Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 372
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mmd napisał(a):
To jest bardzo rzadko uczęszczana trasa. W Makowie jest malagos i czasem potrzeba podwózki. Jakby co i któraś z baloniarek by potrzebowała, to napuszczę na Ciebie :evil_lol:

Nie ma sprawy jak tylko będę mogła to pomogę .. mój samochód ostatnio już wygląda jak psowóz. Muszę dziś posprzątać bo mi Malutka narzygała za fotel :evil_lol: oczywiście w takie miejsce ,że nie wiem jak posprzątać... tak jej się ulało....
Wczoraj Malutka z Pańciami przyszła do nas w odwiedziny na kawę. Była u weta na szczepieniu i takie tam . Jak zwykle Pani z Czterech Łap wprowadziła optymizm. Powiedziała ,że jej się widzi ,że z łapką lepiej.
Malutka strasznie się ucieszyła z odwiedzin. Latała po mieszkaniu z moimi szatanami.
Pobawiła się ,pocieszyła i pojechała poznać kota do dziadków :lol::lol::lol::lol::lol:
Odkąd zamieszkała w ciepłym strasznie się leni, cały podszerstek z niej wyłazi. Wygląda jak stara baba, bo ten podszerstek siwy. Trochę żałuje ,że nie zrobiłam jej zdjęć ..ale wczoraj był taki młyn a przecież okazji jeszcze będzie dużo.

• 1 month later...
Posted

[quote name='mestudio']Jak fajnie udało Ci się ją wyadoptować, naprawdę zazdroszczę takiego nowego domu dla psiaka.[/QUOTE]

Dzisiaj Malutka była sterylizowana, po południu byłam wu weterynarza,.. Panie wetki nie mogły się nachwalić jakich malutka ma superowych opiekunów,.. Już od progu powiedziały ,że Malutka była i ,że opiekunowie zakochani w niej>!!!!

Posted

[quote name='basiunia131']Miała mała duzo szczescia, ze trafiła na fajny domek. A może uda się pokazac jakies zdjęcia Malutkiej? :-)[/QUOTE]

pewnie za jakiś czas pojadę ja odwiedzić.

• 4 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

a jednak. no cóz, i tak jej w sumie nie miała. powiedz panom, żeby z wetem pogadali przy okazji o ew. wspomaganiu stawów. u trójłapków tzreba to robic, ale nie wiem, kiedy warto zacząć. być może na razie karma z chondropatyina by wystarczyła? brit care taka robi.

ale jeśli oni chodza do tych fizjoterapeutów, to pewnie już to wszysko wiedzą ;-).

a zdjęć by jakichś nie przysłali :-) :-)

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

sbd, lepiej, aby Ciebie ta cholera nie trzasła;), wypluń to,tfu,tfu....Wiadomo powszechnie,że trochę "bezinteresownie" "dobrych":angryy: ludzi zawsze się znajdzie:-(. Inaczej, żylibyśmy w sielance..... Malutka śliczna, zadbana, radosna, aż serce się raduje:loveu:. I widzisz, jeden " człowiek" wywala na ulicę, a drugi CZŁOWIEK przygarnia do swego domu i serca:multi::loveu:.

• 1 month later...