Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 262
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochani czy wiecie że 23 sierpnia minęło już pięć miesięcy odkąd Boston zamieszkał z nami:)trafił do nas 23 marca to był piątek pamiętam doskonale ten dzień jak nie mogłam się doczekać mojego pysia....a jak płakałam gdy pojawiła się informacja że ktoś rozpoznał w Bostonie swojego psa,ech to była straszna chwila dla mnie na szczęście był to fałszywy alarm:)

Posted

Trzeba chyba torcik Bostonkowi zafundować :loveu:Jak dobrze,że on trafił do takiego psiolubnego domku.Wiem,bo widzę aktywność domku na fb o Dogo nie wspomnę:loveu:Na szczęście czasami alarmy są fałszywe.

Posted

[quote name='Lobaria']Gratuluję półrocza / prawie/ :) 20 sierpnia świętowaliśmy z moim Bluniem pierwszą rocznicę - taj daty nie zapomnę do końca życia :)

To nieźle musieliście zabalować.:cool3:

Posted (edited)

Jest wszystko już w porządku, według weta Boston ogon mógł sobie sam "załatwić". Onki często w depresji lub w trudnych dla nich do zaakceptowania sytuacjach potrafią się samo okaleczać najczęściej jest to ogon właśnie.A i z tą obolałą łapą też jest wszystko OK,problem tkwił w urazie po tym potrąceniu,Boston już nie kuleje,dziś szaleje jak wściekły a szczególnej korby dostaje po czesaniu:)To takie duże dziecko:) :loveu:I oczywiście dbamy o kondycję bostonowych stawów osobiście codziennie podaję mu CanVit z glukozaminą

Edited by MeganGce