Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 262
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Boston wygląda na takiego spokojnego przylepe...napisane jest, że ma zero agresji... Przecież to jeszcze nie jest staruszek...Może ktoś dostrzeże w jego oczach coś, co sprawi, że się w nim zakocha...Oby...Nie jest dobrze, że zdjęć nie widać

Posted

Cholera...Boston wydaje się być tak fajnym psem...ta cisza u niego jest okropna...Odświeżyłam ogłoszenia gdzie się dało, chociaż wiem, że zainteresowania niestety nie ma :( Tak bardzo mi szkoda tego psiaka...

Posted

beataczl napisał(a):
jak bedzie wydarzenie to udostepnie na fejsie ale ja nie umiem zrobic..

wezme banerek Bostonka od paulinken

Ja też nie umiałam, dopóki nie zabrałam się za pierwsze...
Czuję się wywołana do tablicy - zrobię wydarzenie. Trochę mało zdjęć...

Posted

Miałam telefon w sprawie Bostonka... dobry telefon, konkretni Państwo / z fb / chcą przygarnąć ślicznota na stałe.
Potrzebne sprawdzenie chłopaka na dzieci... Skoro opiekował się szczeniaczkami, to pewnie nie zawiedzie z dziećmi. Panstwo mają 7- i 4 - letnią córkę. Mają juz jednego psiaka, takiego przed kolana. Dzieci odnoszą się do psiaka wspaniale, nie ma mowy o szarpaniu, męczeniu itp. Państwo mieszkają w bloku w Gliwicach, ale za parę miesięcy przeprowadzają się do domu z ogrodem. Od razu zaznaczyli, że Boston nie będzie psem stróżującym, ale członkiem Rodziny. Od zawsze psy tak u Nich funkcjonowały.
Państwo są zakochani w oczach Bostonka i są zdecydowani. Oczywiście godzą się na wizytę PA. Mają w planie zaczipowanie Bostonka. Sprawę kastracji też mogą ewentualnie wziać na siebie.
Tyle z pierwszej rozmowy tel.
Wg mnie bardzo dobrze to wszystko rokuje. Państwo mogą wziąć Bostonka nawet w tym tygodniu.
Klaudus, ponieważ w adopcjach nie mam zbyt dużego doświadczenia / tzn mam duże, ale jako adoptująca :lol:/, przekażę Tobie kontakt do Państwa.

Posted (edited)

[quote name='rents']Może EWU ( Pani Basia ) . . . mieszka w Gliwicach. Może ten DS jest gdzieś obok ?
Jest w samych Gliwicach... poproszę ewu, ale kontakt z Klaudią potrzebny...
Sprawdzenie Bostonka na dzieci, a jak to zrobić, jak psiak w schronie... Przecież nie można go wyciągnąć ryzykując, że nie będzie mógł zostać w domku, ponieważ źle reaguje na dzieci. Osobiście bardzo wątpię, aby tak było / sama łagodność w jego oczach /, ale nie możemy tego wykluczyć.

Edited by Lobaria
Posted

[quote name='Lobaria']Jest w samych Gliwicach... poproszę ewu, ale kontakt z Klaudią potrzebny...
Sprawdzenie Bostonka na dzieci, a jak to zrobić, jak psiak w schronie... Przecież nie można go wyciągnąć ryzykując, że nie będzie mógł zostać w domku, ponieważ źle reaguje na dzieci. Osobiście bardzo wątpię, aby tak było / sama łagodność w jego oczach /, ale nie możemy tego wykluczyć.
Już dzwoniłam ale Pani nie odebrała spróbuję za chwilę:) Z Klaudią wszystko ustaliłam. Chciałabym dzisiaj zrobić tę wizytę bo pogoda zjawiskowa, poszłabym na spacer z Pączkiem i zrobilibyśmy:)) wizytę. Pączek też z punktu więc musi pomóc starszemu koledze:)))))))))))))))))))))))