Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

AtaO napisał(a):
Rozmawiałam z Klaudią. Przygotuje na jutro umowę do podpisu i tak jak wspomniałam Boston jutro około godziny 18-tej powinien opuścić
schron. O ile wszystko pójdzie zgodnie z planem.:)

Serdeczne dzięki za pomoc - jesteście Janiołami.
Wobec tego prześlę na pw telefon do Pana.

• Replies 262
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A może ktoś kto miał do tej pory kontakt z Państwem (ewu, Lobaria) mógłby zadzwonić i przekazać informację na temat jutrzejszego transportu.
My skontaktowalibyśmy się dopiero jutro po odebraniu Bostona ze schronu.

Posted

AtaO napisał(a):
Dzięki, czyli Państwo nie zmienili zdania co do adopcji Bostonka:)

Nie mieli wątpliwości ani przez chwilę, wręcz borbadowali telefonami Klaudię i mnie. Cieszę się, że jutro już jedzie do domku.

Posted

pralinka94 napisał(a):
jestem u Bostona :) cieszę się, że mogę pomóc w transporcie, tym bardziej do nowego domu :D

Witamy i dziękujemy za pomoc :)

Posted (edited)

Avilia napisał(a):
Boston jest już w trasie.
Sam wskoczył do auta:)

Mam nadzieję,że na miejscu będzie wszystko ok...

:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:
Telefonował do mnie domek - takiego szczęścia w głosie dawno nie słyszałam:lol:
Bostonek, mimo bolącej łapki, chce się bawić z Florkiem, a ten bidak jeszcze się ciut boi, ale wszystko na dobrej drodze. Bostonek coś wrzucił na ruszt i pchał się na posłanko Florka.
Dziś kąpiel, bo chłopak strasznie brudny, a jutro do weta, bo ta łapka niepokoi.
Być może domek zaloguje się na dogo :multi:

Bardzo dziękujemy Pawłowi za dostarczenie psiaka pod wskazany adres, Pan mówił, że Paweł robił zdjęcia, więc czekamy z niecierpliwością...

Edited by Lobaria
Posted

Lobaria napisał(a):
:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:
Telefonował do mnie domek - takiego szczęścia w głosie dawno nie słyszałam:lol:
Bostonek, mimo bolącej łapki, chce się bawić z Florkiem, a ten bidak jeszcze się ciut boi, ale wszystko na dobrej drodze. Bostonek coś wrzucił na ruszt i pchał się na posłanko Florka.
Dziś kąpiel, bo chłopak strasznie brudny, a jutro do weta, bo ta łapka niepokoi.
Być może domek zaloguje się na dogo :multi:

Bardzo dziękujemy Pawłowi za dostarczenie psiaka pod wskazany adres, Pan mówił, że Paweł robił zdjęcia, więc czekamy z niecierpliwością...

Oj jak dobrze, bardzo, bardzo się cieszę:) Polecę Państwa odwiedzić jak się chłopak troszkę zadomowi.

Posted

Florek jest fajny, niezwykle miły i przytulaśny:)Dość duży ale pewnie mniejszy od Bostonka.
W domku są jeszcze dwie małe, niezwykle grzeczne dziewczynki. Bostonek ma wspaniałą dużą Rodzinę. Ciekawe czy polubi papugę:))

Posted

:lol::lol:Więcej zdjęć jutro po wizycie u weta,szczepieniu,zaczipowaniu.Myślę że Bostonek jak się w końcu wyśpi ,naje do syta to będzie lepszym modelem:cool3:

Posted

[quote name='megangce']boston w pierwszej domowej kąpieli ależ on był brudny!!!!

serdecznie witamy domek Bostonka:loveu:
Chłopak wygląda na zadowolonego z kąpieli...