mestudio Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 W poście 143 umieściłem gotowe podlinkowania. To co jest w polu php należy sobie wkleić do podpisu. (DOSIA_GRECIA - u ciebie jest niepodlinkowany :-) ) TZmestudio Quote
DOSIA_GRECIA Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 jaszcze raz test.. próbuję podlinkować Quote
Hotel KADIF Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 DOSIA_GRECIA napisał(a):jaszcze raz test.. próbuję podlinkować chyba się udało! ;) Quote
sleepingbyday Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 (edited) jak zmienili układ strony, to nic nie widać - krótkie teksty nikną pomiędzy awatarem a banerami. dosia - nie mogę was znaleźć na zaginał dom. zalinkuj. jeśli pomagają zbierać, to czy udostępniają konto? takie konto trzeba podać w pierwszym poście. agatamakowska - dzieki za bazarek! dosia - wejdź na bazarek agaty - przychod z bazarku jest na rzecz malutkiej - bazarek trzeba podnosić (czytaj - pisac na nim). Wpisz w wolnej chwili do pierwszego postu zestawienie dotychczasowych wydatków - najlepiej z datą, bo będziesz uzupełniać. EDIT: BAZAREK DLA MALUTKIEJ! http://www.dogomania.pl/threads/224194-GUSTAW-KLIMT-2012-rok-rocznicowy!-%C5%9Awie%C5%BCutkie-gad%C5%BCety-dla-Malutkiej-do-11.03-21.00 Edited March 6, 2012 by sleepingbyday Quote
DOSIA_GRECIA Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 [quote name='sleepingbyday']jak zmienili układ strony, to nic nie widać - krótkie teksty nikną pomiędzy awatarem a banerami. dosia - nie mogę was znaleźć na zaginał dom. zalinkuj. jeśli pomagają zbierać, to czy udostępniają konto? takie konto trzeba podać w pierwszym poście. agatamakowska - dzieki za bazarek! dosia - wejdź na bazarek agaty - przychod z bazarku jest na rzecz malutkiej - bazarek trzeba podnosić (czytaj - pisac na nim). Wpisz w wolnej chwili do pierwszego postu zestawienie dotychczasowych wydatków - najlepiej z datą, bo będziesz uzupełniać. EDIT: BAZAREK DLA MALUTKIEJ! http://www.dogomania.pl/threads/224194-GUSTAW-KLIMT-2012-rok-rocznicowy!-%C5%9Awie%C5%BCutkie-gad%C5%BCety-dla-Malutkiej-do-11.03-21.00 Tutaj link do Zaginął dom http://zaginaldom.pl/category/zbiorki/malutka/ Tutaj od dzisiaj zbieramy datki przez fundację http://allegro.pl/show_item.php?item=2187272249 Resztę uzupełnię jeszcze dziś wieczorem. Teraz wracam do pracy. Wszystkim za wszelką pomoc jeszcze raz bardzo dziękujemy z Malutką... nic innego mi do głowy nie przychodzi tylko dziękować i szukać domku dla małej.... Quote
[email protected] Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 :Rose:a ja Ci strasznie dziękuje ze nie oddałaś ją do schronu buziaki wielkie Quote
sleepingbyday Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 ale umówmy się - malutka jest w zawieszeniu, schronienie u dosi jest awaryjne - sunia będzie potrzebowac opieki nie przez tydzień, tylko dlużej, urazy ortopedyczne maja to do siebie. juz o amputacji nie wspomnę... bez kasy na utrzymanie i bez dt będzie krucho. szukanie domu może potrwać nie musi, ale musimy być przygotowani na to - logistycznie i finansowo. ale jak sobie pomyslę, że mogła gdzieś pod lasem w końcu umrzeć, to te wszystkie problemy choc na chwile bledną. Quote
Ewa Marta Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 sleepingbyday napisał(a):ale umówmy się - malutka jest w zawieszeniu, schronienie u dosi jest awaryjne - sunia będzie potrzebowac opieki nie przez tydzień, tylko dlużej, urazy ortopedyczne maja to do siebie. juz o amputacji nie wspomnę... bez kasy na utrzymanie i bez dt będzie krucho. szukanie domu może potrwać nie musi, ale musimy być przygotowani na to - logistycznie i finansowo. ale jak sobie pomyslę, że mogła gdzieś pod lasem w końcu umrzeć, to te wszystkie problemy choc na chwile bledną. Zgadzam się z Tobą całkowicie. Najważniejsze jest, że Malutka nie wyląduje w schronie, ale to nie koniec problemów. Teraz pora na wsparcie jej leczenia i rehabilitacji. Wysłałam 50 zł i mam nadzieję, że z bazarków i wpłat od ludzi uzbiera się na jej leczenie. Quote
