Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ULKA12']
Co do karmy to nie sądzę aby dziewczyny z fundacji miały kasę na karmę dla Klementyny, biorą udział w likwidacji naszego schroniska, do tego mają pod opieką tzw beznadziejne przypadki, które trzeba operować a kasa pusta:shake:.[/QUOTE]

no jassna dupa :( nie chcę jej przerywać tej karmy jak dobrze idzie odchudzanie, ona już i tak za długo nie m domu :( zobaczę w jakim stanie jutro przyjadą te sznupy nowe... bo od tego też zależy ile kasy pochłoną :(

• Replies 532
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Malawaszka bardzo chetnie byśmy pomogli ale w tej chwili nie jesteśmy w stanie likwidowane schronisko nas pochłania w 120% jest to kilkadziesiąt psów chorych. A wakacje to cięzki okres finansowy dla każdej fundacji. Jesli sytuacja sie poprawi napewno się odezwiemy.

Posted

noo mnie nie musicie mówić, że ciężki okres... walczymy o każdy grosz jak wszyscy, mimo, że nie mamy Fundacji... ale jestem coraz bliżej tego, coraz większa desperacja mnie ogarnia, przeraża tylko papierologia, której nienawidzę, a czas mi się rozmnożyć nie chce, żeby sobie dołożyć kolejny obowiązek :(

zamówię jej tą karmę bo to jej pomaga chudnąc - inaczej będzie siedziała u Uli i siedziała, a to też koszty

Posted

[quote name='malawaszka']no może i warto by było - a Gucio co? też za gruby? pomaga mu to?[/QUOTE]

My to bierzemy od jakiś dwóch tygodni razem z lekami na serduszko i wątrobę. Gucio ma lekką nadwagę i kardiolog kazał nam schudnąć.

Posted

Witam serdecznie Klementynkę i jej miłośników!:)

Z poza bazarkowej sprzedaży ciasteczek ,które zakupiła u mnie ciocia sybisia mam do przekazania dla Klementynki 62zł :).
Zaraz zrobię przelew i proszę o potwierdzenie jak pieniążki dotrą.

Posted

Pięknie dziewczynce w różowym :loveu:, ona ma takie urocze pysio i rozbrajające spojrzenie. Niech będzie zdrowa i jeszcze trochę schudnie, to cud, miód i orzeszki!

• 2 weeks later...
Posted

ULKA12 napisał(a):
Klementyna tak intensywnie wylizywała dzisiaj plastikową miskę, że zrobiła w niej nosem dziurę:crazyeye: Ciekawe o czym to świadczy...

że karma jeszcze nie dotarła? :lol:

Posted

Karma nie dotarła ale nie to miałam na myśli :-) Zresztą wczoraj podjechałam do weta i kupiłam kilo na wszelki wypadek :-) Mam wrażenie, że się nad nią znęcam ona tak uwielbia jedzenie i jest wiecznie głodna, po prostu zaczyna mi byc jej żal, że się tak męczy.