Lobaria Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 AtaO napisał(a):Rozmawiałam z Klaudią. Przygotuje na jutro umowę do podpisu i tak jak wspomniałam Boston jutro około godziny 18-tej powinien opuścić schron. O ile wszystko pójdzie zgodnie z planem.:) Serdeczne dzięki za pomoc - jesteście Janiołami. Wobec tego prześlę na pw telefon do Pana. Quote
AtaO Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 A może ktoś kto miał do tej pory kontakt z Państwem (ewu, Lobaria) mógłby zadzwonić i przekazać informację na temat jutrzejszego transportu. My skontaktowalibyśmy się dopiero jutro po odebraniu Bostona ze schronu. Quote
AtaO Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Info dla ewu: Mogę prosić na pw o adres Państwa? Quote
Lobaria Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Rozmawiałam przed chwilą z Państwem, przekazałam info. Quote
AtaO Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Dzięki, czyli Państwo nie zmienili zdania co do adopcji Bostonka:) Quote
Lobaria Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 AtaO napisał(a):Dzięki, czyli Państwo nie zmienili zdania co do adopcji Bostonka:) Nie mieli wątpliwości ani przez chwilę, wręcz borbadowali telefonami Klaudię i mnie. Cieszę się, że jutro już jedzie do domku. Quote
pralinka94 Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 jestem u Bostona :) cieszę się, że mogę pomóc w transporcie, tym bardziej do nowego domu :D Quote
AtaO Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 pralinka94 napisał(a):jestem u Bostona :) cieszę się, że mogę pomóc w transporcie, tym bardziej do nowego domu :D Witamy i dziękujemy za pomoc :) Quote
ewu Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 AtaO napisał(a):Info dla ewu: Mogę prosić na pw o adres Państwa? Już podaję:) Quote
Avilia Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Boston jest już w trasie. Sam wskoczył do auta:) Mam nadzieję,że na miejscu będzie wszystko ok... Quote
wolf122 Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Super,podglądam wątek:loveu: Spójrzcie proszę tu http://www.dogomania.pl/threads/225010-CAPRI-ofiara-bandziora-spod-Chynowa-POMOC-POTRZEBNA?p=18881138#post18881138 :-( Quote
Lobaria Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 (edited) Avilia napisał(a):Boston jest już w trasie. Sam wskoczył do auta:) Mam nadzieję,że na miejscu będzie wszystko ok... :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Telefonował do mnie domek - takiego szczęścia w głosie dawno nie słyszałam:lol: Bostonek, mimo bolącej łapki, chce się bawić z Florkiem, a ten bidak jeszcze się ciut boi, ale wszystko na dobrej drodze. Bostonek coś wrzucił na ruszt i pchał się na posłanko Florka. Dziś kąpiel, bo chłopak strasznie brudny, a jutro do weta, bo ta łapka niepokoi. Być może domek zaloguje się na dogo :multi: Bardzo dziękujemy Pawłowi za dostarczenie psiaka pod wskazany adres, Pan mówił, że Paweł robił zdjęcia, więc czekamy z niecierpliwością... Edited March 23, 2012 by Lobaria Quote
ewu Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Lobaria napisał(a)::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Telefonował do mnie domek - takiego szczęścia w głosie dawno nie słyszałam:lol: Bostonek, mimo bolącej łapki, chce się bawić z Florkiem, a ten bidak jeszcze się ciut boi, ale wszystko na dobrej drodze. Bostonek coś wrzucił na ruszt i pchał się na posłanko Florka. Dziś kąpiel, bo chłopak strasznie brudny, a jutro do weta, bo ta łapka niepokoi. Być może domek zaloguje się na dogo :multi: Bardzo dziękujemy Pawłowi za dostarczenie psiaka pod wskazany adres, Pan mówił, że Paweł robił zdjęcia, więc czekamy z niecierpliwością... Oj jak dobrze, bardzo, bardzo się cieszę:) Polecę Państwa odwiedzić jak się chłopak troszkę zadomowi. Quote
ewu Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Florek jest fajny, niezwykle miły i przytulaśny:)Dość duży ale pewnie mniejszy od Bostonka. W domku są jeszcze dwie małe, niezwykle grzeczne dziewczynki. Bostonek ma wspaniałą dużą Rodzinę. Ciekawe czy polubi papugę:)) Quote
AtaO Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Zdjęcia będą jeszcze dzisiaj, tylko trochę później :) Quote
Lobaria Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 AtaO napisał(a):Zdjęcia będą jeszcze dzisiaj, tylko trochę później :) Ja też - jak dostanę zdjęcia z domku - to wstawię, ale to chyba już jutro. Quote
MeganGce Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Boston w pierwszej domowej kąpieli ależ on był brudny!!!! Quote
MeganGce Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 :lol::lol:Więcej zdjęć jutro po wizycie u weta,szczepieniu,zaczipowaniu.Myślę że Bostonek jak się w końcu wyśpi ,naje do syta to będzie lepszym modelem:cool3: Quote
Lobaria Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 [quote name='megangce']boston w pierwszej domowej kąpieli ależ on był brudny!!!! serdecznie witamy domek Bostonka:loveu: Chłopak wygląda na zadowolonego z kąpieli... Quote
MeganGce Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Piesio ma ogromną potrzebę przytulania i zaczepia Florka do zabawy:) Quote
Recommended Posts