Nadziejka Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 :iloveyou::thumbs::thumbs::thumbs:sciskam mocno za malenka czarnulenke Quote
DOSIA_GRECIA Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 :pZamieściłam pierwsze rozliczenie. Dzięki wczorajszej zbiórce mam pieniądze na wizytę u specjalisty. Oprócz ortopedy może uda mi się w tym tygodniu pójść do NEUROLOGA !:-o Moja mama zadzwoniła dzisiaj do swojej Pani weterynarz która pracuje na SGGW. Ta Pani opowiedziała o suczce w pracy i poleciła mi neurologa. Może faktycznie to jest bardziej prawdopodobne uszkodzenie samych nerwów. Zdjęcie RTG przecież nic konkretnego nie wykazało. Quote
zachary Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Dosia_Grecia jesteście wspaniali! Śledzę losy Malutkiej i trzymam kciuki za jej łapkę! Quote
DOSIA_GRECIA Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 :shake:smuci mnie to ,że pomimo tylu ogłoszeń i tylu zaangażowanych ludzi nikt nie dzwoni ani nie pyta w sprawie pieska...:shake: Jak tu jej znaleźć domek? U mnie będzie jeszcze do soboty potem na tydzien idzie do mojej siostry jeśli się nic nie wydarzy ..:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( a tu nic nawet najmniejszego maila... nikt biduli nie chce. Napiszcie mi w jaki jeszcze sposób szukać domku? macie doświadczenie może mogę jeszcze coś zrobić? Quote
gosia7 Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 niestety szukanie domku czasem trwa... porozsyłaj maila z opisem suni+ zdjęciem do wszystkich swoich znajomych. Jeśli sami nie są w stanie pomóc to chociaż niech przekażą maila dalej- może komuś suńka skradnie serce. Wydrukuj i porozwieszaj też ogłoszenia na osiedlu, w lecznicach,osiedlowych sklepach zoologicznych,miejscach dużych "skupisk ludzkich". Niektórzy nie korzystają przecież z internetu. Quote
DOSIA_GRECIA Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 gosia7 napisał(a):niestety szukanie domku czasem trwa... porozsyłaj maila z opisem suni+ zdjęciem do wszystkich swoich znajomych. Jeśli sami nie są w stanie pomóc to chociaż niech przekażą maila dalej- może komuś suńka skradnie serce. Wydrukuj i porozwieszaj też ogłoszenia na osiedlu, w lecznicach,osiedlowych sklepach zoologicznych,miejscach dużych "skupisk ludzkich". Niektórzy nie korzystają przecież z internetu. To prawda, z tym internetem. Maile już porozsyłane ale ogłoszenia,, dobry pomysł Zajmę się tym w weekend. Quote
[email protected] Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 ja mam już tymczasa u siebie 2 miesiące a niektórzy mają po 2 lata czasem adopcja trwa niestety Quote
wiosenka Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 To wynika z tego, że psów potrzebujących domów jest baardzo dużo, a o wiele mniej chętnych na nowego zwierzaka. Dlatego tak ważne jest propagowanie sterylizacji i kastracji, nie rozmnażania zwierząt bez pochodzenia. Obalania mitów krycia dla zdrowia :(. Quote
basiunia131 Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 wiosenka napisał(a):Obalania mitów krycia dla zdrowia :(. O tak! Mam 1,5 roczną suczkę, niebawem będziemy ją sterylizować. Komu o tym nie powiem to słyszę "ale jak to sterylizowac, przecież suczka przynajmniej raz w życiu powinna mieć szczeniaki" :roll: Obalam więc ten mit gdzie tylko mogę. Quote
wiosenka Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Może ta ustawa coś zmieni, bo niestety sami lekarze wet. często zachęcają, a wręcz namawiają właścicieli reproduktorów do krycia suczek bez uprawnień lub bez pochodzenia. W tą niedziele moją ciocie którą od lat namawiam na sterylke, lekarz przekonywał, że nie ma takiej potrzeby lepiej podać zastrzyk. Quote
[email protected] Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 u mnie wet od razu namawia na sterylkę a odradza zastrzyki i tabletki Quote
wiosenka Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Odchodzimy od tematu ;). Ale super, że masz świadomego weta, ja zresztą też o swoich nic złego nie mogę powiedzieć ;). Quote
[email protected] Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 a wracając do tematu jak tam mała dziś ? Quote
Recommended Posts