Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 372
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No cuż ..ona tam jest dopiero tydzień dlatego trzęsienia ziemi nie będzie. :) Ale ....wiem ,że łapka jest ćwiczona w domu kiedy tylko się da,.
Jest też zabezpieczona jak widać na zdjęciach na spacerki.:roll: Witaminy i inne zalecenia stosowane.:roll: W ten piątek Malutka zapisana jest na szczepienie na Paca do czterech łap ;) ponieważ jak to powiedzieli nowi opiekunowie byli w pobliskiej lecznicy - Spotkali się już z trzema weterynarzami i żaden ani nie wzbudził ich zaufania ani też nie okazał zbytniego zainteresowania łapką i Malutką. :angryy:Jedna pani wet :angryy::angryy::angryy::angryy: to nawet powiedziała ,że to nieprawda ,że łapka może dochodzić do sprawności przez dwa lata tylko ,że przez trzy miesiące:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:. I ,że łapkę będzie trzeba pewnie amputować:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:. Zołza! takich to tylko na stos! I tu nie chodzi o mówienie nieprawdy ale wielka to pociecha dla kogos kto właśnie przygarnął pokrzywdzone zwierzątko spotkac na swojej drodze obojętna weterynare!:mad:
Jak widziałam Malutka jest nad wyraz sprawna.:lol: W nowym domku wchodzi i schodzi po schodach, (na trzecie piętro a u mnie nosiłam ją chociaż tam schody mniej strome)powolutku ale sama (chociaż co ja piszę:evil_lol: - wcale nie powolutku .powolutku to Pańcio się stara z Malutką schodzić. Ponadto Malutka skacze jak zając przez przeszkody typu strumyk wody, podskakuje do smakołyków jak kangur i jest przeszczęśliwa. Może doradzicie jakiegoś zaufanego neurologa to zapiszemy się na wizytę.

Posted

sleepingbyday napisał(a):
kot ma doświadczenie w rehabilitacji takiej łapy? na pewno będzie w stanie neurologa poradzić. można spytać w czterech łapach i porównac nazwiska ;-)

Kot? to nazwisko? czy mam pytac jakiegos kota? A w czterech łapach na pewno zapytam.

Posted

Wiadomości de bomba! Neurologa niestety żadnego nie znam :(

A niedouczonych wetów, szczególnie takich, którzy w miejscu serca mają kasę fiskalną, trzeba omijać jak najszerszym łukiem...!

Posted (edited)

W W. to głównie te dwa nazwiska są wymieniane.
EditNeurolog:
Warszawa profesor Roman Lechowski przyjmuje na SGGW w klinice Małych Zwierząt ul. Nowoursynowska 159C tel. 022 8473740, 5936104, 5936197 oraz na ul. Gagarina 5 tel. 022 8414022, 8414440, oraz ul. Powstańców Śląskich 101 tel. 022 6383914
Milanówek dr Olkowski nie pamiętam adresu tel. 022 7249217

Edited by wiosenka
Posted

no tak często jeżdzę ale po takim terenie: Wyszków Półtusk Maków Mazowiecki Ostrołęka Warszawa Wołomin Błonie - Lublin to nie mój teren. Ale jakby była potrzebna podwózka w tym rejonie gdzie jeżdzę a miałabym czas to polecam się. Żeby pojechać do Lublina musiałabym wziąć wolne.:(

Posted

DOSIA_GRECIA napisał(a):
no tak często jeżdzę ale po takim terenie: Wyszków Półtusk Maków Mazowiecki Ostrołęka Warszawa Wołomin Błonie - Lublin to nie mój teren. Ale jakby była potrzebna podwózka w tym rejonie gdzie jeżdzę a miałabym czas to polecam się. Żeby pojechać do Lublina musiałabym wziąć wolne.:(

To jest bardzo rzadko uczęszczana trasa. W Makowie jest malagos i czasem potrzeba podwózki. Jakby co i któraś z baloniarek by potrzebowała, to napuszczę na Ciebie :evil_lol:

Posted

do lublina jedzie mój kolega 13 lub 14 kwietnia. znając go, zgodzi się na transport, jeśli nie będzie miał jakichś dodatkowych zadań z tym wyjazdem związanych i jesli nie znajdziecie wcześniej, więc jakby co, to sie odzywajcie.