Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mestudio napisał(a):
A jaki jest teraz "status" łapki?

TZmestudio

łapka jest w trakcie rehabilitacji.. plus doktor czas i wizyty u weta,....
A tymczasem Malutka dzisiaj nocuje w nowym domku. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Śmieję się przez łzy...i zyczę jej wszystkiego naj. Jutro postanowiłam sobie za radą sleepingbyday nie nachodzić nowej rodzinki... ale będzie mi ciężko.. Tak mi to Maleństwo w sercu zamieszkało... no dobra bo znowu się rozklejam.. :-(:-(:-(:-(:-(:-(:shake:

• Replies 372
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pucka69 napisał(a):
Jak się cieszę!
Smutek przeminie, znam to uczucie z moich tymczasowych świnek morskich :)

ach te prosiaczki.... miałam trzy.... śmierć każdej przeżywałam.... niestety nie żyją one az tak długo jak pieski a do tego wypaczone genetycznie przez doświadczenia laboratoryjne często zapadają na nowotwory i choroby nerek .... :-(

Posted

sleepingbyday napisał(a):
asperges, zmów nowennę za mojego tymczasa, bo juz półtora roku szuka domu, a młodziak to on nie jest.

Kochana, czemu nie chcesz zmówić jej sama? :p

Posted

Dosiu bardzo się cieszę,że suńka znalazła domek:) I czekam na zdjęcia z nowego domku. Z czasem oczywiście. Narazie ochłoń, bo kupa dobrej roboty za Tobą:)

Posted

mmd napisał(a):
Za Kargula to nie wystarczy. Do klasztoru trzeba by iść :evil_lol:

oj tam zaraz, nie jest tak źle. lisław jest zdecydowanie normalniejszy od śp. kajka, a tamten dom znalazł.

no, słyszałam, że u malutkiej wszystko ok, zobaczymy jak dziś, bo dosia ma do nich dzwonić.

chyba chłopaki wraz z malutka zyskali jeszcze kuzynkę ;-).

aha, miałam spytać - czy malutka została malutka, czy imię zmieniają?

Posted (edited)

Bardzo was przepraszam ,że rzadko zaglądam... Niestety w czasie ratowania malutkiej strasznie zawaliłam w pracy i teraz próbuję nadgonić ,żeby nie wylądować na bezrobociu. :( :-o:-o:-o:-o:angryy: moja praca uzależniona od wyników a wyniki poszły drastycznie w dół :( :( :shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake:
Jeżeli chodzi o naszego skarbka.... to imię Malutka zostało . Do tego Malutka jest radosna, skacze, biega za swoim ogonkiem,. bawi się zabawkami i ma się dobrze. Podobno wczoraj wygrzebała dołek w piasku chora łapką.:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Aż mi się coś nie chce wierzyć.. Ale w sobotę sprawdzę i się przekonam na własne oczy. Dzisiaj jest też ostatni zastrzyk.

Co do wydatków ..
WYNIK ZBIÓRKI DATKÓW
360 ZŁ Z DOGOMANII
150 ZŁ MOJA MAMA

WYDATKI NA LECZENIE RAZEM 275 ZŁ
ZEBRANE Z DOGO 360 - WYDATKI 275 = 85 ZŁ

WYDATKI NA CZĘŚĆ KARMY I WITAMINY
DO ROZLICZENIA 98 ZŁ
150ZŁ
OD MOJEJ MAMY - 98 ZŁ = 52 ZŁ
mama przeznacza resztę na potrzebujące pieski

RESZTA ZE SKŁADEK Z DOGO I OD MAMY TO = 137 ZŁ

POZOSTAŁĄ RESZTĘ CHCIAŁABYM PRZELAĆ NA KONTO BALONIAREK. ONE NA PEWNO BĘDĄ WIEDZIAŁY KOMU POMÓC. A NA PEWNO CHCIAŁABYM ABY ZOSTAŁ WSPARTY BDT.
ALE TO OCZYWIŚCIE POZOSTAWIŁABYM DO ICH WYBORU.

Edited by DOSIA_GRECIA
Posted

O dżizas, dopiero teraz przeczytałam :)
Cieszę się, że chcesz nas zasilić, ale to pikuś w porównaniu z grzebaniem łapką w piasku. Cudownie, wspaniale, rewelacyjnie... mam gdzieś Słownik synonimów, moge jeszcze poszukać trochę, bo już nie wiem, jak wyrazić radość :):):)

Posted

mmd napisał(a):
O dżizas, dopiero teraz przeczytałam :)
Cieszę się, że chcesz nas zasilić, ale to pikuś w porównaniu z grzebaniem łapką w piasku. Cudownie, wspaniale, rewelacyjnie... mam gdzieś Słownik synonimów, moge jeszcze poszukać trochę, bo już nie wiem, jak wyrazić radość :):):)

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Posted

OH DZIĘKUJĘ....! Malutka jest jak żywe srebro, cięzko było jej zrobić zdjęcia bo biegała szybciej niż to sobie można wyobrazić. Wydawało się ,ze najpierw biegnie ona a potem jej łapki... :DD Chodzi po schodach, skacze, i jest zachwycająca.