Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 532
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

skonsultowałam wyniki Klementyny z wetką Dżordża, dostała inne leki na wątrobę, trochę większą dawkę na leku na tarczycę, a za tydzień zabiorę ją pokazać i pani dr obejrzy skórę bo nie wygląda zbyt pięknie, zdecydujemy też czy badamy na Cushinga czy nie

Posted

Klementyna dziś wazyła 14,2 kg - chudnie :loveu: pomalutku, ale daje radę! co prawda ciężko ją zważyć bo kręci się to to jak opętane, ale mam nadzieję, że wynik dobry

dostała ketokonazol bo ma zmiany grzybicze na skórze, dostała zalecenie kąpieli leczniczych co 3 dni, za około miesiąc kontrola krwi a skóry za około 2 tygodnie

nie wykazała się inteligencją szczekając na papierowego yorka na reklamie w lecznicy i na kota i weimara na oknach :D hahaha głupiutki gruby piesek :roflt:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahaha ale normalnie pierwszy raz takiego głupola widziałam :D jak ona się stawiała do tego wielkiego tekturowego yorka hahah

to się liczy a nie material :roflt:

Posted

wilczy zew napisał(a):
to się liczy a nie material :roflt:

no też się śmiałam, że to dlatego, ze taki ogromny york to jakiś kosmos - to byłby dopiero pies morderca więc Klementyna wolała się zabezpieczyć :D

• 3 weeks later...
Posted

Klementynkę dziś ostrzygłyśmy - mały wiesniaczek bał się i nie stał grzecznie, niestety włoski nadal liche, skóra nieładna z łupieżem :( kurcze... ale chudnie pomalutku

i coś Ty ze mnie zrobiła?

salcesonik

• 2 weeks later...