DOSIA_GRECIA Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 mestudio napisał(a):A jaki jest teraz "status" łapki? TZmestudio łapka jest w trakcie rehabilitacji.. plus doktor czas i wizyty u weta,.... A tymczasem Malutka dzisiaj nocuje w nowym domku. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Śmieję się przez łzy...i zyczę jej wszystkiego naj. Jutro postanowiłam sobie za radą sleepingbyday nie nachodzić nowej rodzinki... ale będzie mi ciężko.. Tak mi to Maleństwo w sercu zamieszkało... no dobra bo znowu się rozklejam.. :-(:-(:-(:-(:-(:-(:shake: Quote
mmd Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Zawsze jest ciężko. Maleństwo ma dom i tak powinno być :) Quote
pucka69 Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Jak się cieszę! Smutek przeminie, znam to uczucie z moich tymczasowych świnek morskich :) Quote
DOSIA_GRECIA Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 pucka69 napisał(a):Jak się cieszę! Smutek przeminie, znam to uczucie z moich tymczasowych świnek morskich :) ach te prosiaczki.... miałam trzy.... śmierć każdej przeżywałam.... niestety nie żyją one az tak długo jak pieski a do tego wypaczone genetycznie przez doświadczenia laboratoryjne często zapadają na nowotwory i choroby nerek .... :-( Quote
DOSIA_GRECIA Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 jak już ochłonę to rozliczam wydatki i przelewam pozostałe pieniądze na potrzebujące pieski, klub baloniarek i co tam jeszcze, zobaczymy co zostanie i jak to podzielić. Quote
Asperges Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 sleepingbyday napisał(a):asperges, zmów nowennę za mojego tymczasa, bo juz półtora roku szuka domu, a młodziak to on nie jest. Kochana, czemu nie chcesz zmówić jej sama? :p Quote
gosia7 Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Dosiu bardzo się cieszę,że suńka znalazła domek:) I czekam na zdjęcia z nowego domku. Z czasem oczywiście. Narazie ochłoń, bo kupa dobrej roboty za Tobą:) Quote
Nadziejka Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 :iloveyou::thumbs::thumbs::thumbs::iloveyou:cudne wiesciiii , niechaj kochaja i na rekach nosza niunie:multi::multi: Quote
sleepingbyday Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 mmd napisał(a):Za Kargula to nie wystarczy. Do klasztoru trzeba by iść :evil_lol: oj tam zaraz, nie jest tak źle. lisław jest zdecydowanie normalniejszy od śp. kajka, a tamten dom znalazł. no, słyszałam, że u malutkiej wszystko ok, zobaczymy jak dziś, bo dosia ma do nich dzwonić. chyba chłopaki wraz z malutka zyskali jeszcze kuzynkę ;-). aha, miałam spytać - czy malutka została malutka, czy imię zmieniają? Quote
Nutusia Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Imię jak imię - tytuł wątku trzeba zmienić! ;) Powodzenia, Maleńka - ustaw chłopów na starcie i wszystko będzie OK. Quote
sleepingbyday Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Dosia, zmień tytuł watku i poroś moderatora o przeniesienie wątku do odpowiedniego działu (juz w nowym domu). tytuł zmienia się przez edycję zaawansowana pierwszego posta. do moda napisz pw Quote
DOSIA_GRECIA Posted March 20, 2012 Author Posted March 20, 2012 (edited) Bardzo was przepraszam ,że rzadko zaglądam... Niestety w czasie ratowania malutkiej strasznie zawaliłam w pracy i teraz próbuję nadgonić ,żeby nie wylądować na bezrobociu. :( :-o:-o:-o:-o:angryy: moja praca uzależniona od wyników a wyniki poszły drastycznie w dół :( :( :shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake: Jeżeli chodzi o naszego skarbka.... to imię Malutka zostało . Do tego Malutka jest radosna, skacze, biega za swoim ogonkiem,. bawi się zabawkami i ma się dobrze. Podobno wczoraj wygrzebała dołek w piasku chora łapką.:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Aż mi się coś nie chce wierzyć.. Ale w sobotę sprawdzę i się przekonam na własne oczy. Dzisiaj jest też ostatni zastrzyk. Co do wydatków .. WYNIK ZBIÓRKI DATKÓW 360 ZŁ Z DOGOMANII 150 ZŁ MOJA MAMA WYDATKI NA LECZENIE RAZEM 275 ZŁ ZEBRANE Z DOGO 360 - WYDATKI 275 = 85 ZŁ WYDATKI NA CZĘŚĆ KARMY I WITAMINY DO ROZLICZENIA 98 ZŁ 150ZŁ OD MOJEJ MAMY - 98 ZŁ = 52 ZŁ mama przeznacza resztę na potrzebujące pieski RESZTA ZE SKŁADEK Z DOGO I OD MAMY TO = 137 ZŁ POZOSTAŁĄ RESZTĘ CHCIAŁABYM PRZELAĆ NA KONTO BALONIAREK. ONE NA PEWNO BĘDĄ WIEDZIAŁY KOMU POMÓC. A NA PEWNO CHCIAŁABYM ABY ZOSTAŁ WSPARTY BDT. ALE TO OCZYWIŚCIE POZOSTAWIŁABYM DO ICH WYBORU. Edited March 20, 2012 by DOSIA_GRECIA Quote
mmd Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 O dżizas, dopiero teraz przeczytałam :) Cieszę się, że chcesz nas zasilić, ale to pikuś w porównaniu z grzebaniem łapką w piasku. Cudownie, wspaniale, rewelacyjnie... mam gdzieś Słownik synonimów, moge jeszcze poszukać trochę, bo już nie wiem, jak wyrazić radość :):):) Quote
DOSIA_GRECIA Posted March 20, 2012 Author Posted March 20, 2012 mmd napisał(a):O dżizas, dopiero teraz przeczytałam :) Cieszę się, że chcesz nas zasilić, ale to pikuś w porównaniu z grzebaniem łapką w piasku. Cudownie, wspaniale, rewelacyjnie... mam gdzieś Słownik synonimów, moge jeszcze poszukać trochę, bo już nie wiem, jak wyrazić radość :):):) :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Quote
sleepingbyday Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 szok! Dosia, musisz, koniecznie musisz nagrac filmik, bo nie uwierzymy :-)! Quote
Akrum Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 dawno mnie tu nie było, więc dopiero teraz czytam tak cudowne wieści :) bardzo się cieszę, że Malutka ma już DS :) Quote
basiunia131 Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 I czekamy z niecierpliwością na zdjęcia, filmiki z nowego domku, co się da! :-) Quote
Ewa Marta Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Super wiadomości:-) Grzebała chorą łapinką, cudo kochane:loveu: Quote
DOSIA_GRECIA Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 jutro o 14 spotykam sie z Malutka i jej nowym Opiekunem. Zdjecia zrobie na pewno,.. resztę napiszę. Quote
DOSIA_GRECIA Posted March 24, 2012 Author Posted March 24, 2012 nie wiem dlaczego ale nie mogę umieścić zdjęć.. zdjęcia z dzisiejszego spacerku. https://www.facebook.com/media/set/?set=a.393926407291576.114067.100000226613288&type=1 Quote
DOSIA_GRECIA Posted March 24, 2012 Author Posted March 24, 2012 OH DZIĘKUJĘ....! Malutka jest jak żywe srebro, cięzko było jej zrobić zdjęcia bo biegała szybciej niż to sobie można wyobrazić. Wydawało się ,ze najpierw biegnie ona a potem jej łapki... :DD Chodzi po schodach, skacze, i jest zachwycająca. Quote
Recommended Posts