Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 532
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Saththa napisał(a):
No i co plujesz na mnie?:smile:

Na los! nie na Cię :)
Saththa napisał(a):
Zerduszko jaką Sandrę i o co tam prosisz o helpa?:smile:

Racje mi przyznaj :P
Ziutka napisał(a):
Coś ukrywacie przed nami ? Dzwonił ktosik o Klemensową ?

Plujemy żeby i tym razem magiczna deklaracja Sandrowa przyniosła szczęście kolejnemu psiakowi :)

Posted

malawaszka napisał(a):
niestety ani pół telefonu :(

Buuuu....a już miałam nadzieję, że nareszcie ktoś się zakochał, że ktoś zadzwonił...że to już czas - a tu dupsko blade no :shake:

Posted

[quote name='zerduszko']Na los! nie na Cię :)

No niech Ci będzie ;)

Racje mi przyznaj :P

Ale z czym ??
Plujemy żeby i tym razem magiczna deklaracja Sandrowa przyniosła szczęście kolejnemu psiakowi :)

To nie moja deklaracja a Birmusiowa

Posted

Monika, pisałam do fibu w sprawie karmy, ale odzewu brak. To co z tą karmą, wysyłać?! Czy mam Klementynce zamówić ten preparat z Karnityną?! Będę na dniach zamawiała karmę i Karnitynę dla Gucka, wzięłabym też Klementynce.

Posted

zapytam się figu i dam Ci znać, jak możesz zamówić dla Klementynki to super by było - jak się skończy to co jest to się przyda, wtedy mogłabyś to podać razem z karmą bo ten transport na pewno zorganizujemy

Posted

nadal nikt nie dzwoni :(

w tym tygodniu sterylizujemy Klementynkę... mam cichą nadzieję, że okaże się że coś w jajnikach ją blokowalo i dlatego nie rosną włoski....

AniaGucio przepraszam!!!! Dzisiaj jechała Figu a ja się skupiłam na tym, że miala jechać Luka od WATACHY ale w końcu nie pojechała jeszcze i zapomniałam o karmie :splat:

Posted

malawaszka napisał(a):
nadal nikt nie dzwoni :(

w tym tygodniu sterylizujemy Klementynkę... mam cichą nadzieję, że okaże się że coś w jajnikach ją blokowalo i dlatego nie rosną włoski....

AniaGucio przepraszam!!!! Dzisiaj jechała Figu a ja się skupiłam na tym, że miala jechać Luka od WATACHY ale w końcu nie pojechała jeszcze i zapomniałam o karmie :splat:

Szkoda, bo akurat piątki mam wolne i mogłam karmę podrzucić do centrum.