DOSIA_GRECIA Posted March 31, 2012 Author Posted March 31, 2012 mmd napisał(a):To jest bardzo rzadko uczęszczana trasa. W Makowie jest malagos i czasem potrzeba podwózki. Jakby co i któraś z baloniarek by potrzebowała, to napuszczę na Ciebie :evil_lol: Nie ma sprawy jak tylko będę mogła to pomogę .. mój samochód ostatnio już wygląda jak psowóz. Muszę dziś posprzątać bo mi Malutka narzygała za fotel :evil_lol: oczywiście w takie miejsce ,że nie wiem jak posprzątać... tak jej się ulało.... Wczoraj Malutka z Pańciami przyszła do nas w odwiedziny na kawę. Była u weta na szczepieniu i takie tam . Jak zwykle Pani z Czterech Łap wprowadziła optymizm. Powiedziała ,że jej się widzi ,że z łapką lepiej. Malutka strasznie się ucieszyła z odwiedzin. Latała po mieszkaniu z moimi szatanami. Pobawiła się ,pocieszyła i pojechała poznać kota do dziadków :lol::lol::lol::lol::lol: Odkąd zamieszkała w ciepłym strasznie się leni, cały podszerstek z niej wyłazi. Wygląda jak stara baba, bo ten podszerstek siwy. Trochę żałuje ,że nie zrobiłam jej zdjęć ..ale wczoraj był taki młyn a przecież okazji jeszcze będzie dużo. Quote
mestudio Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 Jak fajnie udało Ci się ją wyadoptować, naprawdę zazdroszczę takiego nowego domu dla psiaka. Quote
DOSIA_GRECIA Posted March 31, 2012 Author Posted March 31, 2012 Ciocie Klocie pomóżcie mi znaleźć domek dla drugiego trzyłapka co przebywa obecnie na tymczasie ... wątek przez banerek Quote
DOSIA_GRECIA Posted May 10, 2012 Author Posted May 10, 2012 [quote name='mestudio']Jak fajnie udało Ci się ją wyadoptować, naprawdę zazdroszczę takiego nowego domu dla psiaka.[/QUOTE] Dzisiaj Malutka była sterylizowana, po południu byłam wu weterynarza,.. Panie wetki nie mogły się nachwalić jakich malutka ma superowych opiekunów,.. Już od progu powiedziały ,że Malutka była i ,że opiekunowie zakochani w niej>!!!! Quote
basiunia131 Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 Miała mała duzo szczescia, ze trafiła na fajny domek. A może uda się pokazac jakies zdjęcia Malutkiej? :-) Quote
DOSIA_GRECIA Posted May 11, 2012 Author Posted May 11, 2012 [quote name='basiunia131']Miała mała duzo szczescia, ze trafiła na fajny domek. A może uda się pokazac jakies zdjęcia Malutkiej? :-)[/QUOTE] pewnie za jakiś czas pojadę ja odwiedzić. Quote
sleepingbyday Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Hej, dośka, co u malutkiej ;-)? Quote
DOSIA_GRECIA Posted September 28, 2012 Author Posted September 28, 2012 Malutka miała amputację łapki, ale jest już z miesiąc po operacji i radzi sobie dobrze. Muszę tylko znaleźć czas na odwiedziny. Quote
sleepingbyday Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 a jednak. no cóz, i tak jej w sumie nie miała. powiedz panom, żeby z wetem pogadali przy okazji o ew. wspomaganiu stawów. u trójłapków tzreba to robic, ale nie wiem, kiedy warto zacząć. być może na razie karma z chondropatyina by wystarczyła? brit care taka robi. ale jeśli oni chodza do tych fizjoterapeutów, to pewnie już to wszysko wiedzą ;-). a zdjęć by jakichś nie przysłali :-) :-) Quote
DOSIA_GRECIA Posted October 10, 2012 Author Posted October 10, 2012 napiszę do nich żeby zdjęcia wysłali czym prędzej :) SBD - na pewno im powiem, od nadmiaru wiedzy jeszcze nikt nie umarł. Quote
DOSIA_GRECIA Posted October 26, 2012 Author Posted October 26, 2012 " class="ipsImage" alt="">" class="ipsImage" alt="">" class="ipsImage" alt="">" class="ipsImage" alt=""> Quote
basiunia131 Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Ależ ona pięknie sie prezentuje w tej jesiennej scenerii :) A jak sobie radzi bez łapki? Quote
sleepingbyday Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 piękna! i czujna :-). wszystko ok po amputacji? Quote
DOSIA_GRECIA Posted October 26, 2012 Author Posted October 26, 2012 Jak widać. :) już wcześniej nie używała łapki więc to była jak to się mówi.. formalność. ? Wszystko jest ok. Quote
DOSIA_GRECIA Posted October 26, 2012 Author Posted October 26, 2012 a najważniejsze że ma kochany domek, a jak Pańcio relacjonował Malutka jest teraz okoliczną bohaterką, lubi ją 3/4 osiedla. 1/4 to zawsze się znajdzie:( i te teksty: a po co psa męczyć :P Quote
zachary Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 sbd, lepiej, aby Ciebie ta cholera nie trzasła;), wypluń to,tfu,tfu....Wiadomo powszechnie,że trochę "bezinteresownie" "dobrych":angryy: ludzi zawsze się znajdzie:-(. Inaczej, żylibyśmy w sielance..... Malutka śliczna, zadbana, radosna, aż serce się raduje:loveu:. I widzisz, jeden " człowiek" wywala na ulicę, a drugi CZŁOWIEK przygarnia do swego domu i serca:multi::loveu:. Quote
sleepingbyday Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 a bo wiesz zachary, ja jestem idealistka. to niewygodna życiowo postawa i nerwicę wywołuje.... Quote
Recommended Posts