do Murki Quote
from_wonderland Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 mari23 napisał(a):hotelik czeka - zarezerwowany teraz tylko ktoś musi adoptować Łatka ze schroniska, zabrać najpierw do kliniki na badania, a potem do Murki I co u Łatka? Dalej w schronie? Quote
mari23 Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 from_wonderland napisał(a):I co u Łatka? Dalej w schronie? tak, ale już niedługo, być może tylko do końca tygodnia.... nie chę zapeszać, ale pojawiła się szansa...... trzymajcie za Łatunia kciuki! Quote
from_wonderland Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 mari23 napisał(a):tak, ale już niedługo, być może tylko do końca tygodnia.... nie chę zapeszać, ale pojawiła się szansa...... trzymajcie za Łatunia kciuki! Wspaniale, kciuki mocno zaciśnięte ;) Quote
mari23 Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 (edited) niestety, transport nam się rozchorował, ale po niedzieli wszystko powinno być wg planu tylko sytuacja finansowa stowarzyszenia po wczorajszych przelewach za hoteliki zrobiła się.... dramatyczna :( czy ktoś mógłby wesprzeć Łatka deklaracją stałą lub jednorazową pomocą? przydałoby się choć trochę deklaracji, pomoc to byłaby ogromna - każde 5 złotych to wielki dar dla Łatusia !!! od razu jako pierwsza zgłaszam się: - zrobię przelew za paliwo Edited June 1, 2012 by mari23 Quote
from_wonderland Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Niestety u mnie z finansami ostatnio kiepsko. Mogę wspomóc jedynie bazarkiem. Powinnam cos znaleźć na niego. Quote
mari23 Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 from_wonderland napisał(a):Niestety u mnie z finansami ostatnio kiepsko. Mogę wspomóc jedynie bazarkiem. Powinnam cos znaleźć na niego. wielkie dzięki !!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
funia Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 mari23 napisał(a):niestety, transport nam się rozchorował, ale po niedzieli wszystko powinno być wg planu tylko sytuacja finansowa stowarzyszenia po wczorajszych przelewach za hoteliki zrobiła się.... dramatyczna :( czy ktoś mógłby wesprzeć Łatka deklaracją stałą lub jednorazową pomocą? przydałoby się choć trochę deklaracji, pomoc to byłaby ogromna - każde 5 złotych to wielki dar dla Łatusia !!! od razu jako pierwsza zgłaszam się: - zrobię przelew za paliwo ja dam 30 zł na transport .przeleję na stowarzyszenie .Dołoże jednorazowo do hoteliku po zakończonym miesiącu pobytu .Nie wiem ile ,ale szału nie bedzie .... Quote
Havanka Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Powstał bazarek na transport Łatka i Kseni; http://www.dogomania.pl/forum/threads/227955-Bi%C5%BCu-nunofilc-obraz-i-ksi%C4%85%C5%BCki-na-Kseni%C4%99-i-%C5%81atka-do-14-06-godz-20-00?p=19197417#post19197417 Zapraszam ! Quote
Recommended Posts