Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zdradzę tylko, iż Łatek ma zgodę prezesa SHA na zabranie ze schroniska, badania i hotelik....
sytuacja, w jakiej jest obecnie to przecież zagrożenie jego życia :(

domku szukać będziemy, a jak się nie znajdzie..... kochana Marinka mnie znów odwiedzi? ;)

• Replies 501
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mari23 napisał(a):
Zdradzę tylko, iż Łatek ma zgodę prezesa SHA na zabranie ze schroniska, badania i hotelik....
sytuacja, w jakiej jest obecnie to przecież zagrożenie jego życia :(

domku szukać będziemy, a jak się nie znajdzie..... kochana Marinka mnie znów odwiedzi? ;)

A wiadomo już, gdzie go przeniesiecie? W sensie hoteliku, czy jeszcze nic pewnego i ustalonego?

Posted

from_wonderland napisał(a):
A wiadomo już, gdzie go przeniesiecie? W sensie hoteliku, czy jeszcze nic pewnego i ustalonego?

jeszcze nic pewnego, na razie najważniejsze to zabrać go stamtąd i zdiagnozować

no i przydałoby się choć trochę deklaracji na hotelik, bo sytuacja finansowa stowarzyszenia najlepsza nie jest :(

Posted

[quote name='from_wonderland']I co u chłopaka? Taka cisza...[/QUOTE]

cisza, bo Marinka chora była, ale myślę, że w najbliższych dniach da radę zająć się Łatkowymi sprawami...

Posted

Niestety Łatuś nie będzie mógł przebywać w lecznicy Moniki, bo jest tam już inna psina.
Pozostaje nam zatem alternatywa - LCMZ - tutaj są już jednak koszty - doba hotelowa 25 zł + koszty diagnostyki + konieczna kąpiel - 25 złotych.
Badania, o ile nie będą do nich potrzebne materiały możemy mieć za darmo lub z rabatem.
Tak, czy tak potrzebne są deklaracje

Posted

[quote name='Marinka']Niestety Łatuś nie będzie mógł przebywać w lecznicy Moniki, bo jest tam już inna psina.
Pozostaje nam zatem alternatywa - LCMZ - tutaj są już jednak koszty - doba hotelowa 25 zł + koszty diagnostyki + konieczna kąpiel - 25 złotych.
Badania, o ile nie będą do nich potrzebne materiały możemy mieć za darmo lub z rabatem.
Tak, czy tak potrzebne są deklaracje[/QUOTE]

trzeba bidusia zabrać jak najszybciej, kąpać, diagnozować... no i hotelik monitować o to miejsce

edytuję:
napisane!
trzymajcie kciuki za pozytywną odpowiedź :)

Posted

[quote name='mari23']trzeba bidusia zabrać jak najszybciej, kąpać, diagnozować... no i hotelik monitować o to miejsce

edytuję:
napisane!
trzymajcie kciuki za pozytywną odpowiedź :)[/QUOTE]

Kciuki zacisnięte!
Eh... Łatek, biedaczku:-(

Posted (edited)

[quote name='from_wonderland']Kciuki zacisnięte!
Eh... Łatek, biedaczku:-(

pomogło, udało się !!!!!
Łatusiu - koniec!!!!
miejsce w hoteliku u Murki czeka zarezerwowane - dziękuję !!!!

Marinko ( Marinki dwie;)) - kiedy tylko dacie radę - adoptujcie Łatusia i dostarczcie do LCMZ na badania i kąpiel, potem - po nowe życie do hoteliku, albo może i do domu.....

pozwolę sobie wkleić fragment odpowiedzi Murki:
"Mam nadzieję, że nie okaże się bardzo chory i jeszcze sobie trochę pożyje. A może i dom znajdzie
A nawet jeśli nie to zrobimy wszystko, żeby miał namiastkę domu u nas."

kiesyś na innego Łatka miałam stałą deklarację - ze schroniska własnie do Murki trafił, a potem - znalazł cudowny domek ( pomimo całkowitej slepoty)

Temu naszemu Łatusiowi życzę, aby i jemu hotelik u Murki przyniósł szczęście!

Edited by mari23
Posted

[quote name='mari23']pomogło, udało się !!!!!
Łatusiu - koniec!!!!
miejsce w hoteliku u Murki czeka zarezerwowane - dziękuję !!!!

Marinko ( Marinki dwie;)) - kiedy tylko dacie radę - adoptujcie Łatusia i dostarczcie do LCMZ na badania i kąpiel, potem - po nowe życie do hoteliku, albo może i do domu.....

pozwolę sobie wkleić fragment odpowiedzi Murki:
"Mam nadzieję, że nie okaże się bardzo chory i jeszcze sobie trochę pożyje. A może i dom znajdzie :smile:
A nawet jeśli nie to zrobimy wszystko, żeby miał namiastkę domu u nas."

kiesyś na innego Łatka miałam stałą deklarację - ze schroniska własnie do Murki trafił, a potem - znalazł cudowny domek ( pomimo całkowitej slepoty)

Temu naszemu Łatusiowi życzę, aby i jemu hotelik u Murki przyniósł szczęście![/QUOTE]

To wspaniale! :multi:
Jak dobrze dla Łatusia.

Posted

[quote name='from_wonderland']Oj, a co z hotelikiem? Biedak...[/QUOTE]

hotelik czeka - zarezerwowany
teraz tylko ktoś musi adoptować Łatka ze schroniska, zabrać najpierw do kliniki na badania, a potem do Murki

Posted

I co u Łatka? Dalej w schronie?

tak, ale już niedługo, być może tylko do końca tygodnia....
nie chę zapeszać, ale pojawiła się szansa...... trzymajcie za Łatunia kciuki!

Posted (edited)

niestety, transport nam się rozchorował, ale po niedzieli wszystko powinno być wg planu

tylko sytuacja finansowa stowarzyszenia po wczorajszych przelewach za hoteliki zrobiła się.... dramatyczna :(
czy ktoś mógłby wesprzeć Łatka deklaracją stałą lub jednorazową pomocą?
przydałoby się choć trochę deklaracji, pomoc to byłaby ogromna -
każde 5 złotych to wielki dar dla Łatusia !!!

od razu jako pierwsza zgłaszam się:
- zrobię przelew za paliwo

Edited by mari23
Posted

Niestety u mnie z finansami ostatnio kiepsko. Mogę wspomóc jedynie bazarkiem. Powinnam cos znaleźć na niego.

wielkie dzięki !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

mari23 napisał(a):
niestety, transport nam się rozchorował, ale po niedzieli wszystko powinno być wg planu

tylko sytuacja finansowa stowarzyszenia po wczorajszych przelewach za hoteliki zrobiła się.... dramatyczna :(
czy ktoś mógłby wesprzeć Łatka deklaracją stałą lub jednorazową pomocą?
przydałoby się choć trochę deklaracji, pomoc to byłaby ogromna -
każde 5 złotych to wielki dar dla Łatusia !!!

od razu jako pierwsza zgłaszam się:
- zrobię przelew za paliwo

ja dam 30 zł na transport .przeleję na stowarzyszenie .Dołoże jednorazowo do hoteliku po zakończonym miesiącu pobytu .Nie wiem ile ,ale szału nie bedzie ....