Avilia Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 paulinken napisał(a):Kurczę, a może chociaż jakiś kojec? Tylko kto przyjmie bezpłatnie? Kto przewiezie?;( Mamy tylko 3 dni;( Quote
Agnieszka103 Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Skoro do Kołtunka uśmiechnął się los i właśnie przeczytałam, że ma szansę! to może Boston też...Tak bardzo bym chciała... Quote
Agnieszka103 Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Boston wygląda na takiego spokojnego przylepe...napisane jest, że ma zero agresji... Przecież to jeszcze nie jest staruszek...Może ktoś dostrzeże w jego oczach coś, co sprawi, że się w nim zakocha...Oby...Nie jest dobrze, że zdjęć nie widać Quote
Klaudus__ Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 Może Mu ktoś wydarzenie na fb zrobić? Quote
Agnieszka103 Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Chętnie bym zrobiła, ale nie mam nawet konta na FB... Gdzie się da to odświeżam Bostonowi ogłoszenia, które zrobiłam Quote
Agnieszka103 Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Cholera...Boston wydaje się być tak fajnym psem...ta cisza u niego jest okropna...Odświeżyłam ogłoszenia gdzie się dało, chociaż wiem, że zainteresowania niestety nie ma :( Tak bardzo mi szkoda tego psiaka... Quote
beataczl Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 jak bedzie wydarzenie to udostepnie na fejsie ale ja nie umiem zrobic.. wezme banerek Bostonka od paulinken Quote
Lobaria Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 beataczl napisał(a):jak bedzie wydarzenie to udostepnie na fejsie ale ja nie umiem zrobic.. wezme banerek Bostonka od paulinken Ja też nie umiałam, dopóki nie zabrałam się za pierwsze... Czuję się wywołana do tablicy - zrobię wydarzenie. Trochę mało zdjęć... Quote
Lobaria Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 wydarzenie na fb http://www.facebook.com/events/390001091027846/?context=create Nie mam dziś weny... Quote
Lobaria Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Na fejsie jest zainteresowanie chłopakiem, ale nie ma konkretów. Czekam na nowe zdjęcia. Quote
Klaudus__ Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 [quote name='Lobaria']Na fejsie jest zainteresowanie chłopakiem, ale nie ma konkretów. Czekam na nowe zdjęcia. Jakich konkretów potrzeba? Quote
Lobaria Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Konkretów w postaci dt..., pomocy finansowej... Quote
Lobaria Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Pięknie się prezentuje, jakby inny pies... Co znaczy zainteresowanie i spacer... Jak z nogami u niego - chcę coś w wydarzeniu napisać... Quote
Lobaria Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Miałam telefon w sprawie Bostonka... dobry telefon, konkretni Państwo / z fb / chcą przygarnąć ślicznota na stałe. Potrzebne sprawdzenie chłopaka na dzieci... Skoro opiekował się szczeniaczkami, to pewnie nie zawiedzie z dziećmi. Panstwo mają 7- i 4 - letnią córkę. Mają juz jednego psiaka, takiego przed kolana. Dzieci odnoszą się do psiaka wspaniale, nie ma mowy o szarpaniu, męczeniu itp. Państwo mieszkają w bloku w Gliwicach, ale za parę miesięcy przeprowadzają się do domu z ogrodem. Od razu zaznaczyli, że Boston nie będzie psem stróżującym, ale członkiem Rodziny. Od zawsze psy tak u Nich funkcjonowały. Państwo są zakochani w oczach Bostonka i są zdecydowani. Oczywiście godzą się na wizytę PA. Mają w planie zaczipowanie Bostonka. Sprawę kastracji też mogą ewentualnie wziać na siebie. Tyle z pierwszej rozmowy tel. Wg mnie bardzo dobrze to wszystko rokuje. Państwo mogą wziąć Bostonka nawet w tym tygodniu. Klaudus, ponieważ w adopcjach nie mam zbyt dużego doświadczenia / tzn mam duże, ale jako adoptująca :lol:/, przekażę Tobie kontakt do Państwa. Quote
Lobaria Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Nie wiem, kto mógłby zrobić wizytę pa w Gliwicach... Quote
rents Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Może EWU ( Pani Basia ) . . . mieszka w Gliwicach. Może ten DS jest gdzieś obok ? Quote
Lobaria Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 (edited) [quote name='rents']Może EWU ( Pani Basia ) . . . mieszka w Gliwicach. Może ten DS jest gdzieś obok ? Jest w samych Gliwicach... poproszę ewu, ale kontakt z Klaudią potrzebny... Sprawdzenie Bostonka na dzieci, a jak to zrobić, jak psiak w schronie... Przecież nie można go wyciągnąć ryzykując, że nie będzie mógł zostać w domku, ponieważ źle reaguje na dzieci. Osobiście bardzo wątpię, aby tak było / sama łagodność w jego oczach /, ale nie możemy tego wykluczyć. Edited March 18, 2012 by Lobaria Quote
ewu Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 [quote name='Lobaria']Jest w samych Gliwicach... poproszę ewu, ale kontakt z Klaudią potrzebny... Sprawdzenie Bostonka na dzieci, a jak to zrobić, jak psiak w schronie... Przecież nie można go wyciągnąć ryzykując, że nie będzie mógł zostać w domku, ponieważ źle reaguje na dzieci. Osobiście bardzo wątpię, aby tak było / sama łagodność w jego oczach /, ale nie możemy tego wykluczyć. Już dzwoniłam ale Pani nie odebrała spróbuję za chwilę:) Z Klaudią wszystko ustaliłam. Chciałabym dzisiaj zrobić tę wizytę bo pogoda zjawiskowa, poszłabym na spacer z Pączkiem i zrobilibyśmy:)) wizytę. Pączek też z punktu więc musi pomóc starszemu koledze:))))))))))))))))))))))) Quote
Recommended Posts