Bgra Posted January 13, 2013 Author Posted January 13, 2013 muszę Alesia obfocić,ale samej nie da rady! Quote
haliza Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 U mnie te kupione wcześniej też doszywałam rzepy :evil_lol:, ale polarkowe najlepiej Amusi pasują :evil_lol: Quote
Bgra Posted January 13, 2013 Author Posted January 13, 2013 [quote name='haliza']U mnie te kupione wcześniej też doszywałam rzepy :evil_lol:, ale polarkowe najlepiej Amusi pasują :evil_lol:[/QUOTE] mają sporą szafę,dla Alesia szukam nowego leciutkiego kombinezonu,bo ten co ma to rączek nie okrywa:razz: Quote
haliza Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 [quote name='Bgra']mają sporą szafę,dla Alesia szukam nowego leciutkiego kombinezonu,bo ten co ma to rączek nie okrywa:razz:[/QUOTE] Ja zawsze kupowałam takie bardziej pelerynkowate, bez rękawków, nieprzemakalne, ale polarek najlepszy :evil_lol: Quote
Bgra Posted January 13, 2013 Author Posted January 13, 2013 [quote name='haliza']Ja zawsze kupowałam takie bardziej pelerynkowate, bez rękawków, nieprzemakalne, ale polarek najlepszy :evil_lol:[/QUOTE] Alesia trzeba ciepło ubierać,na jesień mamy polarkowe,na deszcz p.deszczowe,na śnieg p/śnie... poleciałam:diabloti: w zimie jak jest mroźno to seterek polarkowy i na to kombinezonik,bo inaczej marznie nie cierpi jak mu się na łapkach kule śniegowe robią,wtedy staje i ryczy,że na ręce chce i zaraz mu zimno wtedy najlepszy kombinezonik na wszystkie cztery łapy,bo śnieg sam spada mamy jeszcze sweterki,kamizelki,pelerynki jak przeglądam strony z ubrankami to moje dziecko patrzy na mnie z ukosa:evil_lol: Quote
haliza Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Tomiś nie potrzebuje ubranek :evil_lol:, a Ami.....jeżeli dla Amusi jest nieodpowiednia pogoda to wraca do domu z prędkością światła i żaden spacerek nie wchodzi w grę :cool3: Quote
Bgra Posted January 13, 2013 Author Posted January 13, 2013 [quote name='haliza']Tomiś nie potrzebuje ubranek :evil_lol:, a Ami.....jeżeli dla Amusi jest nieodpowiednia pogoda to wraca do domu z prędkością światła i żaden spacerek nie wchodzi w grę :cool3:[/QUOTE] Ami to charakterna baba:loveu: Aleś,wiesz ma chore serduszko i krążenie już nie te a Hana po co ma zasmarkana chodzić:evil_lol: Osa kazała ubierać,więc ubieram:loveu: Quote
haliza Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 [quote name='Bgra']Ami to charakterna baba:loveu: Aleś,wiesz ma chore serduszko i krążenie już nie te a Hana po co ma zasmarkana chodzić:evil_lol: Osa kazała ubierać,więc ubieram:loveu:[/QUOTE] Pewnie, pewnie nie dosyć, że nie zmarzną to jeszcze jak pięknie wyglądają :loveu: Quote
Sonka95 Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Sonia to lata całą zimę bez ubranka , a miałam jej kupić i tak się wybierałam , ze do sklepu nie doszłam :evil_lol: Quote
Bgra Posted January 16, 2013 Author Posted January 16, 2013 [quote name='Sonka95']Sonia to lata całą zimę bez ubranka , a miałam jej kupić i tak się wybierałam , ze do sklepu nie doszłam :evil_lol:[/QUOTE] o Ty niedobra:diabloti::evil_lol: Quote
Lili8522 Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 A ja sobie tutaj zaglądam dla poprawy humoru bo życie ostatnio nie rozpieszcza... Hańcia jest piękna... jestem w niej zakochana... :loveu: Quote
Sonka95 Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 [quote name='Bgra']o Ty niedobra:diabloti::evil_lol:[/QUOTE] Zła ze mnie pańcia :diabloti: Quote
Osa Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 [quote name='Bgra']Ami to charakterna baba:loveu: Aleś,wiesz ma chore serduszko i krążenie już nie te a Hana po co ma zasmarkana chodzić:evil_lol: [B]Osa kazała ubierać,więc ubieram[/B]:loveu:[/QUOTE] Tak jest - to mi się podoba :lol: Quote
haliza Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 [quote name='Osa']Tak jest - to mi się podoba :lol:[/QUOTE.. .....i podsumowała :razz: Quote
Osa Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 [quote name='haliza'][quote name='Osa']Tak jest - to mi się podoba :lol:[/QUOTE] .....i podsumowała :razz:[/QUOTE] A jak - od razu z "grubej rury...":evil_lol: Quote
Bgra Posted January 17, 2013 Author Posted January 17, 2013 :evil_lol::evil_lol:jestem w trakcie finalizowania...nowego kombinezoniku dla Alesia:evil_lol::evil_lol::evil_lol: o takiego:[url]http://allegro.pl/kombinezon-czarny-i2840538772.html[/url] Quote
haliza Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 [QUOTE][quote name='Osa']A jak - od razu z "grubej rury...":evil_lol:[/QUOTE][/QUOTE] I czy tu można dyskutować albo mieć odmienne zdanie :mad:, niestety nie - [B]DYKTATURA[/B]:evil_lol::diabloti: Quote
Osa Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Acha...Czyli demokracji się zachciewa... Dyskusji....:agrue: "Ni ma" tak dobrze... Kapo czuwa...:lmaa: :evil_lol:;) Quote
haliza Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 No dobrze już się nic nie odzywam :mdleje: Quote
Bgra Posted January 17, 2013 Author Posted January 17, 2013 [quote name='haliza']I czy tu można dyskutować albo mieć odmienne zdanie :mad:, niestety nie - [B]DYKTATURA[/B]:evil_lol::diabloti:[/QUOTE] cieszmy się,że to nie Tyrania i Despotyzm:diabloti::evil_lol: a kombinezonik jak nie na Alesia to na Hanę będzie...taką mam nadzieję,wiesz jak to jest z rozmiarami na razie ostatni:evil_lol:taką mam radość z kupowania dla nich rzeczy,że nie mogę sobie odmówić...ale to konieczny zakup:razz: Quote
haliza Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 [quote name='Bgra']cieszmy się,że to nie Tyrania i Despotyzm:diabloti::evil_lol: a kombinezonik jak nie na Alesia to na Hanę będzie...taką mam nadzieję,wiesz jak to jest z rozmiarami na razie ostatni:evil_lol:taką mam radość z kupowania dla nich rzeczy,że nie mogę sobie odmówić...ale to konieczny zakup:razz:[/QUOTE] Ja nie mam konta na alegro więc jeszcze się hamuję :p Quote
Bgra Posted January 17, 2013 Author Posted January 17, 2013 [quote name='haliza']Ja nie mam konta na alegro więc jeszcze się hamuję :p[/QUOTE] noo kochana...na szczęście mam tylko dwójkę bo inaczej bym z torbami poszła:evil_lol: a nad maszynką się zastanawiam...poważnie Quote
Bgra Posted January 20, 2013 Author Posted January 20, 2013 U nas dzisiaj WIELKIE ŚWIĘTO,Hana kończy 2 latka:loveu: [IMG]http://lovehellokitty.blox.pl/resource/tort_500x500.gif[/IMG] a wieczorem zabawa,szaleństwa do białego rana:razz:Zapraszamy Quote
Recommended Posts